ryszard35k 08.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Takie mam pytanie ,czy daje się izolację poziomą między słupek który będzie z cegły 25/25 a fundament , dodam że jest to słupek podtrzymujący strop przy schodach znaidujący się w środku pomieszczenia i ma osobny fundament , i jeszcze jedno pytanie czy taki słupek z cegły bez zbrojenia to nie zasłaba podpora - dzięki za odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryszard35k 09.02.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 bardzo pilne, proszę o wypowiedzi fachowców bo wiem że tutaj przebywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 09.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Tak stosuje się izolację- chyba,że projekt wskazuje inaczej (np. ze względów konstrukcyjnych), co do wytrzymałości to jeśli projektant tak zaprojektował to znaczy ,że nie miał obaw o nośność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lontrel 09.02.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja mam dwa takie słupy na zewnątrz budynku podtrzymujące strop przy tarasie i i dżwiach wejściowych są wylewane z betonu i nie mam izolacji poziomej .Czy może to tak zostac czy lepiej gdyby była izolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts