Kibart 21.02.2002 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Może ktoś budował ten domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba22 13.02.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Buduję ten domek. Na jakim etapie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 24.05.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 hejTukan wybudowany są zdjęcia jest na stronie Archetonu , http://www.archeton.plzobacz sobie chociaż jak ktoś go wybudował są podane ceny i materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 31.05.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 Ja wybudowałem i jestem bardzo zadowolony. W mojej okolicy powstały dwa inne Tukany, a jak kupowełm projekt w 1999 to nie było żadnego w Polsce! To chyba o czym wiadczy? Tak samo jak to, że przychodzš ludzie oglšdać go.Mogę podzielić się dowiadczeniami jeli kto chce, mam też zdjęcia. Wiele rzeczy robiłem sam, znam go jak własnš kieszeń. Pzdr, AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 01.06.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Andrzeju jestem za tym PROSIMY o zdjęcia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 15.07.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Witajcie!Są zdjęcia! Na http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24323&q=kumotr&k=2. Mam nadzieję że działa - jak nie to wyślę na maila. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 18.11.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Witam i dziękuję Twój TUKAN robi wrażenie jest Super !!!! a jak tam z kieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej K. 18.11.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 Dzięki!Góra jeszcze nie wykończona. Uważam że nie jest zbyt drogi - w 200kPLN można się zmieścić, a oszczędzając zostawić sobie jeszcze na samochód (używany!)Już teraz widzę co można zmienić więc piszcie jak chcecie porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 06.11.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam, chciałbym prosić o opinie na temat projektu "Tukan" z pracowni Archeton. Chodzi mi co myślicie o funkcjonalności tego domu, jakie widzicie w nim wady jakie zalety? Co myślicie o kosztach budowy? Czy coś w Waszych oczach dyskryminuje ten projekt. A może ktoś wybudował Tukana i mógłby się wypowiedzieć o swoich odczuciach. Zapraszam do dyskusji gdyż na forum prawie nie jest poruszany temat dotyczący tego projektu, a myślę, że projekt jest godny zainteresowania. PozdrawiamDarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kibart 20.12.2007 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 BUdowałen tukana w 2002 roku. Teraz w nim mieszkam. Dom na prawdę mi się podoba chociaż niektórzy mówią że ma duży dach. Jest jednak bardzo funkcjonalny. Oczywiście zrobiłem w nim kilka przeróbek m.in. zwiększenie jadalni, troszkę inne okna ale ogólnie polecam budowę tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 28.12.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Rzeczony Tukan wydobyty na światło dzienne (kliknięcie na obrazek otwiera opis):http://www.archeton.net/RESOURCES/WIDOKI/tukan_klinkier/tukan_klinkier-390-a0-p.jpgPozdrawiamPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkulczyk 31.03.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Witam Mamy taki projekt, czy można prosić o fotki domu. Jakim kosztem udało się zamknąc inwestycje, wiem , że było to dawno, ale może jakies odzwierciedleie co od kosztów podawanych przez projektanata. dziekuję i pozdrawiam Krzysztof Kulczyk Witajcie! Są zdjęcia! Na http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24323&q=kumotr&k=2. Mam nadzieję że działa - jak nie to wyślę na maila. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkieletoradi 16.04.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Witam Mamy taki projekt, czy można prosić o fotki domu. Jakim kosztem udało się zamknąc inwestycje, wiem , że było to dawno, ale może jakies odzwierciedleie co od kosztów podawanych przez projektanata. dziekuję i pozdrawiam Krzysztof Kulczyk Ja właśnie jestem po zalaniu ławic, a przed stawianiem ścian, teraz widzę że projekt TUKAN wymaga generalnych zmian, ja już pozbyłem się stopni na parterze, teraz kolej na następne zmiany, m.in rezygnacja z części płyty i zabudowania tego "pięknego" trójkątnego balkonu tak by bez sensu nie traci ciepła z pomieszczeń parteru. Oczywiście o łażeniu do kotłowni przez salon nie wspominam, zmiana projektu w tym zakresie jest oczywista. I jeszcze jedno, co do układu łazienek góra dół, to dopiero model wymyślił taka konfigurację, oczywiście przeróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts