Meequ 07.02.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam, czy ktoś może już się wypowiedzieć, albo wie coś na temat producentów okien w Poznaniu i okolicach. Generalnie nie chodzi o cenę (choc to też ważne ale do negocjacji) ale o rekomendacje. Kogo polecacie, a od kogo lepiej trzymac się z daleka ? Czy ktoś instalował może okna MS ?? Będę wdzięczny za konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 08.02.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wejdz sobie do forum "wymiana doświadczeń".Tam są takie tematy jak:"szukam dobrych okien"," wszystko co do tej pory było na forum o oknach".Zadaj pytanie okniarzom, poradzą ci co i u kogo montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meequ 08.02.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wejdz sobie do forum "wymiana doświadczeń".Tam są takie tematy jak:"szukam dobrych okien"," wszystko co do tej pory było na forum o oknach".Zadaj pytanie okniarzom, poradzą ci co i u kogo montować. Dzieki wielkie, ale nie interesuje mnie teoria ale konkretne informajce o konkretnych firmach. I nie z Gliwic, tylko z Poznania. Faktem, jest ze niechcący wywołałem wątek na formul ogólnym...za co przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 09.02.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja polecam firme AREX z ul.Bosej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarka 09.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 To chyba nawet nie zajrzałeś do polecanego przeze mnie wątku. A szkoda. Okniarze doradzaja ludziom z Całej Polski. Może się jednak pofatyguj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts