Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zoperują Zu w USA - warto było czekać :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 121
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Radośnie donosze, ze wyznaczono termin pierwszej konsultacji w Stanach. 25.IV to "godzina zero", więc pewnie 20.IV wypadałoby odlecieć... a my jeszcze czekamy na paszport i jeszcze wiza, matko kochana, ja nie wiem czy ja zawsze musze wszystko w ostatnim momencie załatwiać? Całe życie tak mam :D Ale wierze że znowu mi sie uda. Trzymajcie kciuki.

Kochani

Bardzo Wam dziekujemy za słowa otuchy i trzymanie zacisniętych paluszków :-) Paszporty odebrane, zdjecia do wizy zrobione, bilet załatwiamy a w piatek mamy zamiar udac sie po wizy. Wszystko na najwyższych obrotach i szczerze mówiąc czuję się jak koń po wyścigu:-))))

A potem będzie jedna z gorszych rzeczy czyli lot samolotem...10 godzin i jak dolecę zywa to będzie wielki sukces, bo ja strasznie sie boję latać. Serdecznie pozdrawiamy.

Zuzowamamo, nie bój się. Latanie jest o wiele bezpieczniejsze od jeżdżenia samochodem. :D Nie żartuję.

A do tego w samochodach nie dają cukierków :wink:

Pamiętaj tylko, żeby przynajmniej raz na godzinę ruszać nogami (tak żeby pobudzić krążenie).

10 godzin, to w sam raz żebyś polubiła - i Zuzi będzie się podobało.

Jesteście obie bardzo dzielne i bardzo się cieszę z Wami, że już tuż tuż. :D

Witaj zuzowamamo :D

nie straszny samolot jak leci sie po "zdrówko " ukochanego dziecka, bedzie dobrze :)

napisze jaki pomysl mialam na swoją Zuzię w samolocie, ale ona miala niespelna dwa latka i to moze nie dzialac to na Twoja Zuzie.

Przez jakis czas przed podróżą odkladalam na bok zawartosc z jajka niespodzianki, uzbieralo sie tego sporo, taki maly przezroczysty zabawkowy plecaczek. Zuza byla zachwycona iloscia zabawek, nie miala sie kiedy nimi znudzic, a wiadomo ze takie maluchy bardzo krotko skupiaja sie nad jedna rzecza.

Pozdrawiam i trzymam kciuki