Nymfi 08.02.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam, ile kosztuje na Dolnym Slasku (mieszkam w Lubinie) polozenie gresu polerowanego za m2? A ile parkietu z drewna egzotycznego z olejowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vector 28.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Podnoszę bo też szukam wykonawcy (solidnego) do gresu.Lokalizacja Wwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMU 28.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Wszystko zależy od powierzchni, ilości metrów , rozmiaru i gatunku płytki i oczywiście wykonawcy. Ja za poler biorę 60-70zł.(Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 01.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wczoraj się dowiadywałam; mój sąsiad bierze średnio 40 zł/ metr (okolice Wrocławia) w zależności od materiału, projektu itd. Najbliższe wolne terminy to lipiec/ sierpień Zastanawiam się czy szukać kogoś "tańszego"? Chociaż z tego co widzę, to nie jest wygórowana cena. A koleś jest sprawdzony, mamy do niego - 99 % zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts