Krzysiek_3miasto 07.02.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 czesc...witam po malej przerwie Kaszubów i przyjezdnych....mam problem....szukam archeologa do prac archeologicznych ratujących (?) z okolic Trojmiasta....mam bubla w postaci badan archeologicznych dzialki w okolicach Wejherowa przed uzyskaniem pozwolenia na budowe....czy ktos juz to przerabial...potrzebne mi sa namiary na "ludzkiego" archeologa...moja wdziecznosc bedzie wieksza niz zdenerwowanie na przepisy w tym umęczonym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.02.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Poszukaj w wyszukiwarce, pamiętam, ze napewno ktoś z Trojmiasta przerabiał temat z archeologami... Ale to było kilka miesiecy temu...Moze znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkag 12.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 przerabiałam to na mojej działce w Redzie. zadzwoń do Muzeum Archeologicznego w Gdańsku, oni się tym zajmują, ale to kosztuje (dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts