jabko 09.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ... Jabko, ty chyba pasujesz do mnie Seksualnie oziębła i niechętna... ...Od rana szelesci wykrochmalona bielizna osobista..., ... Zakompleksiona, pełna zahamowań seksualnych... ... Wyjatkowo chłodna i nudna partnerka. ano Wydobyłbym bym z Ciebie żar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 skorpion ale uzębienie mam pełne pełne czego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 09.02.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 skorpion ale uzębienie mam pełne pełne czego ?? amalgamatu? (żartowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to wyszło, ze analfabetką wtórną jestem, do tego się nie myję i robię bałagan. http://www.gifownik.pl/gify_12/3d/19.gif Powiedzieć ci, co było w dzisiejszej prasie? W sumie dziś sobota, ale możesz powiedzieć Jej erotyzm jest pozorny. Ma głęboko perwersyjna naturę. Interesuje ja tylko sam moment łowienia i nadgryzania ofiary. Lekko napoczęta porzuca i opowiada o tym koleżankom, dorzucajac paskudne szczegóły od siebie. - nie ma co, muszę mężowi powiedzieć o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2007 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 opowiedz nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.02.2007 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ano Wydobyłbym bym z Ciebie żar A piszą, żeś impotent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 11.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja protestuję!!! Nie jestem gdaczącą brudną kretynką !!! Niczym nie śmierdzę!!! Nie mam nic wspólnego z Hitlerem i Pol Potem!!! Nie jestem oziębła!!! Nie jestem histeeeryyyczkąąą!!! Aaaaaaaa...... - Pani Wodnik - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja protestuję!!! Nie jestem gdaczącą brudną kretynką !!! Niczym nie śmierdzę!!! Nie mam nic wspólnego z Hitlerem i Pol Potem!!! Nie jestem oziębła!!! Nie jestem histeeeryyyczkąąą!!! Aaaaaaaa...... - Pani Wodnik - Tłumaczą się winni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.02.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Eee co tam- jak Dominika zapodala z jednej z moich ulubionych ksiazek temat Jam tez Pani Wodnik- klocowata z nocy [wg mnie najlepszy tekst ] Dobrze, ze nie mam meza spod tego samego- bo bysmy sie chyba z tego wszystkiego pozabijali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 13.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam Skorpionik jestem Chyba nie jestem do końca horoskopowym przykładem Skorpiona. bo problemów z uzębieniem nie mam. Kleptomanką też nie jestem. Intryga, chyba znam to słowo i chyba kiedyś stosowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mielczarczykj 12.11.2017 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jestem Bykiem i u mnie opis się sprawdza, ale ten ze strony http://horoskop.media.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antki 15.05.2018 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Koziorożec się kłania I tak jakby wszystko się zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta963 28.05.2018 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Jestem Raczkiem i cóż... ten horoskop tak wiele tłumaczy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts