Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Podajcie proszę jak kształtuje się cena m2 działki w waszej okolicy,bo w moim miasteczku ludziki powariowali,chcą od 55 do a140 zł za metr :roll: .

To jest chore,miasto z 25000 mieszkańców,w zaden sposób nie jest atrakcyjne,oddalone od Lublina na 20-25 mintu jazdy samochodem,a ceny nie mniejsze jak większym mieście :o .

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie ceny sa tak rozne ze szkoda gadac....Mieszkam w Kielcach i koszt za m2 w samym miescie to okolo 200-300 zl :/ Na obrzezach,jeszcze blisko mozna zlapac cos juz od 45,50 zl ale tez trzeba szukac....Na wsiach w okolicy-wiadomo-taniocha, gdzies od 10 zl ale coz z tego jak ja wolalabym chociaz na obrzezach .......

Na jakiej podstawie ludzie tak windują ceny,przecież to jest chore :evil:

200 zł za metr działki,do tego uzbrojenie i papierologia,gdzie normalnie zarabiający człowiek może uzbierać taką kasę :o

Tak działa prawo podaży i popytu. Na działki o których pisałem są kupcy. Jak ich zabraknie to ceny spadną.

Za nasza dzialeczke (~1500m2) dalismy w maju 100K.W niespelna dwa miesiace pozniej poptrzebowalismy do banku zrobic wycene.No i coz wyszlo???Dzialka byla juz warta cirka 130K.Teraz za taka dzialke w tym rejonie wolaja 160-170K.Oczywiscie w obu wypadkach to sa dzialki uzbrojone.

Ale prawdziwego szoku doznalem kiedy odsprzedawalem swoja czesc spadku.Za dzialke 163m2 dostalem 200K.

Tak dlugo jak ludzie beda placic prawie kazda cene za ziemie,jak i za nieruchomosci,tak dlugo beda ceny szly w gore.