reng 14.10.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Witam, chyba mamy tego samego architekta - faktycznie jest bardzo szybki! A, bunkier to też mamy Pozdrawiam, Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
STOKROTK 16.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ej!!!!!! właśnie, że na paniowach nigdy psy d..... nie szczekały mieszkam tu od zawsze pozdrawiam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 26.10.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Helołsik, Slawkin! Dzięki za odwiedziny! To się chyba nazywa: 50 % trafień Jak tam postępy? Pozdrówko Karpatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 10.01.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Część Sąsiad! No to wziąłeś się do roboty. Mam nadzieję, że uda Ci się zwerbować górala. Zastanawiam się tylko, po co Ci blaszak???? Taka kupa kasy na piechotę nie chodzi, a drewnianą szopę zbije Ci każdy i wyjdzie zdecydowanie taniej. U nas nikt nie upominał się o takie rarytasy, a sprzęt był zabezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 17.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Brawo Sąsiad! Pierwsze budowlane koty za płoty A ja znalazłam fajny sklep internetowy z armaturą w Rudzie Śląskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 17.01.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Hmmm... Jakieś www, żebym i ja sie mógł poślinić (na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 17.01.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 http://www.instaler.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 18.01.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hehehe spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 18.01.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ja też odiwedzam okoliczne składy budowlne, wszyscy mówią że znów kroi się cenowe szaleństwo... Na 99% bede sprowadzal materialy z Niemiec w lubarze zaproponowal 6,5 za szt. porotermu 30, z Niemiec ma byc za 5,5 z transportem...JAk by co napisz jakich materiałów poszukujesz i ile popytam... Napisz z czego budujesz strop?, jakim systemem?...Które hurtownie zaproponowaly najlepsze ceny (najlepiej ze skladowaniem)... PozdrLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 18.01.2008 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Wysłałem Ci wiadomośc na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 cześć widze że już daleko do przodu posunęły sie u ciebie przygotowania do budowy. przeczytałe kilka ostatnich twoich wpisów i widzę że wybrałeś dachówkę creatona bardzo mi się podoba , my też mamy creatona tylko kerra-pfanne jakość dachówek tej firmy jest dobra i polecam. widze że szukasz również materiałów my braliśmy z lubaru w rybniku i z tamiru w pszczynie PSB (choć w mikołowie też jest skład PSB nazywa się buster ale ceny mają dużo wyższe) polecam szczególnie kontakt z pszczyny mam telefon do szefa tego składu bardzo fajny gość jak byś chciał to napisz jeżeli byś brał od nich materiały na większość domu to dostaniesz super ceny ja brałem u nich wszystko oprócz pustaków na ściany nośne (w sumie istotna rzecz i betonu) ale i tak dali bardzo dobre ceny. polecam też przedstawiciela z lubaru na region mikołów, tak dodam że kupił niedawno sąsiednią działkę obok naszej w mikołowie też daje dobre ceny tylko trzeba trochę się z nim potargować tzn: jak on mówi że jakiś pustak po 8,20 to ty od razu zapytaj się w pszczynie w tamirze po ile (oczywiście jeżeli tam już sie dogadasz jak wcześniej pisałem ) i wtedy zaproponuj temu z lubaru tą cene w moim przypadku zawsze była niższa ta z tamiru ale potem często ci z lubaru schodzili do tej ceny ale twierdząc że to po 3 przecenie i cena jak do hurtowników. mój telefon to 696006914 ty też nam dałeś namiary to jakoś się chce odwdzięczyć jak byś chciał wiedzieć coś więcej to zadzwoń pozdrowienia aha jeszcze z tą ceną za robocizne nam górale wzieli po 230 zł od metra ale za powierzchnie użytkową mamy jakieś 137m2 i za stan surowy z dachem i dachówką oraz oknami dachowymi i rynnami zapłaciłem 32000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 03.02.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No widze sąsiad zapier...asz:) Ja prędzej jak w maju chyba nie wystartuje, musze sie kiedy przejechac ulice wyżej i zobaczyć jak se radzisz . Może w przyszlym tygodniu w weekend znajde czas i sie spotkamy jakos, trza uzgodnić taktyke dzialań z hurtownikami i innymi podobnymi:) Podr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 03.02.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 No, spotkać się możemy... Jak najbardziej. Ja "teoretycznie" zaczynać będę 25 marca, czyli dzień po moich urodzinach Wcześniej się nie da bo ekipa która u mnie będzie dzialać musi dokończyć jedną robatę, a ja na początku marca jadę za granicę na 2 tygodnie, potem są święta wielkanocne i tak wypada, że startnę dopiero 25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 08.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam ponownie Ja właśnie finalizuję zakup działki na Równoległej i chciałem wypożyczyć Twojego architekta ale jak mają być większe problemy to zobaczymy. Zresztą mam czas bo dopiero jestem po spisaniu umowy przedwstępnej. Pozdrawiam i gratuluję rozpoczęcia budowy. PS Ile górale Ci biorą kasy za m2 i jakie mają plany za około rok - może 1.5?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.02.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Górale biorą około 300pln / m2 powierzchni całkowitej (stan surowy z dachem) Co do planów - hmmmmm Tego nikt nie wie. Ja czekałem na odpowiedź od gościa przez pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 14.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Slawkin, gratulacje!!!! Pierwsze koty za... płoty Powodzenia i dalszego zapału życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 15.02.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzięki... Dzisiaj czuję się jakby mnie walec przejechał... Nigdy tak wcześnie nie wstawałem i tak późno kładłem spać! Chłopoki właśnie naciągają siatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 17.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Robisz płot tymczasowy czy już docelowy ?? Oczywiście zaraz dodasz zdjęcia jak to góralom wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 17.02.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Z trzech stron docelowy...Ze zdjęciami ciężkawo, bo co tam pojadę to już jest ciemno i zdjęcia takie kulawe wychodzą... Płot już jest gotowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 WitamGratuluję zaawansowania działań i piszczę z zazdrości... My też chcieliśmy zaczynać od marca, ale nasi budowlańcy - też Górale będą dopiero po świętach.Bardzo ładna ta Julitka i do tego dachóweczka marzenie! No i okolica przyjemna, tyle nowych domków i jak widać znasz już forumowych sąsiadów (my z Rudy Śl). Napisz jeśli możesz gdzie kupiłeś stal i deski.Trzymamy kciuki za "inaugurację".Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts