dominikams 07.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Horoskop wg Tyma Baran21.III - 20.IV MarsBaran to złośliwa małpa i jest ogólnie głupi. Głupi i zarozumiały.Baran dużo czyta, przeważnie gazety, z których nic nie rozumie.Dlatego Baran dzwoni po znajomych, o których wie, że onirozumieją, co czytają (to są głównie Wagi), żeby się od nichdowiedzieć, o czym czytał. Baran jest uparty jak osioł, a wdodatku sam się nie myje i innym też nie da się umyć. Jak Baranposprząta, to robi się jeszcze większy bałagan. Dlatego Baran mabałagan coraz większy, bo Baran sprząta.Spod znaku Barana: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Byk21.IV - 20.V WenusKobieta urodzona pod znakiem Byka jest głupsza niż grubsza i ryczyna męża, którego zdradza. A zdradza go ta łajza stale i jeszczekłamie, że była u krawcowej. Tylko że jak gdzieś wychodzi (aciągle gdzieś wychodzi, bo chwili w domu nie usiedzi), to zawszesię skarży, że nie ma co na siebie włożyć. Nie ma co włożyć, anago nie wyjdzie, dlatego kobieta Byk nigdy nigdzie nie wychodzi,tylko siedzi w domu i zagęszcza atmosferę. Byk w rodzinie torozkład każdego małżeństwa. Nawet u sąsiadów.Spod znaku Byka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot Bliźnięta21.V - 21.VI MerkuryBliźnięta to przede wszystkim zboczeńcy i drobna administracja.Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córkaz matką do kina, matka z ojcem do łóżka, słowem wszystkieorientacje! Ponad 95 proc. Bliźniąt przez całe życie siedzi wwięzieniu.Urodzeni pod znakiem Bliźniąt: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Rak22.VI - 22.VII KsiężycRak to złodziej i narkoman. Zawsze spocony ze strachu, bo chodzityłem i boi się, że na coś wpadnie. Rak nie pachnie zbyt ładnie.Panuje opinia, że Rak to chodzący fetor! Nawet, jeśli się myje.Gdy Rak się nie myje, fetor jest trochę mniejszy. Dlatego Raki sięnie myją.Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Lew23.VII - 23.VIII SłońceLew to moczymorda i kanalia. Najczęściej pseudointeligent izarozumialec. Lubi się popisywać w towarzystwie znajomością np.twierdzenia Pitagorasa, że "ciało wrzucone do wody traci tyle nawartości, ile wypiera". Uwielbia być politykiem, więc często jest.Lew nie zmienia skarpetek, dlatego można go rozpoznać nawet wzupełnych ciemnościach.Spod znaku Lwa: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Panna24.VIII - 22.IX MerkuryPanna to najgorsza swołocz. Sama nie zje i drugiemu nie da.Zakłamana szantrapa - jedną ręką pisze, a drugą ręką ściera. Więcnawet nie wiadomo, co ta łajza napisała. Panna, gdyby mogła, to bycały świat w łyżce wody utopiła - takie skąpiradło.Spod znaku Panny: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Waga23.IX - 23.X MerkuryWaga to odwaga, wdzięk i inteligencja. Duża wrażliwość. Waga jestsamodzielna i opiekuńcza. Urodzeni pod znakiem Wagi to ludzieodpowiedzialni i pracowici, zorganizowani i godni zaufania,wszystkie swe talenty poświęcają dla dobra ogółu. Wagi są mądre,szczere i uczciwe. Waga ma tak, że gdyby kogoś oszukała, to by sięze wstydu spaliła. Oszczędna dla siebie i szczodra dla innych, otocała Waga.Spod znaku Wagi: Kościuszko, Szopen, Beethoven, Cervantes,Washington, Kopernik, Czajkowski, Einstein, Miłosz, Szymborska,Wolszczan, Małysz, Curie-Skłodowska, Szekspir, Wieniawski,Chrobry... i Stanisław Tym. Skorpion24 X - 22 XI Mars i PlutonKleptoman i intrygant. Rozwali każde małżeństwo. Własne także.Skorpion ma często braki w uzębieniu. Leń i aspołecznik. Jeślizrobi niechcący coś pożytecznego - ciężko to odchorowuje. Skorpionczęsto bywa sadystą i wtedy jest dentystą. Wówczas jego pacjencimają braki w uzębieniu.Urodzeni pod znakiem Raka: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin,Lenin, bin