pereł 08.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Takie pytanie do praktyków. mam do przyklejenia około 2m deski podłogowe( jesion) do płyty osb - jakiego kleju do tego użyć najlepiej aby to dobrze trzymało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 08.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Pewnie dwuskładnikowego. Ale zwróć uwagę, że taka deska ma straszną siłę - jak się zechce paczyć, to go osb nie utrzyma. Chyba, że bardzo grube, albo przytwierdzone do czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pereł 09.02.2007 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 tak miałem klejona podlogę w innym pomieszczeniu - ale nie zwróciłem uwagi na nazwę kleju , na pewno był dwuskładnikowy.Na wykonawce nie moge się doczekać już dłuższy czas więc zrobię sam . A OSB jest na przymocowane do legarów.Na dole trzyma i nie wygląda aby sytuacja miała sie zmienić( przynajmniej na razie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts