efilo 13.05.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 superowo szerloku tylko ciiiii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 13.05.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Luz... Nikomu nie powiem...Poszła PW do ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Sławek daj namiar na ludków u których zamawiałeś więźbe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 16.05.2008 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Ludki to moje Górale...Na PW poślę Ci numer do Gienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 17.05.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
g_sid 20.05.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Od początku z wielki zainteresowanie śledzę twoje zmagania z budową ale ostatnio tak jak by cos się zacięło. Dach pewnie już gotowy kiedy kolejne zdjęcia z postępu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 20.05.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 No to prawda... Jakby coś się zacięło Pisałem magisterkę i siedziałem w robocie... Przez to lekko byłem zarobiony... Postaram się nadrobić zaległości - wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 20.05.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Dach gotowy? Poklożyli dachówkę?Nawet nie mam czasu wylukać co u sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 20.05.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Przez ten pie.... deszcz dach "stanął"...W piątek zaczęli układać. Na weekend chłopoki pojechali do domów, w poniedziałek wrócili z deszczem więc nie wychodzili na dach, dzisiaj "troszeńkę" rano poukładali i znowu lunęło deszczem. Mam nadzieję, że jutro coś położą.Lecz mam zapowiedziane, że jak będzie deszczowo to jadą do domu na długi weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 24.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Daj znać co z elektryką na priva. Jakiego masz wykonawcę i za ile - może jestem w stanie coś pomóc, doradzić. Może sam coś wymyślę żeby pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 sławkin trzymam kciuki co do dachu (to tez w moim interesie ) od poniedziałku ma być coraz ładniej więc teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Nareszcie się odezwałeś! Problem przycinania dachówek ceramicznych stary jak świat - to samo będzie we wszystkich koszach. Oby Ci domówili wreszcie te połówkowe bo nie mogę sie doczekać na efekt końcowy. Co do Decoline - śliczne kuchnie. I.... szczerze mówiąc jestem zaskoczona że... takie tanie. Ja się bałam im dac w ogóle do wyceny bo myślałam że cena i tak będzie nie do zaakceptowania. Chyba się do nich jutro wybiorę - mają super stoisko w Altusie w Katowicach.Rust to porażka - mają zaporowe ceny i w dodatku tak naprawde nie robią na zamówienie. Możesz tylko zbudować z elementów. To już lepsza Ikea - ich super szuflady samozamykające są naprawdę w świetnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 28.05.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ja na szczęście nie mam koszy i dlatego też byłem zaskoczony, że przy oknach dachowych jednak wystają przecinane kawałki Myślało mi się, że kołnierz z okna wszystko zakryje, a tu niespodzianka... Co do kuchni, to rzeczywiście w Altusie jest piękna wystawka, gościu jest bardzo konkretny i robi fajne wizualizacje. Jeżeli nie masz problemów z kasą polecam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Kto nie ma problemu z kasą... zwłaszcza jak buduje... ale przynajmniej warto sprobowac. Bo do tej pory to raczej sie spodziewałam ceny jak w Ruscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 28.05.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Dach pewnie wybierzemy się sami zobaczyć, ale co z magisterką?aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 28.05.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Magisterka oddana do recenzji. Czekam na ostateczne komentarze promotora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A gdzie bylo cos o cenach Decoline?? Pytanie nieaktualne, juz znalazlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 markotko widzę że szalejesz za kuchnią po wszystkich wątkach sławkin co tam nabudowie? czekam na zdjęcia dachu bo już się nie mogę doczekać zobaczenia ich w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.06.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No w Twoim watku powolywalas sie na Sławkina wiec szperam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 03.06.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja dość często spoglądam w realu, dziś układali szczytowe jak się nie myle :D Dach wygląda zarypiście, tylko jak dla mnie troche za drogi... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts