emems 01.07.2003 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Uwazam, ze przepiekne, choc mocno zapomniane, sa polnocno-wschodnie krance polski. Wlasciwie oferta ta skierowana jest do osob, ktore preferuja wypoczynek na lonie przyrody, czyli tzw. agroturustyke. Znam sporo wiosek lezacych wzdluz granicy z Bialorusia - przepiekne, dzikie wrecz tereny i bardzo wiele opuszczonych gospodarstw ze wspanialymi drewnianymi chalupami (tak,tak budowlancy ). Przy tym - mleko prosto od krowy, jaja od "szczesliwych" kur, prawdziwy wiejski chleb i mnostwo cudownego powietrza. Serdecznie polecam Heej Jaga.. witam w tych samych rejonach.. tylko troszke niżej Ja polecam rejony Narwi w okolicach miasta Łapy... dojazd lux (pociągiem pośpiesznym, autobusem samochodem nawet samolot miałby gdzie wylądować jeśli ktoś posiada hihihi albo łódką, kajakiem) Pieknie jest u nas ... tylko za mało się nasz rejon reklamuje. Cisza spokój, boćki latają (dzieci roznoszą) żurawie, dzikie gęsi, kaczki.. szum traw, zapach tataraku i schnącego siana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bed 12.08.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Jaga 35 daj jakieś namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 21.09.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2003 Jesienią zdecydowanie najpiękniejszym miejscem w Polsce dla mnie jest Jura Krakowsko-Częstochowska. Zaliczam ją od Częstochowy w stronę Krakowa. Weekend spędziłam w Jerzmanowicach miejsce takie sobie ale wspaniała baza wypadowa w pobliskie dolinki i skałki. Coś wspaniałego mało ludzi nawet przy tak pięknej pogodzie jak w ten weekend.pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.09.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Tatry! Nie ma nic piękniejszego jesienią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.09.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Podzielam zdanie że góry woda i lasy a to wszystko jest razem w Beskidzie ,a dokładnie w Międzybrodziu Bialskim,Żywieckim i na całej trasie aż do Żywca. adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Kaszuby... jezioro Wdzydzkie...i jeziro czyste. Są tam pływające wyspy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara 09.10.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Lubie różne okolice: Tatry, Jura Krakowsko-Częstochowska Mazury, ale tylko w okolicach Zielonowo, Marózek Kraków (stary) z Wawelem włącznie (uwielbiam) i .......moja działka w Dybkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.10.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 09.10.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Góry, Góry i jeszcze raz Góry! A przede wszystkim moje rodzinne Sudety - Karkonosze o każdej porze (żeby tylko nie były tak zdeptane ), ale i spokojne, rzadko uczęszczane zakątki - podatne na biegówki Bialskie i Bystrzyckie, niskie acz urwiste Kamienne, także zaśnieżony Śnieżnik (z prespektywą azylu w pobliskim schronisku), spękane stoliwa Hejszowiny (czyli Gór Stołowych), obłe skałki Sokolików, czy garbata Ślęża już na pogórzu - dla mnie zawsze znak, że wróciłem do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.10.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Pięknie to opisałeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archenar 07.11.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 ostatnio bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie Babia Góra (Diblak,jak mawiają Słowacy)..podejście zaczyna się dość łagodnie, dookoła dziewicze lasy - sielanka ..ale niech to was nie zmyli, gdyż w pewnym momencie zaczyna się żółty szlak i !!!..szlag trafia tego kto mało się rusza ..podejście jest ostre i całkiem męczące..ale prawdziwy szok zaczyna się w momencie dojścia do pionowej skały !!!..na szczęście są tam łańcuchy .. poprostu miodzio..takie klimaty spotyka się tylko w czasie podejścia na Rysy..kiedy znajdziemy się na szczycie trochę się można zdziwić..tłoczno jak w markecie i wszyscy mówią inaczej niz my!?!..Słowacy mają znacznie łagodniejsze podejście.. szlak nazywa się Studencki ... naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 21.11.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Jak wyżej - teraz dla chcących : żubry na wolności zobaczycie na 100% - trzeba tylko troche połazić po puszczy ( albo pojeździć rowerem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 29.11.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2003 Tak, zdecydowanie Tatry!!!!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur14 03.12.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Oczywiscie Ciechocinek - http://www.ciechocinek.pl i http://www.ciechocinek.biz a pozatym Bory Tucholskie dokladniej Tlen Wiselka taka pipidoweczka nad morzem na wyspie wolin miedzy miedzyzdrojami a miedzywodziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Westerplatte - Wybrzeże Gdańskie, Trójmiasto, Półwysep Helskidzień 1 Wyjazd pociągiem z Katowic około 22.00 (możliwe miejsca w wagonach sypialnych - do ceny imprezy doliczamy koszt biletu i kuszetki). Nocna jazda do Gdańska. dzień 2 Po śniadaniu zwiedzanie Starego i Głównego Miasta m.in.gotyckie kościoły: Św.Jakuba, Św.Bartłomieja, Św.Katarzyny, pozostałości zamku krzyżackiego, Poczta Polska - wsławiona bohaterską obroną we wrześniu 1939, Wielki Młyn, Ratusz. Spacer po Długim Targu: Katownia, Wieża Więzienna, Zbrojownia, renesansowa Złota Brama, Kościół NMP, Dwór Króla Artusa z słynną Fontanną Neptuna, Złota Kamienica. Obiadokolacja i nocleg w dzielnicy Gdańsk-Oliwa. dzień 3 Po śniadaniu spacer po Starym Porcie: średniowieczne bramy, Kościoły: Św.Jana i Św.Mikołaja. Zwiedzanie Muzeum Morskiego w Starym Żurawiu. Wycieczka statkiem po porcie - oglądanie Stoczni Gdańskiej, twierdzy w Wisłoujściu oraz fortu na Westerplatte. Złożenie kwiatów pod pomnikiem bohaterskich obrońców. Po południu odwiedzenie Opactwa Cystersów z pięknym parkiem w Gdańsku-Oliwie, oraz Sopotu - słynnego z festiwali i najdłuższego w Polsce mola. Powrót do Oliwy na obiadokolację i nocleg. dzień 4 Po śniadaniu przejazd do Gdyni: zwiedzanie Muzeum Marynarki Wojennej ze słynnym niszczycielem "Błyskawica", portu i przystani jachtów, Kępy Oksywskiej. Przejazd przez słynne kurorty morskie naszego Wybrzeża: Władysławowo, Jastarnię i Juratę na Hel (ostatni punkt oporu podczas Kampanii Wrześniowej). Oglądanie Latarni Morskiej, dział i fortyfikacji. Spacer po plaży, obiadokolacja. Wyjazd z Helu pociągiem w kierunku Katowic (możliwe miejsca sypialne). dzień 5 Przyjazd do Katowic około 9 rano. Świadczenia: 2 noclegi, 3 śniadania, 3 obiadokolacje, opieka pilota i przewodnika podczas zwiedzania Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 12.01.2004 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Moje trzy najpiękniejsze miejsca to Żywiec z racji urodzenia-jest coraz piękniejszy im jestem starsza;Gdańsk i całe Trójmiasto,bo tu mieszkam i lubię spacerować zarówno po Skwerze Kościuszki,sopockim molo,gdańskiej Starówce i mojej Oliwie;moja budowa bo tam jest spokój i rośnie nowe nasze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.01.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2004 Oczywiście, że Gdynia i wszelkie zakątki nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.02.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 dolina Głębokie, widok na Tatry, Trzy Korony, Gorce, na barany, bacow, psy bacowskie, rzętyca, oscypki (prawdziwe a nie te dla turystow) i SWIETY SPOKOJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 03.02.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 A ja lubię swoje Trójmiasto.......ale marzy mi się też domek w górach, bo czyż nie ma piekniejszych widoków od gór i naszego morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 03.02.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 BIESZCZADY Tam Diabeł Mówi Dobranoc Mam do wynajęcią domek (8-10 osób)w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts