Tlobo 24.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Zobacz na mój dziennik powinien Ci wyjaśnić, a jak nie to się zgadamy i chętnie wpadnę na Twoją budowę i Ci wyjaśnię. Przy okazji dowiem się więcej szczegółów Twojej budowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.03.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 A! Za szkołą...Już wszystko wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 31.03.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam Wczoraj przejeżdżałem koło Twojej budowy i ... nic.? Byłem pewny, że w tempie w jakim budujesz to już ściany zaczynają stawiać, a tu rozczarowanie. No chyba górale za dużo pojedli na święta i teraz odpoczywają Napisz na Priva czy za płot płaciłeś osobno czy w cenie domku zrobili. Ewentualnie ile płaciłeś? Oczywiście namiar na materiał też chętnie przyjme Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 31.03.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Górale mieli wolne, bo padało... A mieli robić izolacje przeciwwilgociowe ale nie można ich nakładać na mokry mur. Więc... Była przerwa - nazwijmy ją technologiczną Co do ogrodzenia płacone osobno - 2000pln za całość. Materiały kupowane w firmie SIATEX w Bielszowicach a podmurówki w firmie MAŁRO z Sośnicowic. Do piątku mają być zasypy zrobione i zaizolowany fundament. A od poniedziałku stawiamy ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.04.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witaj!Trzymasz nas w dużym napięciu w oczekiwaniu na kolejny odcinek serialu !Ale jak widać Górale się uwijają jak mogą. My od wczoraj też poszukujemy piasku pod fundamenty, jeśli możesz to daj jakiś namiar. Z góry dziękuję.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 06.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Gratuluję pierwszej wiechy Dzisiaj widziałem Twój poziom "0" na własne oczy.Jak widzię jak się domy w koło budują to sam mam ochotę już zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam,mam pytanie dotyczące kosztorysu Julitki II, jakiego rzędu kwotę wyliczył archipelag.Dziękuję za odpowiedźPozdrawiamAnia i SławekWrocław/Szewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.04.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Mam kosztorys z III KW 2006 roku, więc trochę nieaktualny (wtedy kupiłem projekt)Opiwał on na kwotę 180 000plnWięc kosmicznie mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 09.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedź,a jak Pan myśli ile wyniesie koszt budowy w tym roku?Jeśli mogę spytać, to na dzień dzisiejszy ile wyniosła Pana budowa (poza zakupem działki).PozdrawiamAnia i SławekWrocław/Szewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 10.04.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Odpowiedź wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.04.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a ja z prośbą, przeglądając twoje fotki z budowy zauważyłam z tyłu dom w klinkierze . czy możesz wykonać fotkę i umieścić ja w swoim albumie..? proszę jeśli nie sprawi to problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 11.04.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 To nie klinkier, tylko płytki.Chcesz jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 11.04.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 o tak , ja tez mam płytki ręcznie formowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 11.04.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Twoi też nieźle zasuwają! Jak tak dalej pójdzie to trzeba się będzie wnet wprowadzać aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 21.04.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Czołem Byłem u Ciebie w Piątek potem u Aki i Jonka no i przyznaję, że Cie gonią i tak trzymać.Ważne, że postępy są. Widziałem jak górale nosili strop ale głupio mi było im przeszkadzać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 21.04.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Heh...Za chwilkę wrzucę zdjęcia z dzisiaj... U Jonków to teraz będzie najfajniejszy moment. CEGŁY... CEGŁY... CEGŁY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Te zdjęcia nas zachwyciły, ale faktycznie górale i Wam i nam nie dają wytchnienia , nie mówiąc o nich samych... Jak znajdziemy chwilę po pracy to też się przejedziemy pooglądać. A czy już wybrałeś coś na dach ?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 22.04.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Dach wybrany... Dachówka Creaton Domino kolor łupka...W moim dzienniku jest parę fotek tej dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 22.04.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Pamiętam zdjęcia w Twoim dzienniku z tą dachówką, piękna. My jeszcze się wahamy pomiędzy cementówką a ceramiką (finanse...) Zdecydowani jestesmy na kolor: grafit lub antracyt, ale w kwestii klinkieru na komin dyskusja trwa...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 22.04.2008 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o ceny... dobrze pooglądaj...Ja chciałem cementówkę brassa wcześniej (miałem wycenę) ale róznica między ceramiką a brassem to tylko 3500 Moim skromnym zdaniem uważam że warto dopłacić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts