Karpatka 23.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Slawki, z okazji stropu gratulki!!!! A z uwag technicznych: błagam, albo będziesz dawał mniej zdjęć do dziennika, albo osobiście po ciemku Cię znajdę i podduszę! Otwieram Twój dziennik od 10 minut i otworzyć nie mogę... Udało mi się jedynie podczytać o stropie. O, doczytałam o frustracji. Teraz ja popadam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.04.2008 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Heh! Karpatko! Z tymi zdjęciami to chyba rzeczywiście przegiąłem... ale z drugiej strony wiecie wszystko i każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 24.04.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 My też gratulujemy STROPU !!! I pilnie śledzimy nowinki ...aka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 24.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 z drugiej strony wiecie wszystko i każdej strony moja wiedza nie została zaspokojona - zabrakło cierpliwości. Udało mi się jedynie rwany tekst poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Niestety nie zgadzam się z Karpatką - mi się podoba wklejanie zdjęć.Co prawda to prawda, spowolnia to działanie strony ale jest SUPER.Ja jestem jak najbardziej za wklejaniem zdjęć, chociaż jak tak dalej będziesz się rozwijał to mi net też nie ruszy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.04.2008 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 24.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 25.04.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Wpadłem na pomysł Możesz dodawać na forum zdjęcia z najważniejszych wydażeń, a na swojej stronie na republice całą dokumentację. Jedyną rzecz jaką trzeba zrobić to założyć stronę tytułową własnej strony internetowej, którą i tak masz. W ten sposób będzie "wilk syty i owca cała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 25.04.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No w sumie jest to myśl... Przypomnę sobie przynajmniej HTML'a z liceum Obczaję sprawę i może coś sklecę w weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 25.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Wspominałem że na fotosiku można zrobić miniaturki, może jednak to dobra myśl. Ale tak kończąc kwestie czytelności dziennika, bo nie o tym on. W weekend masz moją wizytacje jak nic:) idziecie jak burza:), mam na dzieje że po dobrym oblewaniu chłopaki zaczną robić skosy w odpowiednim miejscu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 25.04.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Heh! Jak będziesz jechał to daj znać...Ja teraz muszę tam być przynajmniej 2 razy na dzień, bo trza beton polewać żeby nie spękał, a słonko świeci i grzeje jak szalone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 25.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Slawkin, wrzuć mi na priva opis, jak do Ciebie trafić, chętnie w weekend popodglądam postępy w realu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 25.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Niestety ostatnie zdjęcia mi się nie ładują. Nie moga zobaczyć postępów Ja też zapowiadam się na weekend. Chętnie zobaczę po raz kolejny Twoją budowę. Pozdrawiam i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 06.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Teraz wszystko się ładuje Domek mi się podoba, postępy też Naprawdę zazdroszczę. W niedzielę przejeżdżałem koło Waszego domku i wygląda super. Moja żona mówi, że mam świra na punkcie podglądania innych budów ale co tam, to takie zboczenie. Nie wiem jak i kiedy ale muszę na Ciebie trafić na budowie to mnie oprowadzisz i się osobiście pochwalisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 06.05.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Eeee nie przejmuj się! To nie świr... to... ZBOCZENIE!!! Ja również podglądałem, ech co tam... podglądam inne budowy. To juz tak jest, że człowiek chce się jak najwięcej dowiedzieć przed rozpoczęciem... A potem w trakcie chce się douczyć i podpytać żeby nie wyważać otwartych drzwi, lub po prostu nie popełnić jakiś prostych błędów wynikających z totalnej nieznajomości tematu. Ja swego czasu regularnie podglądałem budowy Karpatki i Kadilaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 09.05.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Faktycznie to oglądanie (podglądanie) domów to zboczenie... My oczywiście też tak mamy i od czasu do czasu wybieramy się na przejażdżkę. Wczoraj jadąc z Mikłowa wstąpiliśmy na Twoją ulicę i warto było, bo widok imponujący. Zwłaszcza komin (kolor) przypadł do gustu jonkowi i teraz mam znowu dylemat...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.05.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 sławkin... nie masz odstąpic stempli i desek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.05.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 No będzie ze 100 - 110 stempli.Możecie łykać, ja już rozszalowałem strop. Są przygotowane do przybicia desek podporowych (tzn. są pozacinane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.05.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 urządzasz śledztwa a dziennika nie uzupełniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 13.05.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Jestem w trakcie pisania swojej magisterki i lekko jestem opóźniony z dziennikiem...Postaram sie poprawić... Ale dobrze was "celnąłem" nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts