Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 270
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ok. :)

Pisząc serio oferta wydaje się b. atrakcyjna.

Stare drzewa – piękna rzecz, staw – marzenie, przy asfalcie w ciszy i zieleni z dobrą komunikacją - super.

Jest domek a więc i prąd i woda i jest gdzie się zatrzymać na początek.

Przeglądam systematycznie portale nieruchomości. Ceny wywoławcze zrujnowanych siedlisk w promieniu 50-70km od Warszawy zaczynają się grubo ponad 100tyś a często dochodzą prawie do 200tyś

Czy są jakieś minusy?

Tak z ciekawości:), w jakim kierunku od Warszawy jest ta działeczka.

Powodzenia i trzymam kciuki.

A ja jestem w trakcie transakcji: 10 km od granic Gdanska a 20 od centrum.

Cena 60zl/m2 a jeszcze pol roku w tej samej miejscowosci bylo 33 zl/m2.

Moja dzialka ma byc z pradem, innych mediow ani widu.

Na obrzezach Gdanska ceny w zakresie 150-300zl/m2.

W podobnej odleglosci co moja od Gdanska ceny sa ok. 100 zl/m2, ja sie natknalem na fajna okolice i jeszcze nie przeplacana dzieki naszym forumowiczom.

VivalaVida, MajsterKlepka: dzieki Wam za namiar :D

pozdrawiam,

rafus

A ja jestem w trakcie transakcji: 10 km od granic Gdanska a 20 od centrum.

Cena 60zl/m2 a jeszcze pol roku w tej samej miejscowosci bylo 33 zl/m2.

Moja dzialka ma byc z pradem, innych mediow ani widu.

Na obrzezach Gdanska ceny w zakresie 150-300zl/m2.

W podobnej odleglosci co moja od Gdanska ceny sa ok. 100 zl/m2, ja sie natknalem na fajna okolice i jeszcze nie przeplacana dzieki naszym forumowiczom.

VivalaVida, MajsterKlepka: dzieki Wam za namiar :D

pozdrawiam,

rafus

Szukam właśnie działki w Tokarach, może wiesz kto chce sprzedać działkę w rozsądnej cenie?

10 km od Stargardu Szcz, skrzynka z prądem na działce, woda przy działce , ogrodzenie z trzech stron, wymiary 25x30 , płaska. Szkoła na miejscu , również lekarz i poczta, świetne połączenie z miastem . Cena 38 tys. Cieszę się, że tak mało, ale czuję taki niedosyt, że działka mała - 750 m to niedużo. Ale cóż, wybór - żadny.

26 km od pałacu kultury i nauki w Warszawie, nawet go widać, oklica super dobrze sie mieszka gmina nadarzyn bardzo bogata wiec inwestuje w infrastrukture, ale cena cena 160-180 zł > za metr jak na razie :o Chyba wszystkich posrało!. Dla porównania 4 lata temu kupilismy naszą dzialke za 54 zł /m kw. :-?

Ja rok temu kupiłem od frajerów którzy wyjechali do Anglii i nie zorientowali się w porę co się zaczyna dziać na polskim rynku nieruchomości, działeczkę z kompletnym uzbrojeniem b.blisko Obwodnicy Gdańska po 120 zł/m2, na osiedlu domków jednorodzinnych. W tej chwili ceny od 250 do 350 zł/m2

Ja rok temu kupiłem od frajerów którzy wyjechali do Anglii i nie zorientowali się w porę co się zaczyna dziać na polskim rynku nieruchomości, działeczkę z kompletnym uzbrojeniem b.blisko Obwodnicy Gdańska po 120 zł/m2, na osiedlu domków jednorodzinnych. W tej chwili ceny od 250 do 350 zł/m2

No to masz "troszkę" kaski w zapasie,potrzymasz jeszcze rok i sałata jak się patrzy :lol: .A swoją drogą przez rok taki wzrost wartości :lol: