agiszonek 07.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dziś zauważyłam, że ze śniegu przebiły się liście tulipanów. Czy mają szansę się rozwinąć i kwitnąć w takich warunkach i temperaturach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 U mnie tulipany wyszły z ziemi jakieś 4 tygodnie temu. Wczoraj ze zdziwieniem odkryłam, że kwitną żółciutkie krokusy , a hiacynty mają pąki. By może za płytko je posadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 u mnie tulipany tez zaczynaja wyłazic z ziemi.....ale w tamtym roku tez tak było...nie zaszkodziło im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 08.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 moje krokusy też kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 09.02.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No cóż w zasadzie jesteśmy na przełomie zimy przedwiośnia tak że hmmm..niby ok. Ale zima całka pop....olna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts