oleniek 07.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 WitamMam pytanie czy we własnym domu, który ma stare nietypowe okna mogę wymienić je na mniejsze standardowe( co za tym idzie są tańsze) nie informując o tym żadnego urzędu, czy też potrzebuję na to jakieś pozwolenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUTAAA 08.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Człowieku kupujesz i wymieniasz. No chyba że to jakiś nowy nie odebrany budynek, to nie wiem czy można. Zastanów się dobrze nad wymiarami, coby się nie okazało potem że są za małe.U mnie też wymieniąłam, wstawiałam takie same nietypowe, ze względu na ocieplenie budynku. przy plastkiach okazało się że są szyby mniejsze o 8 cm,z powodu poprzeczki w środku i ram skrzydła. Niby nic, a jednak przy pochmurnym dniu brakuje mi światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wymiana na mniejsze (jak i na takie same) wymaga zgłoszenia.To czysta formalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts