Aneczkab 25.08.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ehh tak oglądam i oglądam i nie mogę skończyć zazdrościć ( ) tego że niektórzy już się budują, wykańczają lub już mieszkają. Życzę powodzenia - wizualizacja gotowego domku wygląda naprawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.10.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Nareszcie jesteś i postępy też widać. Kiedy Cię nie było tak długo uznaliśmy, że zostałeś w Chinach po olimpiadzie i przygotowujesz się do kolejnego etapu prac...Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 też miałam takie przypuszczenia a sławkin zaglądał tylko się przyznać nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 też miałam takie przypuszczenia a sławkin zaglądał tylko się przyznać nie chciał Pewnie tak było... aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.12.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images29.fotosik.pl/307/5f42f4e3b0f6cd44.gif Zdrowych, Wesołych, Pogodnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzą Ola i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 marnotrawny wrócił.... wielkie rzeczy - mało czasu. a myślisz że inni to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 19.04.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Psycha podreperowana Kopalnia odda kasę Hahaha! Dzięki wszystkim za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 20.04.2009 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Fajnie, że wróciłeś. Wczoraj widziałem postępy na własne oczy. Namiary na ziemię mile widziane. Ja zresztą mam dużo pytań. W ten weekend zacząłem budowę i będę Cię męczył Pozdrawiam Tlobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.04.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Sławkin, troszkę się obijałeś bo zaczynam Cię doganiać. (sama nie wiem jak mi się to udało) Powiedz mi proszę skąd koniec końców zamawiacie kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 20.04.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Firma do kuchni jeszcze nie wybrana...Cały czas firma Mirro jest w "stand by" a szukam jeszcze innych tańszych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 02.08.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam, Czy do dachówki Creatona stosowałeś oryginalną drabinkę przeciwśnieżną czy też jakiś zamiennik?Pytam bo oryginalne akcesoria (płotki, stopnie kominiarskie itd.) Creatona są bardzo drogie i rozważam zamienniki (z firmy MDM). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja nawet nie wiedziałam że creaton ma oryginalne kupiłam zamienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 03.08.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja nawet nie wiedziałam że creaton ma oryginalne kupiłam zamienniki Oj ma oryginalne, ale jak zobaczyłem cenę to przysiadłem Chodzi mi o jakość tych zamienników i efekt wizualny, bo mój dekarz marudzi, że tylko oryginalne akcesoria zagwarantują odpowiednią estetykę przy tak wymagającej dachówce jak Domino. Efilo, a Ty pamiętasz jakiej firmy masz zamienniki (głównie interesują mnie płotki śniegowe)? Pzdr Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 03.08.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Jedyne rozsądne akcesoria dachowe to MDM.Pasują kolorem idealnie! Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 03.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej, Jestem na etapie poszukiwań najtańszej oferty na dachówkę Domino Creatona (kolor - łupek).Czy możesz zdradzić gdzie kupiłeś swoją i jaki uzyskałeś rabat? PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 03.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Co do wartości rabatu to na tym etapie niestety już nie pamiętam...Miałem wyceny z 4 hurtowni, i najtańsza oferta była z firmy Lubar z Rybnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 cześć sławku zgraliśmy się co do odpowiedzi mieszkasz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 04.08.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jeszcze nie... Ale mocno się wykańczam. Pożyczę ekipę do karton-gipsów na tydzień... Nie masz może pożyczyć... Bo moi mnie robią w konia i nie pojawili się już od miesiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 niestety moja 'firma' sprzedała pracowników do irlandii i aktualnie właściciel usiłuje coś wydłubać sam. generalnie kicha. a na jakim jesteś etapie oprócz wykończenia co wiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 04.08.2009 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mamy już wykafelkowaną kuchnię i jadalnię... Robię gładzie gipsowe na parterze... Szpec robi kafelki w łazience. Jak skończy zabiera się za kafelkowanie hollu i przedsionka. Wtedy skończę pewnie gładzie. Malujemy i wprowadzka... Górę zostawiam nietkniętą... Tzn: robimy kartongipsy, gipsujemy połączenia i gruntujemy ściany... Nie malujemy góry i nie robimy górnej łazienki, bo nie mamy juz kasy... Muszę jeszcze wynaleźć kasę na elewację... Choć to chciałbym zrobić sam... Czyli tylko styropian + siatka i klej... Tynk będzie z "jakiś"czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts