Łukasz789 10.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ja dziennie wypijam około 2 litry herbaty , pijam zwykła Liptonkę lub Sagę ale muszę powiedzieć również jestem od niej uzależniony. Najbardziej smakuje mi chłodna lub zimna dobrze posłodzona bez cytryny . Ale z racji diety nie słodzę teraz herbat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anielka333 28.06.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 Ja herbatki piję codziennie! Teraz korzystam z zakupów grupowych i tam kupuję dużo taniej , np. http://www.fastdeal.pl/oferta/polska/rozkoszuj_sie_pyszna/1586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senpo 06.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Ja także uwielbiam herbatę. Kawy wcale nie pijam. Także kupiłam sobie herbatę na tym serwisie grupowym i czekam obecnie na dostawę. Mam nadzieję, że będzie przepyszna Poza tym gdy potrzebuje dużo energii to pijam Yerbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek98 06.02.2014 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Najbardziej lubię relaksować podniebienie dobrą herbatą z cytryną, imbirem i miodem. Nie ma nic lepszego od tej mieszanki. Jednak zawsze zachodzi problem gdzie odnaleźć tą jedyną najlepszą herbatę. Według mnie każdy musi znaleźć swoją własną odmianę herbaty którą pokocha. Ja zakochałem się w herbacie Bora Bora która jest z dodatkami suszonych owoców. Ja akurat kupuje herbatę w sklepie internetowym, jak ktoś by chciał popróbować nowych smaków to polecam ten sklep http://magiczna-herbata.pl Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieszko87 06.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Ja uwielbiam wszystkie herbaty od Dilmah. Najbardziej tradycyjny earl grey ale jest też imbirowa czy z różą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.02.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 A ja właśnie piję herbatkę zieloną z grejpfrutem - liściastą oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Corneliaa 07.03.2014 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Ja uwielbiam zieloną herbatę. Oczywiście najlepsza jest ta sprowadzana z Azji, ale ciężko ją dostać po normalnej cenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 14.03.2014 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ja kupuję w herbaciarni, na wagę i wcale nie wychodzi to tak drogo, bo taka herbatka jest bardzo wydajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza.g33 20.04.2015 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 Witam.Prowadze sklep z herbatka sypana ,rozne rodzaje ,gatunki oraz mieszanki owocowe.Serdecznie zapraszam piszcie i dzwoncie,pytajcie o rozne herbaty ktore sprawiaja ,ze wasze zycie jest lepsze:no:Herbatki pakowane po 50g lub 100g,ceny dla wszystkich ,sprzedaz wysylkowa..............Zapraszam tel.882 154 591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza.g33 20.04.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2015 witam Od niedawna prowadze sklep z herbatami na wage.Prosze piszcie jakie herbatki was interesuja.U nas znajdziecie rozne rodzaje,gatunki oraz mieszanki.Przystepne ceny,sprzedaz wysylkowa,szybka dostawa.Zapraszam tel.882 154 591 lub mail [email protected] facebook KRAINA PIERNIKA Jelenia Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wichajsterek 23.04.2015 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Haha więcej tu sklepów niż herbaciarzy Ja właśnie piję pysznego, kwiecistego oolonga. Macie takie w swoich sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 21.06.2015 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 To moja działka.Oprócz wszystkiego uwielbiam herbatę.Mam stuletnią herbatę chińską.Czeka na okazję.Z góry uprzedzam... smakuje jak gotowana ziemia.Im starsza tym bardziej przypomina smak ziemi.Może o to chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 22.06.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Pozdrawiam wszystkich Mateinistów:) Czuję się pozdrowiony:yes: Polecam Cruz de Malta. Yerba oczyszcza organizm z ciężkich metali i toksyn, działa pobudzająco, hamuje postęp miażdżycy i działa też odchudzająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipan111 09.01.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 A ja uwielbiam herbatę z sokiem z pigwy Pijecie taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 11.01.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Herbatę uwielbiam o dziwo jak dla mnie najtańsza brytyjska PG Tips lepsza na rozpoczęcie dnia niż Liptony i inne cuda tego typu. Teraz poluję aby gdzieś znaleźć herbatę matcha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziennikBudowy 02.02.2016 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Polecam spróbować zieloną z miodem. Kiedyś nie pomyślałbym, że wezmę do ust, a od jakiegoś czasu tak mi smakuje, że za dużo jej piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olczi66 22.03.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Czarna z miodem i cytryną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arztin 22.03.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 zielona z chorwackim winem Plavac pyyyyyccchhaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 31.03.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Ja tak lubię herbatę ,a tu nagle dowiaduje się że czarna herbata zawiera fluor który działa destrukcyjnie na szyszynkęNo i jak tu się nie wq....ić tyle przyjemności i co Pić czy nie pic oto jest pytanie jak mawiał jeden z poetów z wyspy (jak z niby niewinnej herbaty można zrobić prawdziwy problem!)Każdy musi sam podjąć decyzje i konsekwencje decyzji ponieść osobiście! Chyba sie troszkę napijemoże zwapnienie szyszynki będzie mniejsze.jak będę pił teraz co drugą herbatę sic hi albo przejdę na jerbamate i szyszynka będzie zdrowieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nufro 15.06.2023 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2023 (edytowane) Nie lubie kawy, za herbata tez jakos nie przepadam, głównie pije ja jak jestem w gościach ������ w domu jakąś mięte itd Poza tym jeśli już wypiję to lubię jak jest podana w ładnej ceramice: W ostatnim czasie czaję się na kilka rzeczy z tej pracowni ceramiki Bolesławieckiej. Edytowane 26 Lipca 2023 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts