Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julitka II wg. slawkina - komentarze

Recommended Posts

Slawki, z okazji stropu gratulki!!!!

A z uwag technicznych: błagam, albo będziesz dawał mniej zdjęć do dziennika, albo osobiście po ciemku Cię znajdę i podduszę! :D Otwieram Twój dziennik od 10 minut i otworzyć nie mogę... Udało mi się jedynie podczytać o stropie. O, doczytałam o frustracji. Teraz ja popadam! :p

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wpadłem na pomysł :lol:

Możesz dodawać na forum zdjęcia z najważniejszych wydażeń, a na swojej stronie na republice całą dokumentację.

Jedyną rzecz jaką trzeba zrobić to założyć stronę tytułową własnej strony internetowej, którą i tak masz. W ten sposób będzie "wilk syty i owca cała" :)

Wspominałem że na fotosiku można zrobić miniaturki, może jednak to dobra myśl.

Ale tak kończąc kwestie czytelności dziennika, bo nie o tym on. W weekend masz moją wizytacje jak nic:) idziecie jak burza:), mam na dzieje że po dobrym oblewaniu chłopaki zaczną robić skosy w odpowiednim miejscu... :)

Pozdrawiam :)

• 2 weeks później...

Teraz wszystko się ładuje :lol:

Domek mi się podoba, postępy też :wink:

Naprawdę zazdroszczę.

W niedzielę przejeżdżałem koło Waszego domku i wygląda super.

Moja żona mówi, że mam świra na punkcie podglądania innych budów ale co tam, to takie zboczenie.

Nie wiem jak i kiedy ale muszę na Ciebie trafić na budowie to mnie oprowadzisz i się osobiście pochwalisz 8)

Pozdrawiam

Eeee nie przejmuj się!

To nie świr...

to...

ZBOCZENIE!!! :)

Ja również podglądałem, ech co tam... podglądam inne budowy. To juz tak jest, że człowiek chce się jak najwięcej dowiedzieć przed rozpoczęciem...

A potem w trakcie chce się douczyć i podpytać żeby nie wyważać otwartych drzwi, lub po prostu nie popełnić jakiś prostych błędów wynikających z totalnej nieznajomości tematu.

Ja swego czasu regularnie podglądałem budowy Karpatki i Kadilaka. :)

Faktycznie to oglądanie (podglądanie) domów to zboczenie... My oczywiście też tak mamy i od czasu do czasu wybieramy się na przejażdżkę. Wczoraj jadąc z Mikłowa wstąpiliśmy na Twoją ulicę i warto było, bo widok imponujący. Zwłaszcza komin (kolor) przypadł do gustu jonkowi i teraz mam znowu dylemat...

aka