kjos 24.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 wykanczam wnetrza,malowanie,szpachlowanie,glazura,terakota,zabudowy k-g,panele i inne prace wykonczeniowe wolno i dokladnie.058 556-37-16 gsm 0502 674-958.ceny ustalam indywidualnie z klientem,zaleza od zakresu prac ilosci m/kw.szczegoly podam zainteresowanym e-mailem [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_pp 20.04.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Zdzisiek77 napisał: MY wykonujemy od 34 zł/mkw w zależności od wariantów, ta cena może być niższa lub wyższa w zależności co kto sobie życzy, zwykłe prace można zobaczyć na stronce internetowej. http://kuba1r.w.interia.pl/SUCHE%20TYNKI.html Nawet sprawdziłem ceny na stronie, i mnie to rozbawiło!!! PRZECIEŻ ZAPOMNIAŁ PAN NAPISAĆ: Wkręcenie wkręta w PGK 1zł/szt !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMMEX 21.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 eee... ale jest to : Wiercenie otworów pod kołki w ścianach lub sufitach 0,20 zł/szt. tez jestem wykonawca ale to juz chyba po niżej pasa.przeciez w suficie wierci się gorzej niz w ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 22.04.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Toto to nic, za wiercenie w glazurze bierze 6 PLN od otworu. Śmieszny człowiek i tyle - jego szczęście jak trafi frajera co się zgodzi na jego "cennik", który może bez uprzedzenia ulec zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 16.05.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dla poszukujących - ceny z kwietnia i maja: tynki gipsowe maszynowo - 20 zł (mat+ rob)wylewki maszynowo - 11 zł robocizna, z materiałem (z wyłączeniem styropianu i folii) wyszlo ok. 28 zł m2 Jakie są obecnie ceny za elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 16.05.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 U nas wszystko po 40 zł Za docieplenie poddasza (wełna 10 + 5), montaż płyt i pierwsze malowanie - 40zł /m Za elewację - wełna mineralna, tynk mineralny, farba egalizacyjna - 40 zł. W tej chwili robią się tynki cementowo - wapienne, ale nie wiem za ile, zobaczymy czy nie trzeba będzie dopłacać za piasek kwarcowy. Ceny oczywiście warszawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 U nas wszystko po 40 zł Za docieplenie poddasza (wełna 10 + 5), montaż płyt i pierwsze malowanie - 40zł /m Za elewację - wełna mineralna, tynk mineralny, farba egalizacyjna - 40 zł. W tej chwili robią się tynki cementowo - wapienne, ale nie wiem za ile, zobaczymy czy nie trzeba będzie dopłacać za piasek kwarcowy. Ceny oczywiście warszawskie no i ile się płaci za piasek kwarcowy? chodzi mi o cenę za materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.05.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 a jakie macie ceny za układanie , fliz ( glazury) terakoty? zaczynam poszukiwac a nie mam totalnie rozeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrex 25.05.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mam znajomego glazurnika, który układa od 50 zł -do 112 zł/m2 w zależności od rozmiaru płytki. Do tego jeszcze dochodzą cokoliki cięte 15zł, gotowe 12zł/mb.Zajmuje się też izolacją przeciwwilgociową tarasów i balkonów.Układa bardzo ładnie, jeśli ktoś chętny to podam kontakt Pan Piotr kom.510-132-166 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 30.05.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 Mam znajomego glazurnika, który układa od 50 zł -do 112 zł/m2 w zależności od rozmiaru płytki. Do tego jeszcze dochodzą cokoliki cięte 15zł, gotowe 12zł/mb. Zajmuje się też izolacją przeciwwilgociową tarasów i balkonów. Układa bardzo ładnie, jeśli ktoś chętny to podam kontakt Pan Piotr kom.510-132-166 Strasznie wygórowane ceny... Ja układam od 30-50zł glazure i terakote podobnie. Zależy jaka wielkość płytki i czy w caro czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petr_151 31.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja za tynki gipsowe z agregatu place 26 zl/m2 z materialem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 01.06.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Mam znajomego glazurnika, który układa od 50 zł -do 112 zł/m2 w zależności od rozmiaru płytki. Do tego jeszcze dochodzą cokoliki cięte 15zł, gotowe 12zł/mb. Zajmuje się też izolacją przeciwwilgociową tarasów i balkonów. Układa bardzo ładnie, jeśli ktoś chętny to podam kontakt Pan Piotr kom.510-132-166 cena chyba z dojazdem ( na księżyc i z powrotem) może ktoś poda jakieś bardziej realizstyczne ceny? cena płytek w garażu - sa po 20- 30 zł/ m2 a robocizna będzie drożej? no pewnie że można - tylko trzeba znależć jelenia, który tyle zapłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MPCP 01.06.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Mam znajomego glazurnika, który układa od 50 zł -do 112 zł/m2 w zależności od rozmiaru płytki. Do tego jeszcze dochodzą cokoliki cięte 15zł, gotowe 12zł/mb. Zajmuje się też izolacją przeciwwilgociową tarasów i balkonów. Układa bardzo ładnie, jeśli ktoś chętny to podam kontakt Pan Piotr kom.510-132-166 cena chyba z dojazdem ( na księżyc i z powrotem) może ktoś poda jakieś bardziej realizstyczne ceny? cena płytek w garażu - sa po 20- 30 zł/ m2 a robocizna będzie drożej? no pewnie że można - tylko trzeba znależć jelenia, który tyle zapłaci Może to cena za jakieś artyztyczne wzory?? Za kazdym razem jak czytam ten post i przedział 50-112zł to mnie zwala z nóg.. Rozumiem, ze można byc naprawde dobrym w swoim fachu ale takie ceny to juz lekka przesada. No i jak kolega wyzej napisał, trzeba znaleźć jelenia , który zapłaci... a Bardziej realistyczne ceny chyba juz podałem? Tzn 50zł to juz totalny max w zasadzie tyle biore za robienie półek z glazury gdzie jest dużo cięcia pod kątem itp. Za glazure na ścianach czy terakotę to 30-40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.06.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1846621&highlight=#1846621 to jest reklama piotrexa (jakby komuś nie chciało się czytać) Piotrex, reklamuj się w ogłoszeniach, a z takimi cenami najlepiej w Anglii, Irlandii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 05.06.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 U nas wszystko po 40 zł Za docieplenie poddasza (wełna 10 + 5), montaż płyt i pierwsze malowanie - 40zł /m Za elewację - wełna mineralna, tynk mineralny, farba egalizacyjna - 40 zł. W tej chwili robią się tynki cementowo - wapienne, ale nie wiem za ile, zobaczymy czy nie trzeba będzie dopłacać za piasek kwarcowy. Ceny oczywiście warszawskie Ceny wrocławskie: 90 000 - w tym: podłogówka 60 m parteru i jakieś 15 poddasza, do tego grzejniki drabinkowe w dwóch łazienkach,na górze w trzech sypialniach grzejniki, w garażu jeden grzejnik, elektryka - gdzieś do 100 pkt. z uzbrojeniem skrzynki, przekopem do domu, instalacją domofonową i tv, hydraulika, dwi łazienki i kuchnia oraz zlew w garażu, tynki gipsowe na jakieś 500m2 ocieplenie poddasza - 15 cm wełny + 5 cm poddasze obite podwójnymi płytqami gk i do tego schody drewniane wysuwane na strych. Tak to u nas wszystko wygląda, chyba o niczym nie zapomniałam? A zapomniałam do tego parapety kamienne - 6 szt. No i jeszcze posadzka z izolacją na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 07.06.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Chciałabym się dowiedzieć, ile płaciliście lub dopiero będziecie płacić za wykończenie domu typu: tynki (gąbkowane i zwykłe) ocieplenie dachu+płyty k-g elewacja (ocieplenie+siatka+klej) wylewki (chudziak i zwykłe) Dostałam dziś wycenę od mojej ekipy i chciałam porównać, czy nie za bardzo się cenią tynki (gąbkowane i zwykłe) -18zł/m2 ocieplenie dachu+płyty k-g- 35zł/m2 elewacja (ocieplenie+siatka+klej) -25zl/m2 wylewki (chudziak i zwykłe)-15-18zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 11.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mam pytanie czy cena 60zł/m2 ocielenia poddasza: 20cm wełna, płyty g-k, szpachlowanie, malowanie to wygórowana cena?Czy 20zł/m2 za dwukrotne malowanie po tynkach gipsowych to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 11.06.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walus1 11.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Oczywiscie że bez materiału. Wiem że to drogo dlatego chciałabym wiedzieć jaka może byc cena bo na forum kazdy podaje róznie, np. elewacje tylko z ociepleniem albo ocieplenie razem z tynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 11.06.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 No... Cena generalnie jest taka, na jaką zgodzą się obie strony Wiem, że to odpowiedź wymijająca, ale może Twój wykonawca to jakiś wybitny fachowiec, albo gość ma sporą ekipę i całość zrobią w jeden dzień? Nie wiem. Ceny które podałeś wydają się spore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts