zuzowamama 24.03.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 dostaliśmy wizy ja, Zu i mąż. Dla Jaśka (mój syn) nie występowalismy na wszelki wypadek... Co do lotu to dzieki za słowa otuchy, ale i tak się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 24.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 trzymam kciuki i ja, wszystko będzie dobrze,bo być musi!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 25 IV to tuz,tuz...trzymamy kciuki mocniej dla Zuzzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 trzymama kciuki, aby Wasz powrot do Polski byl szczesliwy zaczy sie a by tam za wielka owoda wszystko sie udalo i Zuzia byla zdrowym dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 23.04.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 i ja się do tego trzymania z całej siły dołączam, niech Dobre Duchy będą z Wami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 23.04.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 powodzenia ....oby było wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 to już jutro, ciekawe jak poszło ciekawe kiedy zuzowamama sie odezwie czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 24.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dołączam się do trzymania kciuków i nie mogę się doczekać relacji zuzowej mamy Powodzonka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 24.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ściskam mocno kciuki za pomyślnośc wyprawy i za dzielną Zuzię.Czekam z niecierpliwością na wiadomości, nie mogę przejść obojętnie koło takiej cudnej kruszynki - mój synek jest prawie równolatkiem.Pozdrawiam cieplutko Dabell- Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzowamama 25.04.2007 02:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kochani, jacy jesteście wspaniali, że pamiętacie... dziękuję.Wczoraj przylecałyśmy do Chicago, Zu zniosła lot rewelacyjnie i stwierdziła że nawet fajnie było w tym pociągu...bez komentarza...jestem wykończona bo te 7 godzin róznicy w czasie jednak robi różnicę...Wizyta niestety jest przełożona na 30.04 więc jeszcze tydzień stresu w oczekiwaniu na decyzję, Zu ma pskudną odlezynę na plecach w której mieszka gronkowiec, więc nie wiem co będzie. Ponieważ juz mój umysł na dziś odmawia posłuszeństwa postaram się napisać jutro więcej. Serdecznie pozdrawiamy wszystkich Ania i Zu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.04.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 zuzowamamo ........bedzie dobrze badzcie dzielni my wszyscy trzymamy mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.04.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki ps.Spac nie moglam z wrazenia , a teraz czytam , ze termin zmieniony ,ale to chyba tam normalne , bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 25.04.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Również trzymam mocno kciuki!Przy czytaniu takich historii faktycznie można sobie uświadomić jak nasze nerwy i stresy spowodowane tak naprawdę duperelemi życia codziennego - są mało istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.04.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki, żeby było dobrze.Fajnie, że Zuzka tak dobrze zniosła lot, jest cudowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Aniu, Zuziu bądźcie dzielne, jeszcze trochę i będzie po wszystkim, będzie dobrze.Teraz dużo dobrej energii, pozytywnego myślenia i optymizmu.Oczywiście trzymama kciuki!!!!!!!!!!!!!!Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kciuki trzymam Wszystko z pewnością dobrze się skończy. Pozdrowienia dla wszystkich, całusy dla Zu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.04.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Zu, trzymaj sie i wracaj do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 18.05.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Zuzowamamo! jestescie już w domku? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 18.05.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Niecierpliwie czekamy na wiadomości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.06.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Jestem tu pierwszy raz i nie wiem dlaczego tak się stało bądźcie dumni ze swoich dzieci, czy to krzywe czy proste czy mają czegoś za dużo albo za mało, są zawsze Wasze, NAJWSPANIALSZE. Super zdanie Zuzia śliczna , taka uśmiechnięta Ja też mam trochę problemów....z moimi pociechami...ale co to za problemy... Gorąco pozdrawiam i czekam na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts