Gość 28.05.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Proszę o szybką odpowiedź. Czy kratki wentylacyjne w pokojach mają być plastikowe czy też metalowe. W większości sklepów są plastkowe, ale podobno bardzo źle się je myje.PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 28.05.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Mam wszędzie kratki plastikowe, świetnie sie je myje zwykłym "Ludwikiem" (szczególnie ta w kuchni jest zawsze tłusta), metalowe są dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 28.05.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 ja też mam plastikowe - myje się b dobrze płynem do naczyńpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 29.05.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Do wentylacji dałem plastikowe, ale do rozprowadzenie ciepłego powietrza z kominka dałem metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts