slawkin 29.02.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Stal kupuję w hurtowni LUBAR z Rybnika - 2200pln / tonę Deski przyjadą razem z góralami - 470pln / m3 desek i 670pln / m3 więźby dachowej (surowa bez impregnacji) Gdzie będzieci się budować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.02.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dzięki serdeczne!Zależało nam głównie na stali, bo tej mamy sporo w projekcie, rozglądamy się też za innymi materiałami, bo ciągle nie wiemy kiedy się naprawdę zacznie.Nasi Górale też mówili, że deski zamówią sami u siebie, ale narazie (podobno)kończą robotę we Francji i na święta wracają (aż się boję).A my budujemy na Kłodnicy, ale jeszcze w zeszłym roku braliśmy pod uwagę Borową Wieś i ul.Ziołową (chyba).Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 To ja pierwszawybieram wersję I - żółte ściany, ciemny dach (antracyt?) i w kolorze drzewa stolarkę.U mnie będzie dach antracyt, ściany żółtel ub inne podobne... i stolarka (a właściwie plastik) w orzechu. Bardzo mi się tak podoba, bryła domu też trochę zbliżona, tylko moja bliższa tzw. stodoły...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czy dostałeś na priva te informacje? Daj znać , bo nie chcę Ci niepotrzebnie zapychać skrzynkiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 01.03.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Niestety skrzynka pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 02.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Sławek, apropos kolorów - strzel se jaki różowy Będę zaglądał na Twój plac budowy co jakiś czas... Trzymam kciuki!! Pozdr ŁŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 02.03.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Slawkin, głowa do góry! Wygląda na to, że start będziesz miał identyczny jak my. Przypominam, że u nas zdążyli wykopać dół, a następnie nas śnieg zasypał i basen zrobił Później jednak już poszło jak po maśle (nie licząc utopienia wozu z drewnem w błocie), więc i u Ciebie będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.03.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Cały dzień myśleliśmy o Twoim starcie, pogoda nie jest taka zła, więc pewnie się udało. Jesli żyjesz to coś napisz.Trzymamy kciukiaka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 03.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Slawkin, gratulki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 03.03.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No no, Sławek ruszył pełną parą. Stary kibelek masz zarypisty, jutro się wybiore do Ciebie po pracy - zobacze jak wygodny . A z pogodą to się nie martw jak by co "się załatwi" Wielkie pozdr.. ŁŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 05.03.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Gratuluję. Pierwsze koty za płoty, a potem to już z górki:) Dawno tu nie zaglądałem, a tu takie postępy przy okazji wpadnę zobaczyć do sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 05.03.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 zapomniałem o kolorkach. Ja bym wybrał pierwszy ale to nie do mnie należy ostateczna decyzja Nie wiem jak to jest u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Cześć Będę kibicować bo my też niedawno zaczęliśmy i też na Śląsku No i Domino nam się bardzo podoba choć nie wiemy jeszcze czy się nie zdecydujemy na Imerys HP 10 Co do kolorków to mi się najbardziej podoba wersja 2. Natomiast wersja 3 odpada zdecydowanie. Pozdrawiam i trzymam kciuki co by dalej w takim tempie szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 P.S.Mogę prosić o info na priv gdzie oglądałeś tego Creatona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.03.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Za stal w LUBARZE chcieli od nas wczoraj... 2800/tonę Czekamy na ciąg dalszy u Ciebie pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.03.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Cena jest kwestią umowną... Mnie podoba się w lubarze jedno...Sprawdzam sobie ceny towaru jaki mnie interesuje i tak dokręcam cenę żeby kupić taniej niż gdzie indziej... Hehehe, łatwo powiedzieć. Kompetentnym gościem do negocjacji jest Pan Tomasz Kapiczak - przedstawiciel Lubaru na Mikołów i okolice. Co do początków, to nawet idzie do przodu, ja jestem zestresowany jak nie wiem co...Śpię krótko i niespokojnie.Wstaję po 6, żeby na 7 być (przed robotą) na budowie. Potem zapierniczam jak mały samochodzik w robocie, żeby wyrobić swoje i koło 15:30 - 16 prysnąć na budowę, żeby jeszcze po jasnemu pooglądać postępy. A poza tym kierbud zadaje mi trudne pytania, w stylu - jaki piec, jaka brama do garażu, jakie drzwi wejściowe... Oś ciup... Niby wiem co chcę ale jak się zacznę na nowo zastanawiać to zaczynam wymyślać... W ten sposób tracę bez sensu czas na szukanie "jakiejś alternatywy" do tego co już kiedyś dawno sobie wymarzyłem. Po tygodniu bezsensownego łażenia po sklepach stwierdzam, że pierwotna wizja była naj i zamawiam co miało być... Pełna jazda... Co do lokalizacji Creatona Domino - hmmmmmm. Gdzieś w Gliwicach, ale zabijcie mnie. Jeszcze raz to bym może tam zajechał, ale wytłumaczyć... Będzie trudno. Najlepiej zadzwońcie sobie do:Doradca Techniczno - HandlowyWojciech Laskos 032/2314874 032/2314874 0691/404343Właśnie ten gość poprowadził mnie przez telefon do tej dachówki w Gliwicach... Przez to nie pamiętam nazw ulic. Kibicujcie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 W Gliwicach? To na pewno Budman Mańko na Cmentarnej 6. Mam od nich wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.03.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 No nie! Ja oglądałem na gotowym dachu. Na prywatnej posesji. Tak żeby się upewnić w przekonaniu... że dobrze wybrałem. A daj mi namiary na tę twoją hurtownię, zobaczę jakie mają ceny, może u nich łyknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.03.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Serdeczne dzięki za info.Cały czas śledzimy wydarzenia u Ciebieaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A tu pada.... Nie przeszkodzi to? Na szczęście podobno to przelotne. Bo ja mam mieć ocieplany fundament a jak tu przyklejać na mokrą rapówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts