efilo 03.06.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 luczak miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 03.06.2008 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No nie była tania, ale jak wygląda Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 To kiedy dostane zaproszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 04.06.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Efilo! Już jesteś zaproszona... Gdy tylko zaczęliśmy mówić razem na temat Domino, zapraszałem... Możemy się umówić pod wieczór u mnie na budowie, kiedy będzie Ci pasowało. Ja zwykle jestem koło 17:30 - 18:00, lub o dowolnej porze w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Efilo! Już jesteś zaproszona... Gdy tylko zaczęliśmy mówić razem na temat Domino, zapraszałem... Pamiętam, ale... bałam się że przepadło w mrokach dziejów Super. Dam Ci znać co i jak. W grę wchodzi weekend lub przyszły tydzień bo teraz niestety wyjeżdżam. Poproszę jeszcze o adres a priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania21 05.06.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Czesc Slawkin... Moze pamietasz-my tez budujemy Julitke, ale pod Poznaniem... Pisalam juz do Ciebie jakis czas temu, ale chyba moj @ utknal gdzies-w koncu kawal Polski mamy do siebie;) Ale ja z zapytaniem-na stronie Archipelagu nie ma mozliwosci kolorowania Julitki, a Ty swietnie swoja pomalowales i upiekszyles-mozesz zdradzic, jak to zrobiles? Tez chetnie popatrzylibysmy sobie na nasza w naszych kolorach:) Przeslij prosze odpowiedz na [email protected] Pozdrawiamy Hania i Rafał julitkowicze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.06.2008 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Plik poszedł na podanego maila... Na jakim jesteście już etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania21 05.06.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Czescbardzo dziekuje za szybka odpowiedz:)Zaczelismy wczesniej od Ciebie, ale chyba jestesmy na podobnym etapie-konczymy dach, robimy elektryke, zamowilismy okna-tak wczesnie, bo chcemy miec drewniane. Pozdrawiamy i sledzimy;)Hania i Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 05.06.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Sławek podeślij i mi programik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 05.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 To żaden programik...W Corel Draw wyrysowałem sobie swoją chatkę, i wymieniam kolory elewacji...A tę "superfajną" wizualizację co mam ją w swoim dzienniku, zrobili mi architekci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 08.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witaj!Otwiera mi się tylko pierwsze zdjęcie z Twojego ostatniego postu, ale dach faktycznie bajeczny ! Dla nas niestety też zbyt drogi, może kiedyś drugi...Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.06.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Slawkin, daszek pierwsza klasa!!!! A jeśli chodzi o kuchnie, to w temacie AGD możesz zerknąć do sklepu Bumerang w Paniówkach (bezpośrednio przy drodze na Gliwice na skrzyżowaniu ze światłami po lewej stronie). Fajna obsługa, dobre ceny i w porządku warunki - nasz sprzęt już u nich dwa miesiące leżakuje Jeśli chodzi o meble, to po wstępnym rozeznaniu cen w tzw. studiach skręciłam do zaprzyjaźnionego stolarza. Za meble z drewnianymi frontami w "L" z okuciami blum i drzwiami do spiżarni z tego samego materiału, jak meble zaśpiewał mi ok. 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 08.06.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 heh... A dasz Karpatko jakiś namiar na tego stolarza? Może ma jakieś fotki w internecie?Robi takie bardziej nowoczesne mebelki, czy tradycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 08.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Stronki jeszcze nie ma. Zaczekaj jednak do początku lipca - będę Ci mogła jego dzieło pokazać w realu, a i przekonamy się, czy warto go polecać. Oczywiście - mam nadzieję, że tak.......... Mebelki robi i tradycyjne, i nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Sławkin No dach rewelka. Idziemy w domino w ciemno Kto Ci go tak ładnie położył? Boję się żeby u mnie nie było fortepianu. To zasługa ekipy czy pana S? Z czego komin. Napisz proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.06.2008 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dachówka jast BARDZO CIĘŻKA DO UŁOŻENIA i nie wybacza żadnych błędów popełnionych przy więźbie i ołaceniu. No i poza tym sama pozostawia dużo do życzenia (krzywe zamki i zama dachówka - niestety) U mnie ekipa strasznie się męczyła i nie mówię już że dwie połacie musieli przełożyć na nowo... Pozostały im jeszcze drobne poprawki, ale powinno być ok... Dach układali ci sami górale co murowali i robili więźbę... ---------- Komin jest z pełnych cegieł Wienerbergera o nazwie Dresden (Centrun Klinkieru w Katowicach na Dębowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dresden to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.06.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dresden to model w kolorze antracytowo-brązowym CEGŁA DRESDEN - KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.06.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Dzięki albo ja mam jakoś dziwnie skalibrowany monitor albo to zdjęcie jakieś opkombinowane - różne bym rzeczy o tej cegle mogła powiedzieć ale na pewno nie to że ma brązowy odcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 09.06.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Jak macniesz cegłę w realu to obadasz że ma tam takie brązowe ciapki...Ja też byłem leko zdegustowany tymi super precyzyjnymi informacjami, ale pokrywają się z rzeczywistością... Zdjęcie jest skopane! Efilo... Pamiętaj na komin dajemy pełną cegłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts