Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julitka II wg. slawkina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 246
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przez ten pie.... deszcz dach "stanął"...

W piątek zaczęli układać. Na weekend chłopoki pojechali do domów, w poniedziałek wrócili z deszczem więc nie wychodzili na dach, dzisiaj "troszeńkę" rano poukładali i znowu lunęło deszczem.

Mam nadzieję, że jutro coś położą.

Lecz mam zapowiedziane, że jak będzie deszczowo to jadą do domu na długi weekend.

Nareszcie się odezwałeś!

Problem przycinania dachówek ceramicznych stary jak świat - to samo będzie we wszystkich koszach.

Oby Ci domówili wreszcie te połówkowe bo nie mogę sie doczekać na efekt końcowy.

Co do Decoline - śliczne kuchnie. I.... szczerze mówiąc jestem zaskoczona że... takie tanie. Ja się bałam im dac w ogóle do wyceny bo myślałam że cena i tak będzie nie do zaakceptowania. Chyba się do nich jutro wybiorę - mają super stoisko w Altusie w Katowicach.

Rust to porażka - mają zaporowe ceny i w dodatku tak naprawde nie robią na zamówienie. Możesz tylko zbudować z elementów. To już lepsza Ikea - ich super szuflady samozamykające są naprawdę w świetnych cenach.

Ja na szczęście nie mam koszy i dlatego też byłem zaskoczony, że przy oknach dachowych jednak wystają przecinane kawałki :)

Myślało mi się, że kołnierz z okna wszystko zakryje, a tu niespodzianka...

Co do kuchni, to rzeczywiście w Altusie jest piękna wystawka, gościu jest bardzo konkretny i robi fajne wizualizacje. Jeżeli nie masz problemów z kasą polecam... :):):)