olatomek 09.06.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Cześć Sławek:) Jak wyszła wycena kuchni w MicroDesign bo ja ten salon codziennie mijam w drodze "do" i "z" pracy i też się do niego przymierzam. Napisz jaka tam jest obsługa i ile sobie liczą za projekt no i wogóle.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jak już jesteśmy przy kuchni to mam pytanko ile czekałeś na projekt w Decoline? Bo ja czekam i czekam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.06.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 MicroDesign zrobiło wycenę jeszcze droższą niż DecoLine...I odpadło w przedbiegach... Za projekt nic nie liczą, obsługa miła (ale w dzisiejszych czasach to już chyba norma) Czekam na nową aranżację i wycenę z DecoLine, ale nie wiem dalej czy mnie na nich stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.06.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 DecoLine robi projekt w tydzień... lub nawet szybciej... około 5 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ups.. to muszę się upomnieć koniecznie. Szkoda że zgubiłam wizytówkę Ale na pewno jest u nich na stronie kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.06.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 /32/ 60 30 165 lub 0 692 419 235, e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 10.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Sławek a jak dużą masz kuchnię, że te wyceny takie kosmiczne u Ciebie wychodzą? A ta wycena z DecoLine poprzednia to jakie zakładała łfronty, fornirowe? Brrr, aż takich cen nie brałam pod uwagę Może trzeba się rozejrzeć po jakichś stolarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 To nie kwestia frontów tylko osprzętu. Jak będziesz porównywać ceny to spytaj co będzie w środku. W decoline zakładają wszystko Bluma. Masz cichutkie lekko chodzące samozamykające się szuflady szafki itd. Nie żebym ich jakoś specjalnie faworyzowała. Po prostu szafka szafce nierówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.06.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Osprzęt Blum i fronty fornirowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 16.06.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Byliśmy u Was w sobotę z żoną obejrzec tą sławną płaską dachówkę No nie powiem, bardzo fajowa dachóweczka, szkoda tylko że powala ceną Gratulujemy postępów, jednak co domek z dachem to z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.06.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cieszę się że się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 16.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Sławek! Jak tam poszukiwania kuchni, namierzyłeś cos fajnego i w przystępnej cenie??Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.06.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Na razie niestety nie... Ale też za mocno nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 19.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Sławek jak postępy?, co przejeżdzam wypatruje czy u Cebie okien nie montują... mam rozumieć czekasz na sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 19.06.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Robię przeciągi... Okna za jakieś 3 tydnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 22.06.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Czytałem ostatnio, że lepiej zrobić tynki i wylewki przed montażem okien.Podobno niektóre firmy nie dają gwarancji na okna jeżeli zrobi się odwrotnie.Lepiej się upewnić niż potem się użerać w razie reklamacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 22.06.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Sławek jaki masz dokładnie model okien dachowych, ile dałeś i gdzie kupowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 23.06.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Mnie oknowcy powiedzieli, gdy im mówiłem na temat tynków i gwarancji, że chyba jestem samobójcą że tynki chce robić bez okien. Bo podobno jak są duże przeciągi w chacie to tynki nie równo schną i pękają... Oknowcy nie mają przeciwskazań... Łukasz! Okna mam Fakro kilka modeli uchylno obrotowe FPP - PreSelect, obrotowe FTP-V i łazienkowe obrotowe FTP-W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 04.07.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Gratulacje Pamiętam tę chwilę po obronie, jak to wszystko się skończyło. Wielka ulga.... Jeszcze raz gratulacje, teraz to już tylko: "Dom zbudować, drzewo posadzić ...." Oby tak dalej Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.07.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 My także GRATULUJEMY MAGISTERKI !!! Trochę to spóźnone, ale przecież ciągle aktualne ?Czuję, że okna będziemy mieć w tym samym czasie, no Ty kilka dni wcześnej. A z bramą narazie się wstrzymaliśmy do wylewek, ocieplenia sufitu w garażu (mamy tam strop drewniany) i tynków.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts