efilo 05.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 sławkinspytasz swojego kafelkarza czy jest potem zajęty? bo u mnie w temacie kicha. wystawił mnie mój wykonawca od wykończeniówki i temat leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.08.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Z tego co wiem, u mnie będzie jeszcze przynajmniej przez 6-7 tygodni.A od końca września ma jakąś robotę nagraną... Podpytam jak on tam wygląda i dam Ci znać... Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 10.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ooo nareszcie się kolega pochwalił postępami budowlanymi ,a raczej wykończeniowymi . A z kafelkarza zadowolony jesteś???bo tez się rozglądam żeby termin zaklepać na wiosnę dopiero....ale lepiej mieć wcześiej niż potem na szyko byle kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacekss 01.09.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 domek wyszedł elegancko super dachówka... co do KB to właśnie będę do niego dzwonił żeby zgadać się na robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyk123 26.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Sławku, Mam pytanie o położenie dachówki przy oknach połaciowych. Na Twoim dachu dachówka jest położona płasko i przy oknach nie ma żadnych wybrzuszeń:http://chr.republika.pl/domino_s.jpg Natomiast u mnie wygląda to tak:http://chr.republika.pl/domino.jpg Czy jest jakiś patent żeby to poprawić? Mam połaciówki Fakro wraz z kołnierzami EZV. Czy Ty stosowałeś może inne kołnierze, czy też Twoi dekarze użyli jakichś "czarów" żeby dachówka leżała płasko w pobliżu okna? PzdrKrzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.11.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ale macie śliczny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts