aka-jonek 16.07.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 GDZIE TE OKNA ??? Szkoda, że nie mam auta, bo wybrałabym się osobiście obejrzeć.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.07.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Heh, póki co nie mam zrobionych fotek Ale są... Mam nadzieję, że są... Wczoraj wieczorem były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.07.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 A jak właśnie widziałem okna u somsiada , zajefajne. też nie jestem fanem tych ozdób dzielących okna (nie wiem jak się to fachowo nazywa). Kolor barrdzo nam odpowiada, chyba będziemy mieli ten sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 17.07.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Cieszę się, że podobaja się nie tylko mnie Co do podziałów, to mówisz o szprosach? Podziałkach na małe krateczki? To pasuje do wielgachnych klasycznych rezydencji a nie do domu który chcę żeby uchodził za nowoczesny formą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 sławkin ty nie łaź po obcych dziennikach tylko wklej wreszcie zdjęcia tych sławnych okienmija miesiąc - toć to nie przystoi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.08.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja pikole... No rzeczywiście.Obijam się straszniaściee... Postaram się nadrobić zaległości fotograficznena dniach. Ale złapałem lekką załamkę, bo wczoraj wiatr porwał mi blaszaka i jebutnął nim w płot. Płot w gruzach i garaż do remontu... Masakra.Wczoraj mi ręce opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to niezły hardcore. ciesz się że nikt nie ucierpiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.08.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 No to prawda. Mogło być przerąbane jakby ktoś dostał po głowie ta blachą... Z takich pozytywnych aspektów całego zdarzenia - mieliśmy test sąsiedzkiej pomocy. W jednym prawie momencie dzwonili do mnie prawie wszyscy sąsiedzi... To bardzo miłe, że ktoś "patrzy" na działkę i "pilnuje". Dziękuję sąsiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 05.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Faktycznie SĄSIEDZI zdali egzamin, tego Ci zazdroszczę . Nasi niby źli nie są, ale bardziej obojętni, bo gdyby im coś rozrabiająca młodzież miała zrobić, to lepiej może się nie wtrącać... Niestety informują nas po fakcie, a mogliby czasem zadzwonić... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a u nas było tak fajnie do czasu rozpoczęcia budowy u sąsiada - teraz ciągle coś ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.08.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 E no co ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 niestetynie dość że mi wcięło pół tony stali to nawet aluminiową drabinę ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 06.08.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Wczoraj rozmawiałem ze znajomym i mi opowiadał że jego znajomemu złodzieje zdemontowali cały dach (została tylko więźba)... Miał półroczą przerwe podjechał zobaczyć jak mu trawa rośnie po 2 miesięcznej nieobecności i sie z lekka zdziwił. Jak zszokowany dopytywał sąsiadów to powiedzieli mu ze sami byli zdzwieni a jak dopytywali złodziejaszków co robią to mówili że dachówka do reklamacji i muszą zdemontować..... Masakra U nas jak na razie spokój chodz też z 5 dni nie byłem... Więźba czeka na cieśle, ogóle jak na razie nic nie zgineło. Sławek a z tym Twoim blaszakiem to też masakra jakaś jest:), nieźle musiał furgać, ciekawe czy u nas wszystko po staremu, dziś się wybieram... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 no kurde u nas bręty zbrojeniowe leżały pół roku i pies ich nie powąchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 11.08.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Hm, u mnie dachu jeszcze ni ma, ale rozglądam się powoli za oknami. Trzeba będzie zrobic rekonesans po znajomych, sąsiadach zza lasu (i zza Kłodnicy) i zerknąc na parę okien Hm, z tymi wiatrami to normalnie nie ma żartów - naprawdę się człowiek może zdziwic Oby jak najmniej takich niespodzianek... a najlepiej w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 niestety raczej będzie coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 12.08.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Niniejszym chciałbym bardzo serdecznie podziękować Sławkowi za możliwość obejrzenia domu.Chatka jest naprawdę super i muszę przyznać, że dla mnie wizyta była bardzo owocna. Bardzo podoba mi się bryła tego domu, która mimo powiększonego garażu w żaden sposób nie traci na urodzie.Dwa elementy domu, które zrobiły na mnie największe wrażenie to dachówka i wielkie okno w salonie!Ta wizyta utwierdziła mnie w przekonaniu, że dom z dachem 2-spadowym to jest to. Sławku, jeszcze raz dzięki! PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.08.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ta wizyta utwierdziła mnie w przekonaniu, że dom z dachem 2-spadowym to jest to. Krzychu jak w ogóle mogłeś myśleć inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 19.08.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Witam Sąsiada Pierwsza wizyta na budowie zaliczona (przy obecności właściciela) Oglądnołem sobie cały domek dokładnie no i jest super. Troszeczkę się zasiedziałem ale sąsiad ma dużo doświadczeń i ma sie czym podzielić. Oczywiście sam chciałbym być już na tym etapie no ale muszę uzbroić się w cierpliwość. Mam nadzieję, że szambo zrobione Pozdrawiam PS Sławek jak możesz to daj namiary na Górali to się z nimi zdzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Mam pytanko z czego masz to szare naokoło dachu? wiatrownica to się bodajże nazywa ale nie jestem pewna. tam gdzie potem przy tym rynna leci w poziomie. chodzi mi o to czy to jest drewno malowane na szaro czy obróbka blacharska a jak tak to skąd ją masz. aha... i kosze masz z czego? te aluminiowe malowane pod kolor dachówki które polecają w lubarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts