księgowa 28.05.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Byłabym wdzięczna o opinię na temat okien drewnianych - sosna biała ze szprosami wewnątrz z firm Ortis, Sokółka, Urzędowski, Meranti i Porta-fenster za Szczecina.Oferty cenowe są porównywalne (58 m. kw. okien to ok. 30-34 tys. zł, ortis 27 tys.). Nie wiem jednak jak będzie z ewentualnym postępowaniem reklamacyjnym. Czy ktoś może mi coś o tych firmach powiedzieć. Byłam w sokółce i urzędowskim - okna podobne ale najdroższe, nie wiem nic na temat ortisa - ponoć dopiero wchodzi na rynek. Dzięki z góry za wszelkie uwagi. Księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 28.05.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 STOLBUD Gorzów zrobi Ci to samo za 20 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 gwarantujesz ?????????????A ja gwarantuje że Stolbud Grybów zrobi to samo za 15 000 zł. Może ktoś z Sznownych Forumowiczów zna jakiegoś innego producenta, który zrobi to samo jeszcze taniej? bo ja jako zwykły anonimus nie jestem godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Ksiegowa chodz do naszej grupy cosik pomozemy:smile: grupa szczecinska w klubie budujacych Jest firma Partner koło Goleniowa:smile:PozdrawiamTeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 29.05.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 potwierdzam PARTNER - nie szukaj z drugiego końca Polski. Masz jeszcze VELET z Maszewa. Może być Stolbud Gorzów. Wyroby mają porównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 29.05.2003 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Witam! Serdeczne dzięki za informacje - już przechodzę do grupy szczecińskiej. Te firmy, które wymieniłam mają przedstawicieli w Szczecinie więc cie szukam ich po Polsce. Z tego co się dowiedziałam - o oknach z firmy Stolbud z Gorzowa panuje nie najlepsza opinia wśród innych sprzedawców. Nie wiem, nie znam nikogo kto miałby ich okna. Hurtownia z Goleniowa z której ciągnę większość materiałów też odradza tą firmę. Ponoć po 2-3 tatach okna się wypaczają. Jeszcze raz dzięki i już idę do grupy szczecińskiej. P.S. Velet już padł (też wiadomość od innych sprzedawców)_________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: księgowa dnia 2003-05-29 12:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 29.05.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 O firmie PARTNER słyszałem same złe opinie (zobacz księgę gości na ich stronie jeżeli jeszcze istnieje), lakier na oknach podobno płowieje po 2 latach. My też kupujemy drewniane, chyba zdecydujemy się na M&S, mają podobno dobre okna i profesjinalną obsługę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 29.05.2003 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 W domku na wsi mam okna gorzowskie starego typu i sprawują się dobrze. Mam też aktualną ofertę na okna sosnowe białe k=1,1 ze szprosami międzyszybowymi białymi 18mm (ponad 300 pól), 29 szt o pow.45,5 mkw z okuciami GU za 21tys. po rabacie. Jutro idę złożyć zamówienie. Oglądałam je u sprzedawcy, wyglądają tak samo jak innych producentów. Montować ma firma współpracująca ze sprzedawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 POTWIERDZAM okna m&s sa dobre i obsługa jest ok w salonie na Gdanskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 02.06.2003 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Serdeczne dzięki za wszystkie odpowiedziKsiegowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2003 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Proponuję kontakt ze stowarzyszeniem producentów stolarki budowlanej, http://www.spsb.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papachot 18.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Stolbudy zrobią Ci te okna za 20, albo 15 tys, a ja Ci radze, wydaj 24 tys. i kup u porzadnego producenta, np w Sokółce i miej swięty spokój. Ha, i pojedż na Formułe 1 do Barcelony, teraz maja taką promocję. A powaznie, okna to za powazny element budynku zeby się bawic w oszczędności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 18.02.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Nie dość, że kolega papachot pracuje dla agencji reklamowej lub samej sokółki to jeszcze z zamiłowania jest archeologiem jak widzę Za subtelność reklamy powinni cię wywalić ze stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.02.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Wojtek..tak juz jest. Zawsze powtarzam, że to forum ludzi inteligentnych którzy wyczuja takie pseudo reklamy na kilometr. Okaż wyrozumiałość nadgorliwym absolwentom w pierwszej pracy, którzy myślą, że trafili na żyłę złota. Bo doświadczony człowiek byłby bardziej powściągliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts