Józia S. 09.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Najpiękniejsze są Pieniny. Każda pora roku dodaje im uroku. Nie wiedziałam, że ze mnie taka poetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 23.03.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Mieszkam w Poznaniu, ale dla mnie najwspanialszym miastem jest Gdańsk. Lubię jego klimat.A oprócz tego dla miłośników przyrody polecam Kaszuby. Coś wspaniałego.Pomiędzy Brusami a Kościerzyną jest gospodarstwo agroturystyczne- Milkowo. Lasy, piękne i czyste jezioro no i wspanili gospodarze. A w sierpniu brak komarów. Sprawdzone żaden nie bzykał. Jeszcze tylko parę miesięcy i w plener. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2004 Polecam Łagowo, a zwłaszcza górne jęzioro 5-6 metrów klary do dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.06.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Piwniczna w Beskidzie Sądeckim - tam (to znaczy w pobliżu) się urodziłam podobnie jak moje dziadki, pradziadki i prapradziadki ... Ale rzadko teraz tam bywam, co nie znaczy że nie tęsknię... Bardzo polecam na wakacje. A częściej bywam w okolicach Trzciela, Rybojadów, (kto wie gdzie to jest?) - mam super miejsce nad jeziorkiem, woda czysta, basenik dla dzieci, ratownik, ludzi mało, sklepów nie ma w ogóle - nie ma gdzie kasy wydawać No dobra mówię - to w Pszczewie. Szukam podobnie zacisznego miejsca nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.06.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2004 Jeśli przyroda, to wszystko to, o czym pisaliście i leśniczówka w Szelągówce za Tykocinem.Jesli miasto, to toruńska starówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Dorzucę "ośrodek" Wilcze Doły w Zielątkowie koło Gościmia.Kto był ten wie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany psuj 20.08.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 O ! Nikt nie pisze o Mazurach!!?? No to ja będę bronił ich honoru. Najpiękniejsze miejsce w Polsce, ale nie Mikołajki czy Giżycko i wydeptane pola biwakowe tylko miejsca mniej uczęszczane, a jest takich jeszcze trochę nad mniejszymi jeziorami z dala od szlaków żeglarskich. I proponuje piesze wędrówki po lasach najlepiej od świtu do południa, zapach świerzego lasu, mgła podnoszące się znad leśnych bagienek i małych jeziorek, klęgor żurawii i śpiew ptaków sprawią że te miejsca pozostaną w waszej pamięci. Mazury to moja ojczyzna, trochę na mapie, a trochę w sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 21.08.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Grzyby w Krempachach i Ochotnicy wedrowki po lasach i wzdluz rzeki Bialki (to tam gdzie Janosika krecili) to jest to co lubiepozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 01.09.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Nadmorskie - Dziwnów, Pobierowo. Górska Szklarska Poręba. A najbardziej jestesm zauroczona Warszawskimi Łazienkami - gdybym mieszkala w Wa-wie co dziennie bym tam byla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 16.09.2004 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 katedra w Pelplinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 16.09.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 BIESZCZADY Tam Diabeł Mówi Dobranoc bieszczadzkich połonin nic nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.09.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 BIESZCZADY Tam Diabeł Mówi Dobranoc bieszczadzkich połonin nic nie przebije Ja też uwielbiam Bieszczady ale spróbuję je przebić - - droga z Doliny Pięciu Stawów do Morskiego Oka przez Swistówkę . Po prostu bajka Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś wysoko w górach . Maxtorka - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magośka 19.09.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2004 Beskid Niski, tam to dopiero Diabeł mówi dobranoc, w zeszłym roku schodząc z Suchego Obicza w kierunku przejścia turystycznego Regetowka spotkaliśmy wilczki, na szczęście zwiały, bo pewnie ich mama była w pobliżu, a i tak potem miałam Bieszczady też lubię, ale te mniej znane, czyli granica z Beskidem Niskim, Łupków, schronisko "Koniec świata"- w tych solińsko- połonińskich trochę ludzi dużo. O Mazurach już było, ja dopiszę Mazury Garbate i Suwalszczyzna (tam gdzie kręcono Pana Tadeusza), choć może teraz tam jest tłoczniej niż kiedyś Roztocze Południowe, cerkiewki, lasy, linia Mołotowa, Wołyń Zachodni (Hrubieszów i okolice, dziki Bug, jedyna tej wielkości dzika rzeka w Europie ) Generalnie uwielbiam miejsca opisane w przewodniku "Polska egzotyczna" - który polecam miłośnikom "dziczyzny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.09.2004 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Noo a jeśli ktoś lubi troszkę niższe góry to polecam Gorce..Super jest w okolicach Niedźwiedzia (k. Nowego Targu) i mieszka tam taka fajna pani Stasia, która zawsze przygarnia turystów.A Sylwestry u niej to imprezy najlepsze na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 22.09.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Noo a jeśli ktoś lubi troszkę niższe góry to polecam Gorce.. Super jest w okolicach Niedźwiedzia (k. Nowego Targu) i mieszka tam taka fajna pani Stasia, która zawsze przygarnia turystów. A Sylwestry u niej to imprezy najlepsze na swiecie. w Koninkach jest suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.09.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 swego czsu bywałem na S w Ochotnicy - rzeczywiscie jest tam klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leonidas 23.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Zdecydownie góry /Tatry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 02.11.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Nasza Polska jest piękna ( jak to zabrzmiało!!!) Ale najpiękniejsze Morskie Oko - zdecydowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 02.11.2004 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Tatry! (i moja budowa ale zdjęcia nie wyszły może innym razem) http://www.wirtualne-tatry.pl/img/siklawa.jpg http://www.wirtualne-tatry.pl/img/potok.jpg http://www.wirtualne-tatry.pl/images2/czarnystaw_jpg.jpg i daje adres do stron gdyby ktoś chciał powspominać http://www.wirtualne-tatry.pl/galerie.php http://www.wirtualne-tatry.pl/galeria4.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.11.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2004 W ten weekend wybieram się do Karpacza ( oby spadł śnieg ) , czy ktoś z Was może polecić jakieś sprawdzone miejsce na nocleg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts