supernova 07.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Uprzejmie proszę o pomoc. Właśnie wypełniam wniosek o WZ i nie wiem, co wpisać w następujące rubryki o zapotrzebowanie (na dobę, miesiąc) w: -wodę z ujęcia własnego-ścieki do zbiornika bezodpływowego (ma być szambo o poj. 10m3)-gaz do celów bytowych (wpisałam 0,5 m3/h)-gaz do celów grzewczych (wpisałam 1 m3/h)-ciepło z własnego źródła ciepła-energia elektryczna z sieci miejskiejoraz -inne potrzeby w zakresie infrastruktury tech., w tym sposób odprowadzania wód opadowych, ścieków przemysłowych i unieszkodliwianie odpadów (czy to chodzi o szambo?) Co tam wpisać, żeby było OK? Ma to być dom wolnostojący o powierzchni mieszkalnej ok. 240 m2. Ponadto nie wiem, czy mam wpisać w punkcie 'istniejące zagospodarowanie terenu, zieleń' : 6 sztuk sosny samosiejki o wys. około 2 metrów. Czy samosiejki się liczą? czy liczy się drzewo owocowe? Pozdrawiam i dzięki za pomoc.OSKAR, dzięki za poprzednią odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts