EBU 08.02.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wybudowałam dom jako pierwsza przy drodze nieutwardzone W chwili obecnej jest dwewloper wyybudował kilka domów, niestety posadowione są wyżej niż mój, chce zrobić drogę dojazdową i wygląda na to żwe będzie ona dosyć wysoko w stosunku do mojej działki, Proszę napiszcie czy tak można, czy też w pewien sposób jest zobligowany dostosować wysokość do istniejącej zbudowy. Dodam że wkrótce po nas budowę rozpoczęłło kilka rodzin a dopiero potem deweloper oni również są niżej Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 08.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Tak można.Chyba, że dostosowanie się do istniejącej wysokości narzuciłaby mu decyzja wzizt albo wypis z MPZP. Nie przypuszczam, żeby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts