Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Baba Budownicza i jej dom

Recommended Posts

Aga

Te kolorki na ścianach, to po prostu czarujesz :wink:

Rzeczywiście jakbyś pokazywała dwa różne pomieszczenia, gdy robisz zdjęcia od okien i w drugą stronę. Widzę jednak, że są to cieplutkie, milutkie kolorki a ja wolę te w stronę okna :p

Już widać, że robi się ładny klimacik. Szególnie przypadł mi do gustu słupek, no nie słupek tylko jego kolor :oops:

A z tymi nastrojam,i to taczej każda tak ma. Pamiętam wykończeniówkę mieszkania, to takie myśli cały czas tłukły mi się po głowie. Wszystko be.., nieładne, niekorzystne, nie...itd.

Naprawdę jest super, śliczne te podłogi!

I dalej do przodu

Pozdr

A co z tym brokatem??

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Amtla

Dziekuje, dziekuje, dziekuje :) Mi tez najbardziej podobaja sie kolory od strony drzwi :)

A to marudzenie i dolek, mam nadzieje, jest tylko faza przejsciowa (czy raczej zejsciowa ;) )

Brokat jest na scianach w lazience i malym wc, i ciekawa jestem jaki bedzie efekt po zalozeniu oswietlenia. Na razie jest taki sobie dziwny.

Pozdrawiam :)

cala tajemnica duzej lazienki :)

http://images21.fotosik.pl/21/ebe427cbec846503med.jpg

gustowna kanapa a'la Pan Miecio murarz, koniec lat 70-tych XX wieku i piec - wszystko pojdzie (+pralka, -kanapa) za zabudowe z drzwi suwanych

a moze ktos ma inny pomysl jakby ukryc te watpliwe ozdoby??

Noooooooooooo, jeszcze raz - słupek przepyszny :lol:

Bardzo podoba mi się ułożenie płytek względem parkietu: takie ciekawe wejścia i ten kąt, w całości super, aż szkoda zastawiać meblami.

A od kominka to już wogóle nie wiem czego chcesz? Radzę zapomnieć,że coś nie taki ma rozmiar jak zaplanowałaś, bo wyjdzie niedługo na to, że właśnie tak miało być :wink:

A tajemnica dużej łazienki - nic nie mówię, zaskoczyłaś mnie :o

Naprawdę nie wiem co Ci doradzić. Jedno pewne - trzeba oddzielić i schować!

Pozdr

A do czego jest Ci potrzebna kanapa w łazience :o ???

Słupek fajny i kominek też :D

nie no, nie ta przeciez! ;) ;)

ta jest, poki co, jedynym miejscem na ktorym mozna posadzic cztery litery, a niedlugo pojdzie na smietnik

ale planuje pod oknem jakis fotel albo szezlong czy cus, a moze jakas lawke?? (po co? - nie wiem, taka fanaberia :) )

Jeszcze jedno. Dlasczego zdecydowałaś się na umieszczenie pieca w łazience, a nie w pomieszczeniu gospodarczym? Jaki to piec?

Pozdr

normalny - dwufunkcyjny

pom. gosp. jest za male na kotlownie

w pierwotnym planie dom mial miec piwnice i tam kotlownie, ale w trakcie budowy okazalo sie, ze okolica jest baaaaardzo podmokla i zaizolowanie piwnicy niemal niemozliwe (no i koszty niebagatelne), wiec z niej zrezygnowalam

a duza lazienka byla w planie pokojem, ale po zmianie planow zyciowych postanowilam zaszalec i zrobic pokoj lazienkowy :)

Aga

takiegi pokoju kąpielowego to zazdroszczę, nigdy nie spełnię takiej ciągoty (chociaż nigdy nie mów nigdy). Faktycznie, że takie duże pomieszczenie może mieć wiele funkcji.

Pozdr

hmm... no wiesz... czy ten pomysl okaze sie funkcjonalny i estetyczny to sie dopiero okaze :) :)

• 3 weeks później...
lazienka

widok z duzej lazienki

http://images20.fotosik.pl/85/c282da6edea412a6med.jpg

mala lazienka (smiesznie blikuja ryfle w kaflach - tak naprawde sa proste)

http://images21.fotosik.pl/15/d2c3a6995828677cmed.jpg

Napisz prosze co to za płytki masz w łazience... W małej łazience kafle są zakończone drewnem ?