Laden i Pol Pot. Strzelec23.XI - 21.XII JowiszStrzelec to moczymorda i ochlapus, zawsze się załapie na krzywegoryja, a tak się schla, że się uwali i leży. Gdy tylko wstanie i mamożliwość, to zawsze zdradzi ojczyznę. Poza tym Strzelec topolityczna huśtawka, anarchista i podziemie gospodarcze. A jużprzynajmniej mafia albo gangster. Czasami aż się innizastanawiają,.skąd się bierze i jak się mieści tyle świństwa wjednym człowieku. U urodzonych pod znakiem Strzelca zawsze sięzmieści. Dzieci Strzelca i Panny to najgorsza zaraza. Jak uczciwypolicjant kogoś goni, to wiadomo, że to Waga goni Strzelca. WśródStrzelców jest dużo zboczeńców, dlatego rodzi się u nich najwięcejBliźniaków i w końcu nie wiadomo, które gorsze i to jestnajgorsze.Spod znaku Strzelca: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin,bin Laden i Pol Pot. Koziorożec22.XII - 20.I SaturnKoziorożec jest wyjątkowo abominacyjny. Zawsze się ślini. Udajeprzed tobą przyjaciela, ale tylko po to, żeby cię okraść luboszukać, a praktycznie i jedno, i drugie. I jeszcze ci żonęzbałamuci, szczególnie gdy masz żonę Pannę albo Byka. Koziorożec,gdy już nie ma kogo oszukać, to od samego siebie pożyczy stozłotych i nigdy nie odda. Kłamie nawet wtedy, gdy mówi "dobranoc".Spod znaku Koziorożca: Hitler, Goebbels. Pinochet, Stalin, Lenin,bin Laden i Pol Pot. Wodnik21.I - 19.II Uran i SaturnWodnika łatwo poznać po tym, że stale coś pierze, a wszystko mabrudne. Wbrew nazwie znaku Wodnik niczego nie pierze w wodzie,tylko wszystko chemicznie, dlatego śmierdzi siarkowodorem,chlorkiem rtęci, nitrodwuetylotoluenem,dwuchloro-dwufenylo-trójmetyloheksanem oraz przeterminowanąnaftaliną. Karaluchy, mole i przędziorki czują się u Wodnika jakRyby w wodzie.Spod znaku Wodnika: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden i Pol Pot. Ryby20.II - 20.III Neptun i JowiszRyby to chodząca nieuczciwość i korupcja. Ryby czują się u Wodnikajak karaluchy, mole i przędziorki. Mówi się, że rybka lubi pływać.Owszem, ale tylko w przemycanym alkoholu, na którym społeczeństwostraci, a Ryby zarobią brudne pieniądze, które upiorą i wydadzą nawódę. Upiorą u Wodnika, bo to dobrana para, czyli trójkąt: Ryby -Wodnik. Ale Ryby gorsze.Spod znaku Ryb: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, binLaden, Pol Pot i Jarosław Wójcik, 17-803 Wrota Małe, ul. Minerwy 4m. 18 (pana żona wszystko nam o panu opowiedziała. Wstyd!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja jestem spod znaku Panny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A ja Rybka Zresztą wszystkie my po jednych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Bliźnięta 21.V - 21.VI Merkury Bliźnięta to przede wszystkim zboczeńcy i drobna administracja. Narkotyki u Bliźniąt to rzecz pewna. Poza tym - kazirodztwo: córka z matką do kina, matka z ojcem do łóżka, słowem wszystkie orientacje! Ponad 95 proc. Bliźniąt przez całe życie siedzi w więzieniu. Urodzeni pod znakiem Bliźniąt: Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot. Jestem bliźniakiem Strzeżcie się bo zboczniec nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dominikams toś Ty "najgorsza swołocz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja nie mówie bo i tak mam przeje......e.Nie chcem ale powiem Baran..........i wcale Tym sie nie pomylił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jestem lwica Qrcze, jakikolwiek test ostatnio robię, zawsze mi wychodzi Josif Wissarionowicz i polityk Czyżby taka kariera mi pisana na stare lata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 07.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A mnie podobno czuć na odległość. Jak każdego Wodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 07.02.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jestem bliźniakiem Strzeżcie się bo zboczniec nadchodzi To już jest nas dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ja raz byk raz bliźniak - bo z przełomu - 21 maja- co horoskop to inaczej- ale bliżej mi do bliźniaka - NS - stawiam na SKORPIONa albo Lwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ja raz byk raz bliźniak - bo z przełomu - 21 maja- co horoskop to inaczej- ale bliżej mi do bliźniaka - NS - stawiam na SKORPIONa albo Lwa? Boże ...jak dobrze ,że sie pomyliłaś.....Dlaczego tak postawiłaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 może być jeszcze Rak, Byk, Strzelec czemu stak obstawiałam? - stereotypy+osobiste doświadczenie ale pewnie za mało cię znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 może być jeszcze Rak, Byk, Strzelec czemu stak obstawiałam? - stereotypy+osobiste doświadczenie ale pewnie za mało cię znam jestem "baranem"i zmieniłem to u gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 JA jestem Lew Ale ten Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot - Ci to fajnie mieli - do wyboru do koloru Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jestem "baranem no dobra - nie skupiłam się zbytnio - Baran tez mocny znak- nie miałam nigdy do czynienia - tak bliżej - więc mea culpa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ciekawy jestem czy jedynym baranem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dominikams toś Ty "najgorsza swołocz" Widzisz, a ty się nie zorientowałeś jeszcze, znaczy - dobrze się maskuję Słuchajcie. może by tak mały konkursik - na najbardziej absurdalny horoskop dla Wagi Ja zaczynam: Waga to po Pannie ( ) najgorszy znak. Można je poznać od razu - mają dłuższy środkowy palec u lewej nogi, w związku z tym wydrapują nim dziury w butach. A poniewaz to straszliwe skąpiradła, butów nie naprawiają. Kobiety spod znaku Wagi to znane nimfomanki. Ponieważ nie mają orgazmu, ciągle szukają nowych możliwości, aby go w końcu doświadczyć. Trzymac mężów z dala od tych ździr! Jak się ma taka sąsiadkę to od razu lepiej się wyprowadzić! Mężczyźni spod tego znaku często noszą wąsy, żeby zakryć braki w uzębieniu. Są strasznie kiepscy w łóżku i mają dziwne upodobania. Tylko 7% osób spod tego znaku ma zdaną maturę, bo straszne z nich głąby. A potem rośnie z takiego wypierdka pseudomurarz czy dekarz - rozejrzyjcie się po swoich budowach (przypominam o dziurach w butach)! Takich na pysk wywalać od razu, zanim coś spierniczą! p.s. jakakolwiek zbieżność szczegółów i podobieństwo charakterów jest czysto przypadkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 WagaBardzo nie lubisz, gdy o tobie plotkują. A jak, głupku, nie mają plotkować, kiedy zapominasz założyć spodni po stosunku z sąsiadką i paradujesz z gołym tyłkiem przez pół ulicy?! Pamietaj też, że jak kradniesz w osiedlowym sklepie, to nie zostawiaj na pustej półce dowodu osobistego. I zrób wreszcie operację plastyczną nosa, bo ilość dzieci biegających w okolicy z identycznym jak twój kinolem jest oczywistym pretekstem do plotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja jestem waga Waga to po Pannie ( ) najgorszy znak. Można je poznać od razu - mają dłuższy środkowy palec u lewej nogi, w związku z tym wydrapują nim dziury w butach. A poniewaz to straszliwe skąpiradła, butów nie naprawiają. nie zgadza się Mężczyźni spod tego znaku często noszą wąsy, żeby zakryć braki w uzębieniu. Są strasznie kiepscy w łóżku i mają dziwne upodobania. Tylko 7% osób spod tego znaku ma zdaną maturę, bo straszne z nich głąby. co do łóżka, to jestem naprawdę kiepski z pewnością pozostałe 93% ma studia i parę podyplomówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts