Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cena za ocieplenie elewacji

Bartek1

Recommended Posts

Czy ktos moze mi powiedzieć jak kształtują się teraz ceny za ocieplenie 1 m kw elewacji w Szczecinie? Styropian 12 cm, siatka, tynk silikonowy + robocizna.Czy ktoś ma jakieś inne doswiadczenia cenowe w tym zakresie? Mam oferte na całość usługi (materiał i robocizna, ale z tynkiem mineralnym) za 120 PLN - czy to nie za wysoka cena. Trudno się zorintować bo ceny teraz zwariowały i każdy mówi co innego.

Mam ten sam dylemat. Obdzwoniłem kilkanaście firm i w większości ceny z materiałem wahają się od 75-90zł (Śląsk). Styropian 10cm+tynk polikrzemianowy. Z tynkiem mineralnym proponowano mi cenę 65zł za m2. Oczywiście są to ceny na teraz i każdy tłumaczy, że latem może być znacznie drożej (materiał idzie w górę).

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...
ludzie oni robia za darmo my w bydgoszczy bierzemy 60zl bez materiału tylko takich brac :evil: CIEKAWE JAK TO BEDZIE WYGLADAłO PEWNIE JAK CENA :o

widze ze cos Cie wkurzylo ze ktos robi taniej niz WY :lol:

Bardzo dobrze ze tak jeszcze sie spotyka,moze nie chociaz troche sie opanuja wykonawcy w podnoszeniu cen.

Pzdr.

widze ze cos Cie wkurzylo ze ktos robi taniej niz WY :lol:

Bardzo dobrze ze tak jeszcze sie spotyka,moze nie chociaz troche sie opanuja wykonawcy w podnoszeniu cen.

widze ze cos sie wkurzyło ze tak drogo ale efekt koncowy jest tego warty CHYBA nikt nie narzekał ze dobrze wykonalismy swa prace za takie pieniazki :o JASNE ZE LEPIEJ WYDAC 25 NIZ 60 ALE ALE

Teraz to zabrzmialojak "plac frajerze i nie pyskuj", a ja nie zamierzam przeplacac. Mysle,ze wielu inwestorow tez liczy pieniadze dokladnie. Nie oznacza to zeby oszczedzac na czym sie tylko da, jakosc ma swoja cene ale ...

,no wlasnie jest to ale. Ile mozna wziac za robocizne? ano tyle ile inwestoir chce jeszcze zaplacic.

Pzdr.

kazdy ma swoja cene :o my nikomu sie nie narzucamy a prace mamy z polecenia. a klientów mamy róznych jednej pani sie nie podobalo ze w tynku akrylowym kamien 2,0 jest za malo rys i robilismy je ....czyms .to nie byla nasza wina tynki sa róznych firm(tani tynk) .,.I tak chodzilismy w kółko i robilismy te .....i co pan PIWOPIJCA na to.KLIJENT NASZ PAN :evil: