Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julitka II wg. slawkina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki serdeczne!

Zależało nam głównie na stali, bo tej mamy sporo w projekcie, rozglądamy się też za innymi materiałami, bo ciągle nie wiemy kiedy się naprawdę zacznie.

Nasi Górale też mówili, że deski zamówią sami u siebie, ale narazie (podobno)kończą robotę we Francji i na święta wracają (aż się boję).

A my budujemy na Kłodnicy, ale jeszcze w zeszłym roku braliśmy pod uwagę Borową Wieś i ul.Ziołową (chyba).

Pozdrawiam

aka

To ja pierwsza

wybieram wersję I - żółte ściany, ciemny dach (antracyt?) i w kolorze drzewa stolarkę.

U mnie będzie dach antracyt, ściany żółtel ub inne podobne... i stolarka (a właściwie plastik) w orzechu. Bardzo mi się tak podoba, bryła domu też trochę zbliżona, tylko moja bliższa tzw. stodoły...

aka

Slawkin, głowa do góry!

Wygląda na to, że start będziesz miał identyczny jak my. Przypominam, że u nas zdążyli wykopać dół, a następnie nas śnieg zasypał i basen zrobił :D Później jednak już poszło jak po maśle (nie licząc utopienia wozu z drewnem w błocie), więc i u Ciebie będzie dobrze :D

Cześć

Będę kibicować bo my też niedawno zaczęliśmy i też na Śląsku :)

No i Domino nam się bardzo podoba choć nie wiemy jeszcze czy się nie zdecydujemy na Imerys HP 10 8)

Co do kolorków to mi się najbardziej podoba wersja 2. Natomiast wersja 3 odpada zdecydowanie.

Pozdrawiam i trzymam kciuki co by dalej w takim tempie szło

Cena jest kwestią umowną...

Mnie podoba się w lubarze jedno...

Sprawdzam sobie ceny towaru jaki mnie interesuje i tak dokręcam cenę żeby kupić taniej niż gdzie indziej...

Hehehe, łatwo powiedzieć. Kompetentnym gościem do negocjacji jest Pan Tomasz Kapiczak - przedstawiciel Lubaru na Mikołów i okolice.

Co do początków, to nawet idzie do przodu, ja jestem zestresowany jak nie wiem co...

Śpię krótko i niespokojnie.

Wstaję po 6, żeby na 7 być (przed robotą) na budowie. Potem zapierniczam jak mały samochodzik w robocie, żeby wyrobić swoje i koło 15:30 - 16 prysnąć na budowę, żeby jeszcze po jasnemu pooglądać postępy.

A poza tym kierbud zadaje mi trudne pytania, w stylu - jaki piec, jaka brama do garażu, jakie drzwi wejściowe... Oś ciup... Niby wiem co chcę ale jak się zacznę na nowo zastanawiać to zaczynam wymyślać...

W ten sposób tracę bez sensu czas na szukanie "jakiejś alternatywy" do tego co już kiedyś dawno sobie wymarzyłem. Po tygodniu bezsensownego łażenia po sklepach stwierdzam, że pierwotna wizja była naj i zamawiam co miało być...

Pełna jazda...

Co do lokalizacji Creatona Domino - hmmmmmm. Gdzieś w Gliwicach, ale zabijcie mnie. Jeszcze raz to bym może tam zajechał, ale wytłumaczyć... Będzie trudno. Najlepiej zadzwońcie sobie do:

Doradca Techniczno - Handlowy

Wojciech Laskos

032/2314874

032/2314874

0691/404343

Właśnie ten gość poprowadził mnie przez telefon do tej dachówki w Gliwicach... Przez to nie pamiętam nazw ulic.

Kibicujcie dalej.