mmksk 08.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 WitamW mojej łazience nie został zainstalowany kaloryfer są tylko 2 piony co.Więc jest w niej dość niska tem. Słyszałem że można takie pomieszczenie dogrzać stosując tzw. radiator który zakłada się na piony przez co oddawane jest więcej ciepła do pomieszczenia. Czy słyszeliście o czymś takim?Prosze o opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A nie da się podłączyć do pionów grzejnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mockba 08.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 radiator to slaby pomysl, zamontuj grzejnik wyjdzie to najtaniej a efekt bedzie najlepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.02.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 to nie dwa piony tylko pewnie pogrubione rury od CO - zasilanie i powrót i tyle stosowane kiedyś, ale teraz? jeżeli nie jest to tylko grawitacja to to co radzi krzysztofh byłoby najlepszym rozwiązaniem chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmksk 08.02.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Raczej się da podłączyć grzejnik, ale powoli przymierzam się do remontu łazienki i wówczas rozwiążę ten problem. W tej chwili zastanawiam sie właśnie nad rozwiązaniem typu : radiator lub grzejnik elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Możesz też zamontować promiennik elektryczny i korzystać z niego tylko w czasie użytkowania łazienki. Użytkowałem coś takiego w Norwegii. Nie podnosi to od razu temperatury powietrza ale przyjemnie grzeje ciało na zasadzie promieniowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmksk 08.02.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Najbardziej interesuje mnie ten radiator, czy wogóle mozna coś takiego kupić? czy faktycznie łazienka będzie lepiej dogrzana? Jeśli to nie jest dobry pomysł to zastosuje coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts