premiumpremium 07.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Chciałabym się dowiedzieć, ile płaciliście lub dopiero będziecie płacić za wykończenie domu typu: tynki (gąbkowane i zwykłe) ocieplenie dachu+płyty k-g elewacja (ocieplenie+siatka+klej) wylewki (chudziak i zwykłe) Dostałam dziś wycenę od mojej ekipy i chciałam porównać, czy nie za bardzo się cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 07.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ocieplenie dachu+płyty k-g 28-32 zł m2 elewacja (ocieplenie+siatka+klej) 18 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.02.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nikt jeszcze nie miał takich prac w swoim domu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.02.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 wylewki - położenie folii, styripianu, folii, posadzka - robocizna za 9zł/m2robicizna z materiałem to 34.5 zł/m2 tynki wewnętrzne gipsowe - 24zł/m2 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 11.02.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 wylewki - położenie folii, styripianu, folii, posadzka - robocizna za 9zł/m2 robicizna z materiałem to 34.5 zł/m2 tynki wewnętrzne gipsowe - 24zł/m2 z materiałem a ja za posadzki mam 12 zł ofertę RYBY daj na priv skąd masz 9 zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.02.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ekipa z Lubonia w więc dla mnie to miejscowi. A Ty gdzie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 11.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 tynki 15 PLN ocieplenie poddasza i płyty g-k 35 PLNwylewki z mixokreta 12 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 12.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 tynki 15 PLN ocieplenie poddasza i płyty g-k 35 PLN wylewki z mixokreta 12 PLN izat wylewki - to robocizna bez ocieplenia i izolacji podłóg czy tak? poddasze. ocieplenie, płyty - z przygotowaniem pod malowanie? - czyli z gipsowaniem połaczeń i srub oraz szlifowaniem czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 12.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 wylewki z ociepleniempoddasze na gotowo z pierwszym gruntowaniem-malowaniem ale u mnie te prace były wykonywane w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 13.02.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 tynki 15 PLN ocieplenie poddasza i płyty g-k 35 PLN wylewki z mixokreta 12 PLN Iza, mozesz podeslac mi namiary na fachowcow od: a) tynków b) ocieplenia poddaszy c) wylewek Oczywiscie, jesli ich polecasz... Dzieki, Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 13.02.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 tynkarza nie za bardzo polecam, musze po jego pracy kłaść gładzie poddaszowiec miał wypadek samochodowy i jest unieruchomiony wylewkarz to forumowy Eimund, jego polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 14.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Od coraz większego grona słyszę, że jednak po tynkach cem-wap nawet z piaskiem kwarcowym decydują się na gipsowanie. My od razu zakładamy tynki zwykłe + gładź gipsowa. Mam wycenę na 18zł za robociznę tynku z gładzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 14.02.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Od coraz większego grona słyszę, że jednak po tynkach cem-wap nawet z piaskiem kwarcowym decydują się na gipsowanie. My od razu zakładamy tynki zwykłe + gładź gipsowa. Mam wycenę na 18zł za robociznę tynku z gładzią. Jak bedzie ok, to wrzuc namiary. Dzieki z gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 14.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Od coraz większego grona słyszę, że jednak po tynkach cem-wap nawet z piaskiem kwarcowym decydują się na gipsowanie. My od razu zakładamy tynki zwykłe + gładź gipsowa. Mam wycenę na 18zł za robociznę tynku z gładzią. Jak bedzie ok, to wrzuc namiary. Dzieki z gory. Tyle, że ja ich tak szybko nie wypuszczę Robili mi ocielplenie zewn., podbitkę, teraz ocieplają poddasze watą, potem tynki, gładzie, płyty KG, tynki zewn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 26.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 temat do góry - za ile się wykańczacie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 04.03.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 zakres:-wełna 2 warstwy-stelaż metalowy-paroizolacja-płyty G-K-spoinowanie-szpachlowanie 100% całości-jednokrotne malowanie (gruntowanie) stawka: ---- 35zł/m2 ------ 45zł/m2 --- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dotty123 05.03.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 za tynki wewnątrz 13 zł / m2za wylanie podłogi 14 zł / m2 A ile płacicie za ścianki g-k wyciszone ??? Od nas chcą 25 zł / m2 no i nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 05.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Poniżej ile i za co - ceny na dziś. 1.Montaż stropu z płyt OSB grub. 22mm na legarach drewnianych 8x 8cm na istniejącej konstrukcji belek stropowych oraz montaż stropu z płyt GKF wraz z warstwami izolacyjnymi nad parterem w cenie uzgodnionej 62 PLN/m2 + osłonięcie styków pól płyt GK/belki listwami - 4 PLN/mb ;Opis techniczny warstw konstrukcyjnych:płyty GKF na rusztowaniu, warstwy wełny, legary, płyta OSB + podkładki elastyczne + folia izolacyjna +listwy przy krawędziach belek/pola. 2. Montaż ścianek działowych z płyt GK wraz z warstwami izolacyjnymi - w cenie uzgodnionej 31 PLN/m2 ,Opis techniczny warstw konstrukcyjnych:ścianki działowe GK o grubości wg PT, ścianka poszyta obustronnie płytą GK pojedyncza na stelażu stalowym z wypełnieniem warstwą izolacji term+p/dźwięk=mata z wł szkl.+2x folia ochronna na macie, otaśmowana, ospoinowane styki płyt i wgłębienia z łbami wkrętów. 3. Montaż warstw izolacyjnych ścianek kolankowych wstępny przedmiar - ca 40 m2 oraz montaż ścianek kolankowych z płyt GK oraz montaż elewacji z desek modrzewiowych na stelażu w cenie uzgodnionej 72 PLN/m2;Opis techniczny warstw konstrukcyjnych:ścianka kolankowa, o grubości wg projektu, GK/folia paroizol./stelaż metalowy do GK/wełna w grub.stelaża/wełna w grub.krawedziaków = konstr.drewnianej ściany /wiatroiz/stelaż/deski. 4. Montaż ocieplenia i poszycia skosów poddasza – w cenie uzgodnionej 35 PLN/m2Opis techniczny warstw konstrukcyjnych:GK/ stelaż metalowy do GK/wełna w grub.stelaża/wełna w grub.krokwi, folie izolacyjne x2. W cenie - zakup materiałów (faktura na mnie). Tynki (rob + mat) gips maszynowo - 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Blau, może łaskawie zamieścisz swoje oferty w wątku z ogłoszeniami? Nie rób sobie nachalnej propagandy we wszystkich możliwych wątkach, bo ja bym ciebie i tak nie zatrudniła - jak tak na gwałt szukasz zleceń, to coś tu jest podejrzane. Pełno postów w każdym wątku od ciebie - to aż denerwujące i niesmaczne. To jest forum a nie tablica reklamowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 19.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 My wykonujemy od 64 zł/mkw w zależności od wariantów, ta cena może być niższa lub wyższa w zależności co kto sobie życzy, zwykłe ceny i prace można zobaczyć w czasie jch wkonywania na budowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts