Ariakan 28.05.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Czy ktos moze mi powiedziec jakie sa orientacyjne koszty: - dzialki ok. 300, 400 m na granicach Wa-wy (Choszczowka, Wawer, Ursus, Piastow itp.- wybudowanie tam domu ok. 120 m. do Stanu surowego zamknietego.- doprowadzenie wszelkich mediow, kanalizacja, elektrycznosc itp.- rozprowadzenie ich po domu. podobne domki od Developera zaczynaja sie od 300, 400 tys zl.Dlatego ciekawy jestem ile by to kosztowalo gdyby ktos sam na wlasna reke postawil taki domek. z gory dzieki za informacje.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Kupiłem od developera (naprawdę uczciwego) pół bliźniaka w Starej Miłosnej (parter+poddasze+piwnica z garażem= 270 m.kw), działka tylko 300m.kw., wszystkie media (gaz,woda,prąd,kanalizacja) za 210 tys (stan surowy zamknięty). Teraz buduje on nieco drożej. Ale wg mnie przy takiej cenie nie warto się samemu szarpać z budową - szkoda czasu i zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 29.05.2003 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 A mozesz mi dac jakies namiary na tego Developera, chcialbym zobaczyc jego aktualne inwestycje. A moze ktos jeszcze zna jakics Developerow stawiajacych domki w sensownych cenach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 Właśnie z tym wykonawcą rozmawiałem i pytałem czy się zgadza by dać komuś jego namiary - zgodził się. Wyślę Ci na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts