agana 08.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy płaciliście w rozbiciu za elektrykę? Mam na myśli, to, że ktoś inny rozprowadzał mi elektrykę, a teraz ktoś kto ma uprawnienia zrobi protokół i mam za to zapłacić. Ile za coś takiego sobie życzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 08.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Czy płaciliście w rozbiciu za elektrykę? Mam na myśli, to, że ktoś inny rozprowadzał mi elektrykę, a teraz ktoś kto ma uprawnienia zrobi protokół i mam za to zapłacić. Ile za coś takiego sobie życzą? Chodzi o pomiary, płaciłem 250zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagietka 11.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Bardzo proszę o odpowiedz w temacie.Mój elektryk zażyczył sobie za sam protokół 1000zł .Czegoś tu nie rozumiem.Toż to straszne draństwo tak zdzierać z ludzi.Tym bardziej,że trwało to wszystko niecałą godzinkę.Proszę napisać czy cena uzależniona jest od ilości punktów,czy zupełnie od czegoś innego. nagietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 12.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Bardzo proszę o odpowiedz w temacie.Mój elektryk zażyczył sobie za sam protokół 1000zł .Czegoś tu nie rozumiem.Toż to straszne draństwo tak zdzierać z ludzi.Tym bardziej,że trwało to wszystko niecałą godzinkę.Proszę napisać czy cena uzależniona jest od ilości punktów,czy zupełnie od czegoś innego. nagietka Umnie to trwało dwie godziny dwóch elektryków, a protokół gruby na pół centymetra i tak jak pisałem wcześniej 250zł, taką cenę podał elektryk. Z tego co piszesz pomiary masz zrobione, trzeba było szukać innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts