dominikams 07.02.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jea, może cię podszkolić? Lepiej weź udział w konkursie i napisz coś absurdalnego, w stylu Tyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jea, może cię podszkolić? ... chętnie, tylko nie wiem czy będziesz miała tyle czasu. Ja wiedzę przyswajam długo i bardzo lubię zgłębić temat, tak wniknąć głęboko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jea to sexoholik.. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 07.02.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 A ja Panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.02.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No to wyszło, ze analfabetką wtórną jestem, do tego się nie myję i robię bałagan.http://www.gifownik.pl/gify_12/3d/19.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 JA jestem Lew Ale ten Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot - Ci to fajnie mieli - do wyboru do koloru Sebo8877 Wodniczek sie melduje Ale mi z tym praniem pojechało po zaworach Z takimi ludzmi z mojego znaku napewno będe miał dużo przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.02.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 JA jestem Lew Ale ten Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot - Ci to fajnie mieli - do wyboru do koloru Sebo8877 Wodniczek sie melduje Ale mi z tym praniem pojechało po zaworach Z takimi ludzmi z mojego znaku napewno będe miał dużo przyjaciół gdyby tak chodziło o porządki w domu, to może by się zgadzało Ale ja raczej czysto się nosze Tyz wodnik jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No to wyszło, ze analfabetką wtórną jestem, do tego się nie myję i robię bałagan. http://www.gifownik.pl/gify_12/3d/19.gif Powiedzieć ci, co było w dzisiejszej prasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jea, może cię podszkolić? ... chętnie, tylko nie wiem czy będziesz miała tyle czasu. Ja wiedzę przyswajam długo i bardzo lubię zgłębić temat, tak wniknąć głęboko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 JA jestem Lew Ale ten Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot - Ci to fajnie mieli - do wyboru do koloru Sebo8877 Wodniczek sie melduje Ale mi z tym praniem pojechało po zaworach Z takimi ludzmi z mojego znaku napewno będe miał dużo przyjaciół gdyby tak chodziło o porządki w domu, to może by się zgadzało Ale ja raczej czysto się nosze Tyz wodnik jezdem U mnie tylko te porządki można by podpiąć Tak troszkę.Jak tu mieć czyste ubranie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 07.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Nie wiem, wg kogo jest ten horoskop, ale mocny jest, polecam: BARAN Jest 21 III, rozpoczyna się wiosna, słońce wchodzi w znak BARANA,rozpoczynajac Rok Astrologiczny. Dzieci urodzone w tym znaku sa wsciekłe,kłamia, histeryzuja, kradna cukierki, niszcza ubrania i kłóca się zrodzicami, których prędko wykończaja psychicznie. PANI BARAN Wyglada zwykle dosć efektownie dzięki wyzywajacemu spojrzeniu, dużemubiustowi i zbyt ekstrawaganckiemu ubraniu. Musi natychmiast być w centrumuwagi. Przysiada się do pierwszego lepszego pana, który np. jest wiernymżonie księgowym z prowincji, opowiada bzdury, wyszarpuje go do tańca,rozpłaszcza biustem, błaga o telefon i za sekundę zapomina 3/4 tego cokiedykolwiek widziała na oczy. Jest samowolna, zaczepna, wybuchowa,nietolerancyjna i egocentryczna. Dużo mówi o swoim dobrym sercu i każdemupochopnie cos obieca. Pozornie uczuciowa i ciepła, pogodna i rozesmiana wduszy jest głęboko znudzonym facetem, którego poczucie humoru polega nawysmiewaniu wszystkiego i wszystkich. Jej erotyzm jest pozorny. Ma głębokoperwersyjna naturę. Interesuje ja tylko sam moment łowienia i nadgryzaniaofiary. Lekko napoczęta porzuca i opowiada o tym koleżankom, dorzucajacpaskudne szczegóły od siebie. Kobiety BARANA należy się wystrzegać, bo jestgwałtowna, uparta jak osioł i wredna jak Lukrecja Borgia. PAN BARAN Przykro mi, jest to potwór. Hałasliwy egocentryk, niestrudzony hulaka ipieczeniacz. W głębi duszy bardzo skapy, jest mistrzem w naciaganiu nawszystko. Rozerotyzowany, zawadiacki, obiecuje złote góry. Na kolację doznajomych przywlecze 5 osób bez uprzedzenia, chociaż sam się wprosił nasiłę. Neurastenicznie żadny przygód, wymysla sobie rozrywki cudzym kosztem.Od rana wystrojony jak Dudek, trabi najnowszym modelem samochodu kupionegoniejednokrotnie za wyłudzone od dam, pieniadze. Jego egoizm pozwala muużywać wszystkich i wszystkiego. Prowokuje innych i usuwajac się na bokprzyglada się jak rozpędzeni wpadaja w przepasć. Efektowny nieuk, szokujeparadoksalnymi opiniami, poczatkowo ogłupiajac nawet inteligentne osoby.Nigdy niczego nie kończy. Jego życie to samo zaczynanie różnych idiotycznychafer. Chętnie przyjmuje upominki od Pań. Jest wielkim erotomanem -psychologiem. Dzięki chorobliwemu libido sprawia wrażenie dobrego kochanka.Zwykle ma umówionych kilka randek jednego wieczoru - któras się uda. O ilenie wpada bez uprzedzenia do sasiadów, wypija cały alkohol i dzwoni doParyża. Przeważnie łysieje paskudnie, a wyjatki potwierdzaja regułę. NikitaChruszczow. BARAN - żona Wychodzi za maż bez zastanowienia i szybko się rozczarowuje. Gwałtowna,uparta, samowolna, złosliwa i czasem wręcz grubiańska, rzadzi w domu jakudzielna księżna. Wstrętna kokietka chce, aby maż przymknał oczy na jejnieustanne flirty, nota bene spływajace po niej jak woda po kaczce. Sama niedopuszcza innych kobiet, nawet w kontaktach zawodowych. Rozrzutna, krnabrnai niepoczytalna rozwodzi się bez uprzedzenia i rozpoczyna poszukiwanie nowejofiary. Dzieci oczywiscie zostawia mężowi, za to zabiera pieniadze ikosztownosci. Wyjatki nie istnieja. BARAN - maż Prymitywny, mało skomplikowany egoista, żeni się niechętnie i pózno.Hałasliwy, niewyrafinowany, rubaszny, a własciwie ordynarny usiłujeniewybrednie podporzadkować sobie ewentualna partnerkę. Często pijac, bezuprzedzenia sprowadza noca kolegów na wódkę. Uwielbia kobiety, i o ilefaktycznie ma ich mniej niż 4 na raz, to i tak chwali się nieistniejacymipodbojami, szczególnie wsród snobistycznych przyjaciół płacacych rachunki.Chce być absolutnym panem i władca w domu, na który bardzo niechętnie dajepieniadze. Swoje mało inteligentne racje wywrzaskuje przy byle okazji. Niesposób traktować go poważnie. BYK Jest 20 IV. Z nieba usmiecha się Wenus, Słońce wchodzi w znak Byka. Wydawaćby się mogło, że jest to pora miłosci i piękna. Otóż jest odwrotnie. Dużologiczniejsza dla tego znaku wydaj e się nazwa KROWA, bowiem ludzie z tegoznaku sa ciężcy, nieelastyczni, pozbawieni wdzięku i fantazji. Dziecko takurodzone jest rozwydrzonym lizusem, gadajacym bez przerwy i gromadzacympotworne ilosci smieci i zabawek. Wszystko im się przyda. Ulubiona rozrywkajest strojenie się bez względu na płeć w stroje matki i mizdrzenie się przedlustrem. Marzeniem, bez względu na płeć, jest być Marylin Monroe. PANI KROWA (sorry!) Zalotnie leniwa, emanuje tandetna erotyka, której nabawia się zpochłanianych w młodosci romansów. Marzac o wielkiej miłosci napycha sięsłodyczami i wabi mężczyzn ciężkostrawna kuchnia. Uważajac, że jeststworzona do wyższych celów nie koncentruje się na niczym. Jej pasja jestobrzydzanie wszystkich i wszystkiego. Najczęsciej wplatuje się w sytuacjezbyt trudne dla swojego nieskomplikowanego rozumku. Cały czas wini innych zaswoje ciagłe niepowodzenia. Chorobliwie próżna i ambitna, oczekuje hołdów idarów, które coraz rzadziej dostaje. Z natury poczciwa, leniwa, powolna ipozbawiona autentycznej pasji, o ile uda jej się wyjsć za maż, koncentrujesię na domu, pełnym konfitur, sosów i nijakich dzieci. O ile nie, zostajecoraz starsza panna. Zamęcza żonatych kochanków neurastenicznymiopowiesciami o swoich byłych sukcesach. Na starosć wystrojona operetkowo,myslac, że popada w styl klasyczny, obżera się wymyslnymi potrawami izadręcza się dietami cud, mruczac do Księżyca. PAN KROWA W dzieciństwie, będac mała, wdzięczna dziewczynka ubrana w suknie matki, zwiekiem staje się coraz bardziej pozbawionym fantazji tumanem i tyranem.Natura niemiecka. Boi się tylko silniejszych i odgrywa się na słabszych.Ciężko i schematycznie myslacy, działajacy powolnie, marzy o byciu"kierownikiem wycieczki", choćby składajacej się z półgłówków. Kupujeksiażki, których nie jest w stanie czytać, gadżety, których nie rozpakowuje,dżemy, które napoczyna i gubi. Wierny zamawiacz domów wysyłkowych. Swoichpogladów Bogu dzięki nie ma. Jest kameleonem, który zlewa się z otoczeniem,o ile jest silniejsze. Jego stosunek do pieniędzy jest niezwykleskomplikowany. Nie lubi wydawać, a lubi kupować. Jak swięta krowa snuje siępo sklepach, skad przynosi potworne ilosci niepotrzebnych rzeczy. Potempłacze nad pustym portfelem. Obżera się bez litosci, a resztki pakuje wsłoiki, którymi zastawia lodówkę. Zostaja tam na zawsze, bo nic nie wyrzuca.Zakochuje się dosć łatwo, ale jest ostrożny i wygodny. Szans na łatwezłowienie KROWY ma tylko osoba silniejsza, która go zgniecie bez litosci.Wtedy chętnie staje się niewolnikiem zasypujacym ja niepotrzebnymiprezentami i wiernopoddańczym uwielbieniem oraz konfiturami własnego wyrobu.W małżeństwie staje się zaradna pania domu człapiaca w nie wyrzuconychstarych kapciach. Jest wsteczny, superkonserwatywny i bez polotu. KROWA - żona Praktyczna krowa bez fantazji, wyżywajaca się w kuchni. Wczesnie sięzaokragla i zaczyna zajmować się wyłacznie urzadzaniem przytulnego gniazdka,aby mieć gdzie drzemać na kanapie w starym szlafroku. Bardzo łasa napieniadze, prezenty, a nawet byle jakie hołdy, nie koncentruje się naniczym. Nie ma żadnych zainteresowań. Takiego marazmu żada od całej rodziny.Ideałem dla niej jest ograniczony żarłok, siedzacy na pluszowym stołeczku iobsługujacy maszynkę do robienia pieniędzy. KROWA - maż Przyziemny pantoflarz, pozbawiony fantazji krypto-despota, ociężały domator,ceniacy wyżej u partnerki umiejętnosć kwaszenia kapusty, niż jakiekolwiekzdolnosci umysłowe. Trzezwy i sprytny kalkulator żeni się chętnie z kobieta,która stoi towarzysko wyżej od niego, na której natychmiast zawisa. Żonęsłabsza terroryzuje i rozlicza z każdego, nawet jej własnego grosza. Lubichwalić się wygladem żony i dzieci, acz bardzo cierpi kupujac im, w swoimpojęciu, za drogie i zbyt luksusowe rzeczy. Mimo poważnych skłonnosci dotycia - je ciagle! Przekonany o swoim wyjatkowym intelekcie chętnie udzielarodzinie napuszonych rad. W dodatku trudno się go pozbyć. BLIzNIAK Dwudziestego drugiego maja na niebie Merkury - planeta złodziei. Słońcewchodzi w najmniej reprezentowany w encyklopediach, powietrzny znakBlizniat. Dzieci urodzone w tym czasie sa. przede wszystkim wredne. Zajmujasię nieustannie intrygowaniem między rodzicami. Wszędzie ich pełno.Zmieniaja miny jak rękawiczki, psoca idiotycznie całymi dniami. Ucza sięzle. Od małego wiadomo, że nic z nich nie będzie. PANI BLIzNIAK Wydawać by się mogło, że Pani o podwójnej osobowosci, zmienna i trochękaprysna, to uosobienie tajemniczego ideału kobiecosci. Otóż bład. To, copowinno by kaprysem, staje się histeria; spod welonu tajemnicy, wygladazwykłe krętactwo, a uosobienie kobiecosci to gadulstwo, nietolerancja ihipochondria. Jeżeli do Państwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskujac, osoba wdziwacznym kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantowatorebka, będzie to Pani Blizniak w drodze do sklepu spożywczego. Wielumężczyzn daje się uwiesć tej wiecznie gadajacej pretensjonalnej, delikatniemówiac, niezrównoważonej osobie. Wszyscy oni prędzej czy pózniej laduja wwodnych kapielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci PaniBlizniak. Po umieszczeniu rodziny w zakładzie psychiatrycznym Pani Blizniakma czas na rozejrzenie się za następna ofiara. Zakochuje się bez pamięci wprzygodnie spotkanym sekretarzu kacyka afrykańskiego, za którym objeżdżaswiat, oczywiscie za jego pieniadze. Jest o krok od samobójstwa, bo on mażonę, ale musi isć na masaż, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tymszaleństwie jest metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Blizniakjest doskonałym zimnokrwistym, businessmanem. Zakochana w sobie, ćwiczy zwdziękiem najbliższe otoczenie z satysfakcja spogladajac w lustro, malujacwypielęgnowane, szkarłatne pazurki. PAN BLIzNIAK Urodzony kłamca i blagier. Żyję w swiecie swojej wyobrazni, mieszajacfantazję z rzeczywistoscia. Oszukuje bez przerwy, nawet podajac godzinęprzypadkowemu przechodniowi. Zdolny jest do najgłupszego błazeństwa i to ponic. Zawsze spózniony, przystrojony dziwacznie, ugania się za wszystkimikobietami. W zależnosci od sytuacji jest filozofem z Sorbony lub szefemparowozowni w Kutnie. Gdyby ktos zadał sobie trud zliczenia podawanych przezniego lat studiów, okazałoby się, że suma jest czterokrotnie większa odprzeciętnej długosci życia ludzkiego. Pozbawiony instynktusamozachowawczego, żeby się popisać, chętnie skoczy bez spadochronu.Plotkuje. Jak papuga powtarza chaotyczne informacje. Prostuje sobie zęby w65 roku życia twierdzac, że własnie zostaje spikerem amerykańskiej TV. Wmiłosci zachowuje się wodewilowo. A to wypada z bukietem róż z szuwarów, ato laduje balonem na dachu domu ukochanej. Po czym znika na dziewięć lat.Jako maż mocno zestresowany. Wymiguje się od obowiazków. Żon może miećkilka, i na dodatek kilka kochanek. Wszystkie zaniedbuje na korzysć kursugotowania na parze. Jest tchórzliwym dyletantem, uciekajacym odrzeczywistosci. Wiecznym chłopczykiem z proca, który na starłos opowiada wparku kłamliwe historyjki zdumionym emerytom. BLIzNIAK - żona Histeryczna gaduła, podskakujac biega po domu, musztrujac jednoczesniepartnera i dzieci. Błyskawicznie zmienia zdanie i diety, którymi zadręczadomowników. Kłamczucha i krętaczka lubi się awanturować, a nawet bić.Absolutnie nieodpowiedzialna, zupełnie obojętna na podstawowe problemy męża.Pozornie nieprzytomna, jest wyrachowana i próżna. Ceni sobie przedewszystkim pozycję i pieniadze partnera, ale zwykle ma go za nic. Wieczniezakochana, nieważne w kim. Spędza czas na zmianie makijaży, tańcu,trenowaniu nowych min, kopaniu kota i rozmowach telefonicznych z kochankiem.Oczywiscie wszystko to robi jednoczesnie. BLIzNIAK - maż Ponieważ bigamia jest nielegalna żeni się niechętnie i na krótko. Zmiennykłamczuch, obmysla sobie coraz to nowe rozrywki. W domu bywa rzadko iniezbyt długo. Obowiazki i rachunki go nudza. Bardzo prędko stwierdza, żeżona to nie różowy, wesoły balonik, co go zaskakuje, jak również wysokosćdomowych płatnosci. Zajmuje się wszystkim, tylko nie rodzin?. Dzieci lubi,ale chętnie z nich rezygnuje, nie majac cierpliwosci do niczego. Jakopartner seksualny niezwykle perwersyjny i zmienny, do czasu kiedy sięznudzi. Od tego momentu domowa sypialnia służy wyłacznie do wysypiania sięprzed nadchodzacym wesołym dniem, jak najdalej od domu. RAK Dwudziestego drugiego czerwca - na niebie Księżyc. Symbol smutku,melancholii i wycia, patronuje Rakowi, znakowi samobójców. Przykre, aledziecko urodzone w tym znaku jest podejrzliwe i zdziczałe. Dręczy zwierzęta.Toczy obolałym wzrokiem po dziecinnym pokoju i robi na złosć, z czegoczerpie radosć, objawiajaca się w histerycznym szlochaniu. Z czasem ciężarwychowania spada na psychiatrę. PANI RAK Kobieta zupełnie bezwładna, czepiajaca się szczypcami wszystkiego iwszystkich. Neurasteniczna histeryczka, nadpobudliwa kura domowa, stworzonajest wyłacznie do rodzenia dzieci i odkurzania barokowych mebli. Charakterunie ma, a potrafi zatruć życie każdemu. Czasami posiada pewne nikle talentyartystyczne, których łapie się kurczowo. Nieszczęsna rodzina oglada jagrajaca ogony w teatrach lub wyjaca wbrew muzyce w drugorzędnych kabaretach,zwykle do póznej starosci. Wiecznie zatroskana, miotajaca się między kuchniaa salonem, jest prawdziwa zmora mężczyzn, których łowi dosć wczesnie, kiedyjeszcze jest szczupła. Jej agresja i podejrzliwosć nie maja sobie równych. Znatury ponura i hermetyczna, nadrabia mina popadajac w coraz większe stresy.Jej żelazne zasady kłóca się z wrodzona niestałoscia. Jest krętaczka ierotomanka. Budzi się i zasypia z chandra. Jesli nie pije, to je. Czasem jei pije całymi dniami. Coraz bardziej ucieka w swarliwosć i zrzędliwosć. Nibyupiorna Pani Twardowska przywiazuje się chorobliwie do partnera, który majedna szansę. Uciec na Księżyc. PAN RAK Na pierwszy rzut oka nie wyglada obrzydliwie. Mokrym spojrzeniem,charakterystycznym dla znaków wodnych, patrzy czujnie, acz przymilnie naswiat. Od dziecka pisze elegie i treny, kolekcjonuje czaszki i piszczele. Oile w wieku młodzieńczym nie popadnie w dewocję, poprzestaje na wybujałymautoerotyzmie. O ile popadnie - znajdzie wielka przyjemnosć w samoudręczeniui umartwianiu się na oczach pięknych pań, pod kontrola spowiednika. Boi sięwszystkiego, popija więc dla kurażu z kolegami i sam. Oczywiscie w domu, bojest urodzonym domatorem. Siedzi melancholijnie w kacie i patrzy na zmaganiażony z piatka lub lepiej dziesiatka dzieci. Jest urodzonym gaduła iteoretykiem-erotomanem. Przekupuje otoczenie ekstrawaganckimi podarunkami ihistoryjkami o swoich podbojach i wynalazkach. Pieniędzy nie ma. Jest zbytwatły psychicznie, żeby je zarobić i zbyt rozkojarzony, żeby je utrzymać.Chętnie żeruje na osobach silniejszych, które sa w stanie tolerować jegochimery oraz płaci jego rachunki w barach i barkach. RAK - żona Oziębła seksualnie i przeczulona na własnym punkcie. Jest niezwykle trudnapartnerka dla mężczyzn o jakichkolwiek pozadomowych zainteresowaniach.Zakompleksiona i pamiętliwa całymi dniami rozpamiętuje wyimaginowane urazy,jakich doznaje od męża i dzieci. Wiecznie zabiegana, obłożona noworodkami ipieluchami, pogdakujac jak kura, czeka aby spełnić swoje najwyższeposłannictwo - podać kolację. Gotujac bez końca, po kryjomu obżera się samai prędko ze slicznej wrażliwej panienki zmienia się w niechlujna mamuskę osmętnym spojrzeniu basseta. RAK - maż Nieskomplikowany seksualnie, przewrażliwiony pantoflarz. Chorobliwieprzywiazany do rodziny, szczególnie do swojej cudnej mamusi, tatusia, babunii dziadziusia, zadręcza żonę opowiesciami ze swojego dzieciństwa. Trzebakoło niego skakać, bo się obrazi i nie zje zupki, chyba, że da sięprzeprosić jakims kosztownym, antycznym upominkiem. Odłoży do skrzyni starekapcie i kapielówki wuja Stefana, gdyż nie wyrzuca nic z lenistwa i zeskapstwa. Z romantycznego adoratora zmienia się prędko w skwaszonegodziwaka, gadajacego w oddzielnej sypialni. LEW 22 VII słońce swieci jasno. Rozpoczyna się znak LWA. Dzieci urodzone w tymznaku sa tyranami i rozkapryszonymi bałwanami. Wszystko im się należy,chętnie cwałuja na sterroryzowanych babciach, rozdajac głupawe słoneczneusmiechy, zabkami zżartymi przez cukierki. Nie chwalone staja sięmłodocianymi przestępcami. PANI LEW Wyglada jak obłakana, wyliniała hiena. Od dziecka chora z ambicji, spala sięwymyslajac sytuacje, w których mogłaby zabłysnać. Przeważnie nieurodziwa,zajmuje się z braku propozycji wszelkimi możliwymi działalnosciami. Tańczytowarzysko, pisze ksiażki o pryszczach dla nastolatków. Szyje spadochrony,projektuje schrony atomowe i zastanawia się, jakim cudem mężczyzni mogapatrzeć na inne kobiety. Jedyne co ja może uradować, to jakas brzydszakoleżanka. Przeważnie jest głęboko nieszczęsliwa. Wykorzystuje każda okazję,żeby zaistnieć. Niezbyt efektowna i inteligentna, opowiada bez końca nudnehistoryjki o swoich planach. Nie ma żadnego sexappeal u. Erotycznie oziębła,nie szanujaca niczego i nikogo, czasami złowi jakiegos zakompleksialegomężczyznę o 25 lat młodszego, któremu wmówi, że jak będzie grzeczny,zabierze go na lody na Florydę. Wyrazy współczucia. Marcjanna Fornalskaastrologii. PAN LEW "PALANT MAGICZNY" astrologii. Wyrasta w nieuzasadnionym poczuciu wyższosci.Z natury potwornie leniwy i wołowaty, snuje się po swiecie w poszukiwaniuchoćby najmarniejszych hołdów. Ludzi nie zauważa, więc nie szanuje. Pyszny ipróżny nie może znies sukcesów innych. Urodzony wodzirej przytupujekomicznie w poczuciu własnej wielkosci. Liczy na swoje szczęscie i słabosćinnych. Kochać potrafi tylko siebie. Rodzinę zakłada wyłacznie w celupowiększenia własnego dworu. Seksualnie żaden, zajmuje się iloscia, niejakoscia swoich podbojów. Każda kobieta, która podoba się innym, może gomieć. Ozdabia siebie i swoje najbliższe otoczenie bez sensu i smaku, za tokosztownie. Ma największy dom, najbardziej swiecacy zegarek, najbardziejczerwony samochód następnej generacji. Obżera się towarami wyłaczniepochodzenia zagranicznego. Zostawia wysokie ceny na meblach i wstawia sobiez przodu złote zęby. Intelektualnie watły, nie potrafi się skupić na niczym,co jest choć trochę madrzejsze od niego. Ksiażki kupuje "z metra" . Jestwyjatkowo napuszonym ignorantem. Działa na nerwy wszystkim. W wieku srednimkapcanieje, tyje, rozpija się i głównie drzemie potwornie zadowolony wmarmurowym szalecie ze swoim monogramem. Totalny bałwan. LEW - żona Lekko nadęta, tępa egocentryczka żada hołdów i choćby namiastki luksusu odsterroryzowanego otoczenia. Zawsze ma rację. Gardzi mężem, który jej nieimponuje. Generalnie marzy o hollywoodzkiej rodzinie, gdzie piękna matka, wotoczeniu rozkosznych, acz bardzo wymusztrowanych dzieci, czeka na męża,szefa koncernu, muszacego mieć minimum 190 cm wzrostu, w willi z basenem.Bez względu na status społeczny gra wielka damę, a tak naprawdę interesujeja wyłacznie własna kariera i pieniadze. LEW - maż Jest tak zadowolony z siebie, że (uwaga!) może dojsć do lewitacji. Rodzina igoscie sa publicznoscia, przed która się popisuje rozdawaniem prezentów,obietnic, lub tylko zmywaniem po przyjęciu. Jest apodyktyczny i wtraca siędo wszystkiego, wierzac swięcie w swoja nieomylnosć. Żonę uwielbiaspektakularnie, jak wszystko co do niego należy. Swoja pozycję w domuakcentuje żałosnie na każdym kroku. Jest leniwym egoista, którego możnałatwo złowić lub udobruchać, nawet najtandetniejszym komplementem. W domunależy mieć zawsze butelkę whisky i kadzielnicę, gdyż lubi czuć się jakbożek. PANNA Merkury złowrogo poprawia sobie skrzydełka u kapelusza. Słońce wchodzi wznak Panny. Zaczynaja rodzić się hochsztaplerzy. Dzieci urodzone w tym znakusa płaczliwe i uparte. Trzeba im po sto razy czytać ta sama bajkę i podawaćdokładna ilosć krasnoludków zwiazanych uczuciowo z sierotka Marysia. Chętnierobi doswiadczenia na zwierzętach i rodzeństwie zapisujac wyniki. O ile zapomoca "Małego chemika" nie wysadzi siebie i domu w powietrze, wyrastaja nanudziarzy i sadystów. PANI PANNA Wydawać by się mogło, że jest to znak wyjatkowo zwiewny i kobiecy. Aprzecież jest dokładnie odwrotnie. Przemadrzała dziewczynka, która bezprzerwy upomina i bije lalki, przeistacza się w chłodna, afektowana i czujnakobietę o piskliwym głosie. Jest zawsze podpora organizacji WomanLiberation, cierpiac w duszy nad bałaganem swiata. Chętnie zostaje okrutnakadrowa. Marzy o pracy z młodzieża, może więc wybrać karierę drużynowejskautów lub wychowawczyni w zakładzie karnym. Zasadnicza, ciężko myslaca,nie nadaje się do żadnej samodzielnej intelektualnie pracy. Wisi naotoczeniu, które bezlitosnie wykorzystuje udajac słabe niewiniatko. Krańcowoutylitarna, samolubna i drobiazgowa potrafi zniechęcić nawet najżyczliwszeosoby. Seksualnie oziębła i niechętna, o ile jej się to opłaca, zwiazuje sięz podstępnie usidlonym, najlepiej starszym mężczyzna. Od rana szelesciwykrochmalona bielizna osobista, sprawdza i krytykuje czystosć, liczygarnki, porcjuje dżem i okresla dokładnie czas czynnosci fizjologicznychrodziny. Poucza męża, co do odpowiedzi jakiej ma udzieli szefowi, odpytujedzieci ze snów, które zapisuje. Po czym może rozpoczać torturowanie gosposi.Zostawiwszy ja łkajaca w kuchni, gdyż zginęła zakrętka od pasty sledziowej,wybiega Pani Panna zajać się słuszna walka kobiety o swoje prawa. PAN PANNA Od dawna astrologowie tocza spór jaki jest najgorszy znak Zodiaku. Wstatystykach Panna wyprzedza Ryby o 60%. Własciwa nazwa znaku powinnabrzmieć "Stara Panna" . Mężczyzna spod tego znaku ma wszystkie cechyzgorzkniałej, samotnej, starzejacej się na prowincji księgowej. Starypsychicznie, jest brzydki i wychudzony przez chorobę wrzodowa żoładka idwunastnicy. Pedantyczny, w przenicowanym garniturku, usiłuje wydawać sięotoczeniu romantyczny i elegancki. Ma wyjatkowo wspaniale, acz niesłusznemniemanie o sobie. Każda urazę zapisuje w notesie i obmysla riposty. Niemysli szybko, może się więc zdarzy, że zanim nam się "odgryzie" min 3-4lata. Kobiety uciekaja od jego ciężkich, pełnych liczb historyjek. Bardzoskapy Pan Panna sili się na oryginalnosć, nie zapraszajac narzeczonych naobiady i nie kupujac kwiatów. Już w wieku młodzieńczym udajac miłosć zalecasię interesownie tylko do zamożnych koleżanek. Nie rozumie dlaczego uciekajaod niego wszyscy, choć chętnie pożycza im pieniadze na procent. Jest staryod urodzenia, jego ciasny horyzont zabazgrany jest obliczeniami i donosami.Ze strachu, że nie zdaży wydać oszczędnosci, kupuje sobie wielka kasępancerna, w której drzemie sam jak palec w zimowe wieczory. PANNA - żona Chłodna realistka, nie ma czasu na romantyczna miłosć. Podniecona domowymirachunkami z radoscia liczy zaoszczędzone pieniadze. Lubi rzeczy tanie, achce żeby były solidne. O ile maż potrafi żyć jak ona, wyłacznie mysla ookazyjnych zakupach i interesach. Szanuje go, a nawet dopuszcza do pewnychpoufałosci. Zakompleksiona, pełna zahamowań seksualnych, wyżywa się wmusztrowaniu dzieci. Ceni organizację i czystosć nie zawracajac sobie głowyemocjonalnymi bzdurami. Wyjatkowo chłodna i nudna partnerka. PANNA - maż Nie zaspiewa serenady, nie zadzwoni zapłakany w nocy, nie przyniesie żonieróż, lecz o ile zajdzie koniecznosć zatańczy z pijanym szefem. Urodzonystary kawaler i dziwak, nie znosi ekstrawagancji i domowej rozrzutnosci.Patrzy krytycznie na swiat, a przede wszystkim na najbliższych. Pedantycznieczysty i oschły, niezwykle wymagajacy, krytykuje żonę czujaca się cały czasjak na musztrze. Jest ew. sadysta pantoflarzem. Bije żonę i dzieci a boi sięspóznić na obiad. Do dzieci wygłasza napuszone homilie baczac, aby nieusnęły w trakcie. Od małego dziecka zrzędliwy i kochać biedactwo nie chce inie potrafi. WAGA 23 IX - po raz drugi w tym roku na niebie czerwono pionie Wenus. Niezdarniez wahaniem zaczynaja się rodzi niemowlęta-Wagi. Dziecko urodzone w tym znakujest niezwykle układna, pozbawiona charakteru kukiełka. Dosć wredne, stroigłupie sacharynowe minki i osiaga to, co chce bez najmniejszego wysiłku. PANI WAGA Cwana gapa. Wyglada jak anielskie uosobienie wiotkosci i elegancji. Pozornienie potrafi zliczyć do trzech. Z lekko przymkniętymi powiekami, żebyzasłonić czujne spojrzenie przenikliwych oczek, jak królik stoi słupka,rusza noskiem i czeka na sałatę. Jest milutka i ugrzeczniona. O ile się toopłaca, perliscie smieje się z najgorszych dowcipów. Chce mieć skrzynkęwyłożona wata, żeby broń Boże nie dotarła do niej paskudna rzeczywistosć.Chętnie przyjmuje prezenty, które z anielskim spokojem oddaje osobom, którymw danym momencie chce się podlizać. Jej rewanże sa pełne fantazji. A toprzyniesie nam jako prezent urodzinowy kawałek kory kasztanowcaaustralijskiego, a to sznurowadeł z bucika córeczki pewnej pani. A to nieprzyjdzie na proszony obiad, bo gdzie indziej jest atrakcyjniej. Oryginalnaw swoich pomysłach kreuje swoja zwiewna osobowosć idac leciutko po trupach.Waha się między dobrym i złym, nie znajac poczucia winy. Nie jest solidna,wynika to ze zmiennosci usposobienia. Ulega nastrojom i w zależnosci odchwili podejmuje decyzje, z których z anielskim spokojem wycofuje się po 10minutach. Mężczyzni widza to co chca, ma więc Pan Waga powodzenie. Jak wyżejwspomniany królik, wzbudza instynkty opiekuńcze i wzrusza partnerów. Niepodejrzewaj oni ani przez chwilę, że pozornie nieobecna duchem, rozmarzonaistotka zna dokładnie stan ich konta oraz kieruje ich życiem aksamitnymiłapkami. W miłosci niewierna i skora do intryg chętnie porzuca partnera, oile pojawi się ktos ciekawszy. Wtedy uruchamia orkiestrę najsłodszychinstrumentów. Jest jednoczesnie ukulele i cymbałkami. Przypominarozmarzonego zbója na lesnej polanie czekajacego na pełen złota dyliżans. Aprzecież do póznej starosci, patrzac w zmętniałe lustro, widzi tamromantyczna Syrenę czeszac złote włosy i spiewajaca przecudnie dlanadpływajacego Odysa. PAN WAGA Typ Fredrowski. Trochę jowialny, trochę żałosny, a przede wszystkimsmieszny. Rozsadza go energia, chce życia i użycia. Wszędzie go pełno.Ambitny do granic możliwosci, rozmysla nad najmniej kłopotliwym sposobempozbycia się jakiejkolwiek konkurencji. Jego problematyczna moralnosćpozwala mu przyjaznić się koniunkturalne nawet z największa kanalia. Niejest wybredny, choć lubi to co ładne i drogie. Sypia po południu i smarujepulchne raczki kremem. Intryguje bezustannie. Zdolny jest zrobić największeswiństwo, o ile ma pewnosć, że się nie wyda. Zawsze przytakuje, sprawia tomiłe wrażenie, nie znaczy nic. Seksualnie niepewny. 100% masochista, marzy odostaniu solidnego lania pogrzebaczem. Chętnie żeni się z kobieta o silnymcharakterze, która oszukuje bez przerwy, przez co czuje się na swój sposóbdowartosciowany. Przepada za emskimi wódkami. Wredny i ugrzeczniony kochasię w madrzejszych i silniejszych kolegach, obrzydzajac im żony i kochanki.Potwornie skapy, Pan Waga bez namysłu wydaje rentę matki, o ile służy tozrobieniu dobrego wrażenia. Kiedy dojdzie do własnych pieniędzy i władzy,staje się bardzo niebezpieczny. Odgrywa się na wszystkich za faktyczne iurojone niepowodzenia. Na starosć niby król Midas, lsni złociscie łysina,wymachujac oslimi uszami. WAGA - żona Leniwa, cukierkowa, infantylna panienka bez wzgladu na wiek. Pozornie bezwłasnego zdania, jest chłodna i bez przerwy kalkulujaca. Nadaje sięwyłacznie na żon dla dyplomaty, który rzadko bywa w domu i potrafi sięobejsć bez normalnej, klasycznie pojętej rodziny. Niewierna, lunatyczna,marzy o romantycznych hawajskich zachodach słońca z niesmiałym studentem,zapominajac zrobi pranie, kupi pieczywo i pozmywa naczynia. Dosć niechlujnai niedbała nie nadaje się do prowadzenia domu i wychowywania dzieci, którymzamiast sniadania robi zielnik roslin nowozelandzkich lub karmnik dlasikorek. WAGA - maż W sprawach osobistych jest tak pozbawiony instynktu i kręgosłupa, że możnago bardzo łatwo złowić na męża o ile jest heteroseksualista. Jest jedenwarunek: dama oswiadcza się i bierze wszystko w swoje ręce. Pozornieromantyczny i czarujacy kochanek mysli wyłacznie o własnej wygodzie. Dom gonie interesuje, dzieci męcza. Chętnie ucieka od nawet najprostszychobowiazków, twierdzac, że inni potrafia to załatwi lepiej. Jest egoistycznyi leniwy. Rozwodzi się bez problemu, o ile żona zaproponuje mu korzystnewarunki i brak kłopotów zwiazanych z rozstaniem. SKORPION 22 pazdziernika Słońce wchodzi przerażone w znak Skorpiona. Dzieci urodzonew tym czasie sa pozornie grzeczne i pogodne, acz kopia wilcze doły,zastawiaja pułapki i sypia truciznę do placka ze sliwkami. Po zabawach wdoktora, już w wieku niemowlęcym, współżyja z gosposia lub wujkiem.Wyrastaja szybko, od maleństwa nauczone terroryzować otoczenie i wyruszaja wswiat. PANI SKORPION Sprytna do granic dobrego smaku, wszędobylska wpychalska, ma energiisredniej wielkosci oddziału tatarskiego. Jest tym, czym chce rozmówca. Nigdynie mówi tego co mysli. Słucha i gromadzi materiały obciażajace innych.Zdajac się pogodna, pełna chęci życia i koleżeńska, jest podstępna wrednaerotomanka. Niewyżyta - seksualnie, w srodku zimna, wije się oblizujaclubieżnie, najchętniej wokół mężów i kochanków najbliższych przyjaciółek.Chora z ambicji zamiast się doskonalić, nienawidzi lepszych od siebie. O ilektos daje się wykorzystywać ma zapewniony pozorny spokój. Pani Skorpionwycisnie każda cytrynę, a potem w najlepszym wypadku wyrzuci, a nierozdepcze. Je msciwa i pamiętliwa gotowa zrobi każde swiństwo, ale cudzymirękami. Napuszcza na siebie ludzi, zużywajac na to cała swoja neurastenicznaenergię. Sadzi innych według siebie, wic jest niezwykle nieufna. Noce spędzawyjac z bezsilnej złosci, że nie może wykorzystać wszystkich istniejacychmężczyzn to tylko z braku czasu. PAN SKORPION Jeżeli jakis mężczyzna z paskudnym usmiechem uszczypnie zalotnie przechodzacstaruszkę, zakonnicę a nawet suczkę, możemy by pewni, że jest to Skorpion.Jego popęd seksualny równy jest jego wrednosci. Próbuje zawsze, przegrywarzadko. Nie przepusci nikomu. Jego cała energia skoncentrowana jest naseksie. Nie kieruje się żadnymi kryteriami ani estetycznymi, anipsychicznymi. Osobowosć wybitnie schizofreniczna. Potrafi utrzymać 5równoległych romansów na powierzchni 20 metrów kwadratowych. Każda z pańmysli, że jest jedyna. Upatrzona ofiara nie ma żadnych szans. Największyaktor wsród wszystkich znaków Zodiaku, potrafi być Ghandim, Kaligula iKaczorem Donaldem w zależnosci od potrzeby. Cały ten wysiłek ma jeden cel.Klapa ofiar choćby na pięć minut. W interesach trzyma tylko z silniejszymi.Nie ma przyjaciół. Czego nie załatwia mu mężczyzni, załatwia ich żony. Myslitylko o sobie i soba jest zachwycony. Sam bardzo złosliwy i brutalny niezapomina choćby najmniejszej zniewagi. Czeka latami, żeby się zemsci zajakis drobiazg. Interesujace jest to, że gotów jest zabić siebie, żeby choćdrasnać kogos, kogo nie lubi. Wszyscy się go boja, nikt mu nie ufa, a on jakperpetuum mobile napędzane żółcia regeneruje siły tylko po to, żeby móczniszczy wszystkich, którzy mu przeszkadzaja. SKORPION - żona Twarda i zaborcza erotomanka, trzyma męża i rodzinę w żelaznych kleszczach.Chimeryczna zazdrosnica ogranicza nawet służbowe kontakty małżonka dominimum. Jego przyjaciół nie toleruje, zastępujac ich swoimi koleżankami.Jest podejrzliwa, przebiegła i msciwa. Nigdy nie wiadomo co knuje. Rodzinajest dla niej rodzajem zabawki, która nie chce się z nikim dzieli. Ulubionarozrywka jest intrygowanie wsród przyjaciółek i obserwowaniesterroryzowanego partnera, którego każdy indywidualny ruch potrafiprzewidzieć i udaremni. SKORPION - maż Jest twardy, podejrzliwy, zamknięty w sobie i niezwykle pamiętliwy. Niewarto z nim zaczynać, zemsci się za każda drobnostkę. Od żony wymaganadzwyczajnych wyczynów seksualnych, chociaż zwykle ma parę kochanek. Jegoobsesja jest 100% lojalnosć partnerki. Dla siebie wyznacza inne normy. Jegowładczosć, specyficzny chłód i zamknięcie w sobie sa wyjatkowo męczace nadłuższa metę, tym bardziej, że nie można go ani wzruszyć, ani oszukać takzwanymi kobiecymi sztuczkami. Trzeba bardzo uważa, bo urażony staje siębardzo niebezpieczny i bezwzględny. Partnerski układ ze Skorpionem niewchodzi w rachubę. STRZELEC Planeta Jowisz niczym złosliwy bożek wyglada zza ołowianych, listopadowychchmur. Po zakale społeczeństwa - Skorpionie, kolej na paskudnego Strzelca.Dziecko urodzone w tym znaku jest złosliwe i przemadrzałe. Pozbawione sercai wdzięku, o ile jest chłopcem cały dzień strzela z korkowca, strojac minydo szyby okiennej, o ile jest dziewczynka robi sobie balowy makijaż iciagnie kota za ogon przegladajac się z zachwytem w lustrze. PANI STRZELEC Paskudna zołza. Złosliwa, nienawidzaca kobiet, gnusna bałaganiara. Wyjatkowowredny charakter idealnie odbija się na jej pretensjonalnej, nalanej twarzy.Ludzie specjalnie się do niej nie garna, a wręcz przeciwnie. Jest agresywna,zaczepna i pełna wulgarnego, jadowitego zadowolenia z siebie. W młodosciugania się za chłopcami, po czym wchodzi jej to w nawyk i trwa do póznej,groteskowej starosci. Nie przepusci żadnemu osobnikowi płci przeciwnej. Oile jest przystojny, ciagnie go podstępnie do sypialni i gotuje mu "to comamusia". O ile nie jest przystojny, przyczepia się do niego jak rzep ipopisuje się niewybrednymi złosliwosciami, żeby zwrócić uwagę towarzystwa.Aby rozszerzyć swój zakres znęcania się nad swiatem kupuje, a chętniejpodkrada zwierzęta, na które może się bezkarnie wydzierać lub dręczyćwymyslnie, co uwielbia. W gnębi duszy jest skapa. Chętnie wyłudza stareubrania i zaproszenia od bogatych znajomych, gdzie je i pije bezopamiętania. Z oszczędnosci hoduje jarzyny, choćby na parapecie kawalerki, 3m od autostrady. Ma zawsze rozmazany tani makijaż i brudne ręce, bo na mydleteż oszczędza. Przeważnie ma jakiegos rozdeptanego męża i dzieci, ale trwato relatywnie krótko, bo mężczyzni uciekaja od niej na koniec swiata,wymyslajac jakiekolwiek wykręty, żeby w ogóle wydostać się z domu, w którymPani Strzelec nie przepusci nikomu rechocac z własnych konceptów. Na starosćna żylastych nogach z trudem nadaża za ukochanymi młodzieńcami. Siedzi nabalkonie, ciagnie kota za ogon i je nie umyte marchewki własnego chowu,przegladajac się z zachwytem w lustrze. PAN STRZELEC Niezwykle mylaca jest jego donkiszoteria i błyskotliwosć. Mydłkowatoprzystojny, wierinteligentny, jest Pan Strzelec wyjatkowo stabilnym, tępym,acz podstępnym przeciwnikiem. W głębi duszy zakompleksiony samotnik oskłonnosciach sadystycznych, chętnie wymusza hołdy sterroryzowanegootoczenia. Stworzony dla swiata z czasów wojny stuletniej, najchętniejmieszkałby w koszarach sprawdzajac czystosć i kontrolujac korespondencjępodwładnych. Próżny do granic dobrego smaku stroi miny do każdej mijanejszyby, w której w swoim pojęciu widzi uskrzydlonego Boga Wojny, lub minimumpremiera. Z radosci szpieguje i wykrywa najdrobniejsze niedociagnięcia, abykarać winnych. Uznaje tylko męskie towarzystwo, w głębi duszy pogardzakobietami. Jedynym przejawem jego wrażliwosci jest wrażliwosć na siebie. Oile się żeni, rezygnujac z ukochanego obozowego trybu życia, wybiera ubogamasochistkę, która może bez trudu opanować i wykorzystywać. Głuchy namuzykę, slepy na sztukę, usypiajacy przy inteligentnej rozmowie, tęporozpolitykowany, wiedzie życie samotne i puste. Ambicja zastępuje muwszystkie inne ludzkie uczucia. Na starosć zasznurowany w gorsecie, paradujetabetycznym krokiem w swoim starym mundurze, szturchajac kijaszkiem bawiacesię w parku dzieci. STRZELEC - żona Złosliwa, pewna siebie wscibska sknera terroryzuje męża i dzieci wniewybredny sposób. Zawsze ma rację, zawsze sięga wyżej niż powinna. Wsposób nieelegancki podlizuje się silniejszym i bogatszym od siebie. O ilemaż się podporzadkuje, ma szanse nie zostać wyrzucony z domu pod bylepretekstem. zle wychowana i majaca słabosć do młodszych, najlepiejciemnoskórych chłopców, jest z siebie ni zwykle zadowolona. Dokuczawszystkim, szokuje ordynarnymi dowcipami, zaszywa oszczędnosci w sienniku iwysyła nieletnia córeczkę sprzedawać zapałki. STRZELEC - maż Mało inteligentny, nierodzinny, oschły, bardzo pewny siebie, bezuzasadnienia szuka na żonę królewny z bajki. Bardzo prędko po slubie zaczynaniegrzecznie i nietaktownie, za pomoca niewybrednych argumentów, egzekwowaćswoje racje. Wygłasza napuszone, niezbyt odkrywcze przemówienia, zamęczajacdomowników. Bogu dzięki najchętniej spędza czas z kolegami lub swoimiplatonicznymi, głupiutkimi wielbicielkami, gdyż zakochany jest zawsze, tyle,że może zapomnieć w kim. Od żony oczekuje wiary w jego nierealne plany iżeby chwaliła go bez przerwy. Dzieci i ile ma, nie zauważa. Generalniebardzo męczacy na dłuższa metę. KOZIOROŻEC 22 II do Ziemi zbliża się wielki ponury Saturn. Planeta chłodu, smutku inieszczęsć. Od tego dnia zaczna się rodzić nieszczęsne Koziorożce. DzieckoKoziorożec jest skryte, zakompleksione, ssie palec, raczki trzyma podkołdra. Jest ponure żarłoczne, masochistyczne i tępe. PANI KOZIOROŻEC Ambitna kretynka. Nadpobudliwa, tępa histeryczka. W życiu jej nie idzie.Łapie się za wszystko i wszystko robi zle. O ile spiewa, to najwyżej wyje, oile jest projektantka mody, jej czołowym osiagnięciem jest pokrowiec nasyrenkę w łowickie pasy. O ile zajmie się sztuka, ma najwyżej wystawęposmiertna i to na prowincji. Jest posępna, zupełnie pozbawiona poczuciahumoru i dobrego smaku. Żyjac w swiecie pozorów udaje popularna diwę. Łypiacłakomie dookoła, prowadza się z młodzieńcami o predylekcjach niekoniecznieheteroseksualnych. Dzidzia piernik, od której mężczyzni uciekaja po dwóchdniach z najbliższym kolega lub wstępuja do klasztoru. O ile ma dziecko, aczo to trudno w zwiazku z jej wybitna nieatrakcyjnoscia, dziecko to ma gorzejniż nieszczęsni bohaterowie Dickensa. Brudne i smutne patrzy na swojasamotna matkę, słaniajaca się z chorej ambicji. Skapa, uparta, podskakujacaniczym galwaniczna żaba, co osiagnie - zniszczy sama. Kończy jako wyliniałalaleczka w różowej czapeczce, kupujaca sobie miejsce na niegustownygrobowiec z płaczacym cherubinkiem. PAN KOZIOROŻEC Jeżeli jakis gentleman w towarzystwie nie da się rozbawić nawet najlepszymżartem, nie reaguje na komplementy, pije niechętnie byle co, zapala jedentani papieros od drugiego, zamysla się tępo i nie reaguje na piękne kobiety,jest to Koziorożec. Pozbawiony fantazji, luzu i dystansu do swiata, zamykasię w sobie stajac się coraz bardziej nieatrakcyjny fizycznie i psychicznie.Niechlujny, nieelegancki, nie potrafiacy cieszy się niczym, zamęczanajbliższe otoczenie nie potrzebnymi uwagami. Podejrzliwy pedant liczyzapałki i zaznacza ilosć alkoholu w butelkach. Potrzeby ma minimalne iprzekonany o własnych racjach, usiłuje pozbawić swoich bliskich radosciżycia. Seksualnie nie istnieje. To co nazywa życiem erotycznym, to ponuragimnastyka z niekochanymi kobietami. Ich wyglad jest obojętny, on ma tylkoswoje problemy. Kochać nie potrafi. Często impotent. Fanatycznie przywiazujesię do dziwnych idei. Z czasem staje się niebezpiecznym maniakiem bezinstynktu samozachowawczego. Może da się chętnie ukrzyżować, albo podpalasię pod byle pretekstem pod Konsulatem USA. Ucieka jak najdalej. Stalinastrologii. KOZIOROŻEC - żona Skapa, zakompleksiona, przyziemna i niekobieca, zwykle zajmuje się jaknajtańszym prowadzeniem swojego smutnego, pozbawionego fantazji domu. Wokółniej jest zawsze brzydko i posępnie. Jej swiat składa się wyłacznie zposwięceń, obowiazków i rachunków. Choćby miała 20 lat zamartwia sięwysokoscia przyszłej emerytury. Gotuje ciężko i bez wyobrazni, oszczędza nakażdym produkcie. Dzieci marionetki w wyrosniętych ubrankach musza myć ręce50 razy dziennie i składać skarpetki w kancik. O mężu nie ma co mówić, boprzy pierwszej okazji ucieka. KOZIOROŻEC - maż Tchórzliwy i zakompleksiony, ociężały pan Koziorożec jest chodzacym wyrzutemsumienia. Żeni się dosć wczesnie z jakas brzydka koleżanka z klasy lubkrewna, bo ładnych i inteligentnych kobiet się boi. Jego dom jest odarty zromantyzmu i czułosci, a on sam nieustannie kontroluje czystosć i domowewydatki. Chorobliwie zazdrosny, podejrzliwy i nudny, nie lubi kontaktówtowarzyskich, gdyż wymagaja, niestety pewnych nakładów finansowych. Urodzonypesymista rozpatruje pewne zagadnienia mogace wyniknać z karygodnychzaniedbań domowników. O ile ucieka w pracę, jest spokój dopóki nie skończy,i wtedy znowu męczarnia. WODNIK 20 I. Zimna, ponura i tajemnicza planeta Saturn straszy ciagle nadhoryzontem. Na swiat przychodza Wodniki, dzieci wampiry wysysajace soki zBogu ducha winnych matek. Sprytne i wscibskie, i tak wiedza lepiej. PANI WODNIK Sprytna histeryczka. Niezwykle sprzeczna natura. Pod bardzo wielomawzględami przypomina mężczyzn z tego znaku, dla którego o dziwo jest idealnapartnerka. Jako nastolatka infantylna, lodowata w srodku, gaworzy ichichocze niczym dziecina. Żałosna i nie majaca pojęcia o autentycznychemocjach, jest urodzona aktorka. Jako dziecko gra wspaniale dziecko, jakokobieta gra kobietę. Jest sentymentalna i nierówna. Na wszelki wypadekzasypuje wszystkich laurkami, majac jednoczesnie uczucie niedowartosciowaniai nie spełnienia. Za maż wychodzi wczesnie nie znajac prawie swojegopartnera, głównie po to żeby zaimponować koleżankom. Infantylna i bez powodupewna siebie, nienawidzi kontaktów fizycznych z partnerem, zastępujac jebezsensownymi aktywnosciami gospodarczo-finansowymi. Jak Pani Panna, jesturodzona przełożona zakładu dla dziewczat. Prawdziwa tragedia zaczyna się poucieczce zdominowanego męża. Wtedy Pani Wodnik obnosi gdaczac swoja klęskę icała energię kieruje na wysysanie resztek indywidualnosci z dziecka, którechoćby było Leonardem da Vinci, dla niej jest zbyt lekko ubranym idiota zezle ostrzyżonymi włosami. Na starosć zostaje radiestetka mierzacawahadełkiem swoje cisnienie i sprawdzajaca przy pomocy jajek na bekonie stanswojej watroby. Wyjatkowa kretynka. PAN WODNIK Mizogeniczny, agresywny upiór. Infantylny bufon osadzajacy bez żadnejpodstawy cały swiat. To co w Wodniku sugeruje posiadanie wyobrazni jesthisterycznym usiłowaniem bycia za wszelka cen innym od otoczenia. Czarujacyprzy pierwszym zetknięciu, jest Pan Wodnik neurastenicznym gęgałemzanudzajacym otoczenie swoimi pseudooryginalnymi pomysłami. Z rozpaczy, żenie wszyscy padaja na kolana przy pierwszym z nim zetknięciu, dosć wczesniesiwieje, lub łysieje "w placek". Jest hipochondrykiem, który dla popisuskłonny jest demonstracyjnie umrzeć na katar. Opiekuńczy, pogodnynarzeczony, po slubie zmienia się w zamkniętego, ponurego egoistę bezprzerwy robiacego małostkowe uwagi. Gardzi kobietami. Nie znosi mężczyzn.Wszystkich uważa za gorszych od siebie podludzi. Jego schizofrenicznaosobowosć sprawia, że Pan Wodnik w domu i poza domem, to dwie rożne osoby.Nikt go nie lubi, czego absolutnie nie potrafi przyjać do wiadomosci. Uważa,że jest fantastyczny. Jego stosunek do ludzi sprawia, że nie sposób z nimpracować. Będac woznym drze się na dyrektora, będac dyrektorem opluwaministra. Seksualnie nadpobudliwy, usiłuje zdobywać kobiety idiotycznymiuwagami i żartami. Jako kochanek niezwykle męczacy i nierówny jakklimakteryczna primabalerina. Na starosć dziwaczeje paskudnie i rosna muwłosy w uszach, co dodane do siwizny i łysiny odstręcza, resztkęwielbicielek. Biedny, bo pieniędzy nigdy nie ma. Zdziczały jest plagadarmowych odczytów, gdzie wymadrza się zadajac podchwytliwe pytania. Cosokropnego. WODNIK - żona Idealna partnerka dla głuchoniemego. Rozgdakana histeryczka mówiaca bezprzerwy, ciagle gdzies pędzi, ciagle czegos nowego wymaga. W domu nigdy niewiadomo gdzie stoi fotel, bo namiętnie dokonuje bezsensownych przemeblowań.Pozornie pełna fantazji i bezinteresowna, lubi pieniadze i potraf i jebezpardonowo wyłudzi od męża. Dzieci zadręcza ciagła kontrola i tyradamiwychowawczymi. Nawet dorosły syn nie ma szansy wykapać się w spokoju. Mama zcała pewnosci wpadnie do łazienki pod byle pretekstem. Jako żona niezwykleruchliwa w dzień, a klocowata w nocy. WODNIK - maż Idealny partner dla głuchoniemej. Żeni się niechętnie. O ile to zrobi, nieprzestaje ani na sekundę pouczać żony. Psychopatyczny besserwisser,pedantyczny i skapy wpędza otoczenie w stresy. W domu jest ponury izasadniczy. A w stosunku nawet do nic nie obchodzacych go osób obcych, udajeuroczego bawidamka. Dzieci nie lubi, zwierzęta prędko go nudza. Częstopopada w tandetne romanse, wtedy niewybrednie kłamie. Buduje egzystencjęrodziny na bezpodstawnej wierze w swoje szczęscie, którego nie ma. O ileżona nie zatka sobie uszu i nie przejmie spraw finansowych może by krucho,acz znam pozytywne wyjatki. RYBA 22 II na niebie jedna z najdziwniejszych planet, patron neurasteników ilunatyków - Neptun. Zaczynaja się rodzi upiory, zmora innych znaków, skłonnedo używek, niemożliwe do zaakceptowania Rybki. Niestety, jak dotad niktjeszcze nie znalazł sposobu na wyeliminowanie tego znaku. Dziecko RYBA tomały rozdygotany histeryk. O ile w ogóle przestaje płakać, zanosi siępiskliwym idiotycznym chichotem bez powodu. Sika w majtki do wiekumaturalnego. Obgryza paznokcie i doprowadza rodziców do stanów samobójczych. PANI RYBA Wodnistooka dziewczynka chowajaca się za szaf ,płaczaca przy sznyclucielęcym z kopytkami i sałata, wyrasta na piszaca wiersze i zbierajacaaktorki, zapłakana panienkę. Obgryzionymi paluszkami przeciera wiecznieczerwone oczki i wielkie to zaskoczenie, jesli nie jest lunatyczka.Rozkapryszona, leniwa i bierna, jest uosobieniem wulgarnego archetypukobiecosci. W wieku jedenastu lat zakochuje się w wujku ze strony ojca i poraz pierwszy usiłuje popełnić samobójstwo pijac borygo. Niestety, odratowanaza maż wychodzi bez problemu, wykorzystujac brak rozumu i intuicji u kolegiz klasy. Rozczytana w romansach, wyobraża sobie małżeństwo jako ciagławymianę pachnacych bilecików i schadzki w malowniczych altanach. Seksualnie,pełna wiary w motylki, nie może pogodzić się z brutalna fizjologia. O ilewszystko przebiega normalnie, jest to powód do następnego usiłowaniasamobójstwa, przez utopienie, lub pójscie samopas w Puszczę Białowieska.Leniwa, niezdolna, bluszczowata, niezdecydowana, niczym jemioła wypija sokiz otoczenia. Tępa i małostkowa, niezdolna do jakiegokolwiek działania,pozuje na heroinę romansu i swoimi humorami tak zastrasza otoczenie, że pojakims czasie, może leżeć czytajac francuskie powiesci rycerskie, tyjac jakpulpet od niewybrednych, przeterminowanych herbatników. W póznej starosci,bo jako pasożyt żyje długo, opłakuje męża, który z niewiadomych powodówzginał podobno zjedzony przez piranie. PAN RYBA Bul, bul. Kobieta, która ma nieszczęscie zakochać się w Panu Rybie, o ilenie chce zwariować i móc uratować swoja tożsamosć, niech ucieka na koniecswiata, albo od razu się otruje. Romantyczny, kruchy chłopiec z bukiecikiemniezapominajek. Samotny i uciekajacy od swiatowego życia, doprowadzaenergiczne koleżanki do szaleństwa z miłosci. Wiecznie obrażony na całyswiat, niedoceniany w swoim pojęciu przez nikogo, narzuca Pan Ryba pewienniepowtarzalny, tandetno-sentymentalny styl romansu. Blady, na pograniczusamobójstwa, skłócony z matka i całym swiatem, jest idealnym uosobieniemromantycznego kochanka. Bierny, niezdecydowany, zakompleksiony, bez problemuo dziwo, odnajduje się w seksie. Jest do szpiku kosci zepsuty inieprzyzwoity. Dzięki intuicji własciwej znakom wodnym, znajduje słynnyguzik, który uruchamia seksualnie i gubi każda kobietę. Będac na zewnatrzzaszczuta ofiara, cały czas w defensywie pozwala się łaskawie, godzi izdobywa. Kłamie potwornie, zarzucajac kłamstwo każdemu. Doprowadza dokonfliktów, które natychmiast wykorzystuje na swoja korzysć. Kobieta, którama nieszczęscie mieć męża Rybę, powinna zdawać sobie sprawę, że jakakolwieknegatywna uwaga może spowodować rozwód lub romans wyżej wymienionego, nawetze stara dozorczynia tylko po to, by niedowartosciowany Pan Ryba poczuł sięlepiej. Np. siedzimy sobie z naszym kochankiem Ryba, pijemy szampana isłuchamy jego serenady. Od kilku dni jest cudownie. Zaadaptowalismy parcelna Sadybie i jestesmy w upragnionej przez Pana Ryb ciaży. Po czym Pan Rybawychodzi na chwil do toalety. z toalety za 10 minut wypełza wstrętnynienawidzacy nas gad, który przypomina nam przypalenie marchewki w 1964roku, poddaje w watpliwosć ojcostwo upragnionej ciaży, pakuje się, wycofujewkład na parcelę i wraca do matki. Słaby, sentymentalny, ograniczony,wygodny egoista, przed którym słusznie ostrzegaja wszystkie astrologieswiata. RYBA - żona Chorowita, zestresowana, wiecznie urażona gaduła, potwornie boi się swiata.Seksualnie bez kompleksu, cała odpowiedzialnosć za swoje doznania erotycznezrzuca na partnera. Cały czas udaje uposledzone biedactwo, starajac sięunikna jakiejkolwiek odpowiedzialnosci za swoja znerwicowana, niedożywionarodzinę. Poza domem chichocze i podskakuje jak nastolatka. Generalnie niezłaaktorka i spryciula, która grajac słabiutka kobietkę, wyciska wszystkich jakcytryn, wyłudzajac prezenty. RYBA - maż Naiwny nieudacznik, któremu pieniadze i okazje życiowe przeciekaj przezpalce. Histeryczny i infantylny w domu mówi bez przerwy, domagajac siępochwal nawet za drobiazgi. Wprowadza się w różne stany psychiczne sam.Nigdy nie wiadomo jaki będzie miał humor. Nie jest on zależny odjakichkolwiek czynników zewnętrznych. Żona pana Ryby, niczym saper, musiuważać na jego nastroje i znosić awantury, patrzac jak za dużo je i pijecoraz bardziej tracac kontur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja nie mam znaku A jeśli juz to koziorożec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 08.02.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 To Horoskop Hanny Bakuły - u mnie sie nie sprawdza (muuu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.02.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 JA jestem Lew Ale ten Hitler, Goebbels, Pinochet, Stalin, Lenin, bin Laden i Pol Pot - Ci to fajnie mieli - do wyboru do koloru Sebo8877 Ale oni mają wszystkie znaki pod sobą..... poza szlachetną wagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Do d.upy te horoskopy - nic pozytywnego - sama goła prawda o ludziach ... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jestem Panią Koziorożec...czyli...ambitną kretynką A tak poza tym to nic więcej się nie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Dżizes....popłakałam się ze śmiechu przy moim horoskopie....tym rozszerzonym...Pani SKORPION......dobre dobre..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jestem Panią Koziorożec...czyli...ambitną kretynką A tak poza tym to nic więcej się nie zgadza dokladnie tak, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.02.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jea, może cię podszkolić? ... chętnie, tylko nie wiem czy będziesz miała tyle czasu. Ja wiedzę przyswajam długo i bardzo lubię zgłębić temat, tak wniknąć głęboko Nic z tego Właśnie się dowiedziałam, że : Seksualnie oziębła i niechętna... ...Od rana szelesci wykrochmalona bielizna osobista..., ... Zakompleksiona, pełna zahamowań seksualnych... ... Wyjatkowo chłodna i nudna partnerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jestem Panią Koziorożec...czyli...ambitną kretynką A tak poza tym to nic więcej się nie zgadza No to pasujemy do siebie To co nazywa życiem erotycznym, to ponura gimnastyka z niekochanymi kobietami. Ich wyglad jest obojętny, on ma tylko swoje problemy. Kochać nie potrafi. Często impotent. Mnie podsumowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts