vittorio 07.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam Niedługo będę zmuszony do podpisania umowy z architektem na wykonanie projektu indywidualnego i w związku z tym na co trzeba uważać??? Może jakieś sugestie od doświadczonych w tym temacie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek.starzak 08.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 może na to co na Twoim logo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena Lipinska 05.04.2007 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ja "padłam" na następującej rzeczy: architekt wypytał nas o wielkość domu i co chcę w nim mieć (jakie pomieszczenia), powiedzieliśmy, że do 240 m2, a nastepnie opisaliśmy pomieszczenia. W umowie znalazła się powierzchnia domu i wys. honorarium. Gdy projekt był opracowany (ale niekompletny) architekt powiedział, że powierzchnia jest większa, bo to co chcemy nie mieści sie na tej powierzchni, on sie napracował i w związku z tym musimy mu zapłacić więcej.PozdrawiamRena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts