Redakcja 28.05.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Ponoć są tanie i piękne miejsca, tanie bilety lotnicze, super adresy w internecie i na Lazurowym Wybrzeżu. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.05.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 A pewnie i specjalnie dla Was gwiazdka z nieba spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 29.05.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Dziwny temat - taniosc jest pojeciem relatywnym. Majka - gdzie ta gwiazdka spada, moze sie przejade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Piotr 29.05.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 A pewnie że są! Ja np. byłem w 2000r. w Irlandii na miesiąc i kosztowało mnie to wszystko niecałe 2000zł łącznie z biletem lotniczym... Ale to była ekstremalka - autostop, namiot, noclegi u przygodnych ludzi - żywioł. Teraz taka opcja raczej odpada, ze względu na... powiększenie grona osób, które chciałbym, żeby jechały. No więc sam szukam... Kwater we Włoszech za parę groszy, z własnym dojazdem, bez wyżywienia... Noclegów nad morzem za 14zł/os. Jak oszczędzać, to oszczędzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 31.05.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2003 Po sezonie (we wrześniu) w ciepłych krajach. Dwa lata temu byliśmy za grosze we Włoszech, w tym jedziemy do Hiszpanii. Za 16 noclegów, w tym dwa po drodze tam i z powrotem, na 5 osób płacimy ok. 1600 zł.To taniej niż nad Bałtykiem, a pogoda i wrażenia murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 01.06.2003 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2003 Po pięciu latach z rzędu spędzonych nad Bałtykiem zatęskniłem do GÓR..., i wylądowałem na Słowacji... Koszty=2/3pobytu nad morzem..., w tym roku powtórka, ale na trzy tygodnie Mała korekta (25.06), po krótkim wypadzie na Słowację: - noclegi +20% - korona +12% ...i już nie jest tak wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 jolana...a dałabys taki namiar na Włochy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 02.06.2003 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Teska, nasze wczasy we Włoszech zamawialiśmy w Neckermannie, we wrześniu nawet renomowane biura mają świetne ceny, a przynajmniej w miarę masz zagwarantowaną jakość obiektu.Byliśmy w Bibione, ale nazwy ośrodka niestety nie pamiętam, jest ich zresztą w podobnej cenie mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.06.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A ja szukam przyjemnego ośrodka,może na Mazurach ,z odnową biologiczną i kosmetyką.Potrzebuję kilka dni relaksu.Proszę o wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.06.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 KASIOREK......i jak wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 06.06.2003 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Właśnie dogorywam,jeszcze tydzień i będzie po wszystkim.Obrona pracy 13 w piątek.Siedzę i kończę makietę.Wy budujecie prawdziwe domy a ja zmagam się z kartonowym dachem,nijak nie chce pasować.I marzę o masażach,kąpielach perełkowych,maseczkach gdzieś w spokojnym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.06.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Trzymaj się Kasiorek, to juz niedługo. Uff jak dobrze, że ja już nie muszę się uczyć. Chociaż to oczywiście nieprawda, uczyć się trzeba, tylko nikt mnie juz nie egzaminuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 10.06.2003 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Polecam Chorwację, ale nie tę lądową, a wyspy. 2 tygodnie na Hvarze było dobrze zainwestowanymi pieniędzmi. Dla tych co spłacają kredyty polecam łajbę na mazurach. Po kilkunastu latach dalej jest to miejce najpełniejszego relaksu. Po 3 dniach stan naładowania akumulatorów 150%, koszty minimalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 11.06.2003 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Popieram Barta i pozwolicie, że trochę rozszerzę jego wypowiedź. Większość urlopu (najtaniej) można spędzić na własnej działce i tak też robimy od wielu lat, ale przy baardzo dużej działce czynny wypoczynek zaczyna w końcu przypominać harówę, więc coby trochę odpocząć za niewielkie pieniądze (od komarów też), 3 lata temu po raz pierwszy wybraliśmy się do Chorwacji. Kupiło się mapy, nowy namiot, trochę żarcia, poprzeglądało internet, spakowało to do kilkuletniej Felicji i w drogę. Bez specjalnych planów, bez rezerwacji czegokolwiek, zresztą zawsze tak jeździmy.Chorwacja jest piękna i naprawdę niedroga dla mało wymagającego turysty. Komu wystarczy słońce, przepiękny Adriatyk (z zewnątrz i od wewnątrz), cudowne góry, mili ludzie, niedrogie wino i piwko, naprawdę warto jechać do Chorwacji.Po pierwszym wyjeździe był drugi i trzeci.Zwiedziliśmy już sporą część wybrzeża i za każdym razem zapuszczamy się coraz bardziej na południe (im dalej tym piękniej i niższe ceny). Ostatnio jechaliśmy przez BiH (Sarajewo, Mostar), ominęliśmy Split i odpoczywaliśmy na półwyspie Pelesjać (Orebic, Korcula) nieopodal Dubrownika.Co do kosztów, to zawsze wystarczyło dla 3 osobowej rodziny wymienić 2000zł na marki, czy euro i za to co najmniej 2 tygodniowy pobyt z przejazdem i zakupem w drodze powrotnej na Słowacji wiadomych płynów.Radzę zajrzeć na http://www.chorwacja.vis.plPozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.06.2003 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Przyłączam się do peanów dla Chorwacji, byłam tam w ubiegłym roku. Ale ponieważ jestem wygodna (może wygodnicka?) to wykupiliśmy ładne kwatery. Mimo to nie było drogo, a byliśmy w lipcu. Dla oszczędnych czerwiec lub wrzesień, ceny spadają w tempie kosmicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.06.2003 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Zeszłe wakacje też spędziłam w Chorwacji,na wyspie Pag .Było rewelacyjnie.Dosłownie za grosze wykupiliśmy"apartament" .2 sypialnie.ogromna kuchnia połączona z salonem ,duża łazienka (pralka) i telewizja kablowa z polskimi programami.A do tego błękitna laguna,cisza,0 turystów, do najbliższego miasteczka 20 km , wspaniałe wino wypijane litrami, ryby z rusztu i wspaniała oliwa (gospodarz jest rybakiem i ma gaj oliwny).Krótko mówiąc nigdzie nie było tak dobrze i zamierzamy to powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 13.06.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 cześć Kasiorek daj jakieś bliższe namiary na te apartamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 13.06.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Kasiorek, jak bys mogla, to ja tez poprosze o namiary, wlasnie w tym roku mam zamiar sie wybrac po raz pierwszy do Chorwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.06.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Jolana w szczecine jest przedstawicielstwo TUI ...ale nie nasze polskie...tylko niemieckie..wyjazd oczywiscie z Berlina ceny szokujaco małe..znaczy w sierpniu 2 tygodnie w Tunezji hotel wczesniej sprawdzony w souss 1400 zł od osoby ( z wyzywieniem)Natomiast w polskim biurze ze znakiem słonika...to samo kosztowało 3200...nie wspomne ze Polacy mieli gorsze pokoje...w nieciekawej czesci hotelu...znaczy od tyłu..tam gdzie podjezdzaja samochodu przywozace prowiancik do hotelu itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 20.06.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Czy ktos moglby polecic jakies fajne miejsce na Mazurach? Takie, zeby byla normalna plaza do poopalania i kapania, zeby mozna bylo polapac rybki i zeby nie bylo duzo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts