slawkin 12.03.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ouuups. No to nie za dobrze...Ale podobno lepiej jak pada niż jakby miał być UPAŁ.Przynajmniej odpada sprawa olewania betonu... Samoczynnie się będzie olewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Prawdaa znowuż ulewa to to nie jest. Jestem w tej chwili w DG i nawet się przejaśniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 12.03.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 beton ma być na 14, więc jestem dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 u nas też juz panowie przystąpili do pracy, także nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 13.03.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Hmm chyba mieliśmy szczęście widzieć Twoje wczorajsze zalewanie! Jedziemy sobie do Paniówek w sprawie okien a tu z głównej drogi widać, że stoi pompa - wielka do nieba, więc skręciliśmy w uliczkę i to chyba u Ciebie lali...Pięknie tam macie.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 13.03.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Z głownej drogi widać?Hmm.... Nawet nie wiedziałem że taka wielka ta pompa była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 14.03.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Widać, widać, bo pompa była do nieba! Do tego ludzie budujący takie rzeczy wyłapują w mig. Nie wiem jak Wy, ale my patrzymy głównie na domy, dachy, drzwi i ogrodzenia, no kierowca zerka też na drogę pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 14.03.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zboczenia budowlańca... Ja jeszcze strzelam fotki tym domom, dachom, ogrodzeniom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 14.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Też podjechałem zobaczyć co u sąsiada ciekawego (bo trza wiedziec so się dzieje w okolicy nie?? ) Górale ostro wiązali zbrojenie. Pogoda dopisuje tak więc chyba wszystko zgodnie z planem. Oby tak dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ushi 14.03.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witam, Jak tak dalej pójdzie to będziemy sobie wzajemnie doglądac budów Będziemy sobie wysyłac tajne raporty o stanie budowy, obecności ekipy i czy ekipa śmiga czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 19.03.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Czekamy na nowe wieści !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 19.03.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Świeże wieści będą dzisiaj wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 21.03.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jestem właśnie na etapie zamawiania projektu u p. Kurpas i po przeczytaniu lektury twojego dziennika mam mieszane uczucia. Rozumie, że poprawki zostaną wykonane na koszt projektanta.Gdzie zamawiałeś elementy betonowe ogrodzenia? Moja działka znajduje sie w Pławniowicach na początek całą papirologia energetyka, wodociągi, Urząd Gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 21.03.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wreszcie jeteś i są nowe zdjęcia. I co najważniejsze DOM ROŚNIE. My również życzymy zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, odpoczynku i pogody ducha , dużo, dużo zdrowia no i oczywiście postępów w budowie (zgodnie z planem) po świętach...pozdrawiamaka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 21.03.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Elementy betonowe kupiłem w Sośnicowicach.Jest tam chyba jedyna betoniarnia i oni je wykonują. Namiary na nich:Małro ul.Smolnicka 10, Sośnicowice 0 32 23873050 32 2387430 Dowóz na budowę w dniu zakupu - przynajmniej u minie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 22.03.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Niech Wam, Mili, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w śmigus dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.http://images24.fotosik.pl/182/0be57ad06c3bfd8d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 23.03.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Dziękuję bardzo i wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 23.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witam Po pierwsze - troszkę spóźnione Wesołych Świąt Po drugie - pierwszy raz odwiedziłem Twoją budowę i ... byłem pod wrażeniem. Gratuluję postępów. Nie liczyłem, że to tak szybko Ci będzie szło - oby tak dalej. Jesteśmy, a raczej będziemy prawie sąsiadami. Tak mi przyszło do głowy pytanie - kiedy planujesz zakończyć budowę?? Walczysz z pełnym rozmachem to chyba prędko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 23.03.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Mam jeszcze pytanie dotyczące stali. Ile jej potrzebujesz?? a ile by było potrzeba bez adaptacji do warunków górniczych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.03.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Stan surowy ma stanąć do czerwca. Tak przynajmniej twierdzą moi budowlańcy. Ja ich nie gonię... sami tak zapierdzielają... Tzn. ich tempo wliczone jest w cenę... Co do stali - w standardowym projekcie było 1200kg, po adaptacji 6400kg. Także suuuuuuper. W którym miejscu będziesz się budował Tlobo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts