Mephisto 06.02.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam, właśnie czeka nas chwila wyboru sprzętu AGD do kuchni i tu moje pytanie. Spodobał nam sie piekarnik Siemensa otwierany na bok. Niestety z tego, co wyczytałam na stronie Siemensa, jest możliwość otwierania go tylko na lewą stronę. A nam potrzebny taki otwierany na prawą. Moje pytanie: Czy jakieś inne formy robią piekarniki otwierane na bok, tylko na prawą stronę?Będziemy wdzięczni za wszelkie odpowiedzi!!! Pozdrawiam,Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 07.02.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 POdbijam wątek! Ludziska pomóżcie ! Pozdrawiam, Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szycha 11.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ELEKTROLUX pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mephisto 12.02.2007 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Dzięki za info. Pytanie tylko na którą stronę się otwiera? Bo nam potrzebny taki, który będzie sie otwierał w prawo Wiemy, że Siemens robi takie, niestety w Polsce, jak na razie, udało nam sie znaleźć tylko taki otwierany na lewo, a na niemieckich stronach Siemensa są i na prawo. Obawiamy sie więc, czy one są dostępne u nas, bo jakoś nie uśmiecha nam sie sciągać piekarnika z zagranicy Pozdrawiam, Mephisto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts