Amtla 23.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Aga Te kolorki na ścianach, to po prostu czarujesz Rzeczywiście jakbyś pokazywała dwa różne pomieszczenia, gdy robisz zdjęcia od okien i w drugą stronę. Widzę jednak, że są to cieplutkie, milutkie kolorki a ja wolę te w stronę okna Już widać, że robi się ładny klimacik. Szególnie przypadł mi do gustu słupek, no nie słupek tylko jego kolor A z tymi nastrojam,i to taczej każda tak ma. Pamiętam wykończeniówkę mieszkania, to takie myśli cały czas tłukły mi się po głowie. Wszystko be.., nieładne, niekorzystne, nie...itd. Naprawdę jest super, śliczne te podłogi! I dalej do przodu Pozdr A co z tym brokatem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 23.02.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Amtla Dziekuje, dziekuje, dziekuje Mi tez najbardziej podobaja sie kolory od strony drzwi A to marudzenie i dolek, mam nadzieje, jest tylko faza przejsciowa (czy raczej zejsciowa ) Brokat jest na scianach w lazience i malym wc, i ciekawa jestem jaki bedzie efekt po zalozeniu oswietlenia. Na razie jest taki sobie dziwny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tamcia 23.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Hej babo budownicza -czapki z glow!!!!jestes dla mnie guru..... nie moge doczekac sie dalszych zdjec,patrze i zazdroszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 24.02.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 czekoladowy slupek w calej okazalosci http://images21.fotosik.pl/21/07f3f824f6acade5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 24.02.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 kominek (chyba moge przestac byc na niego obrazona, prawda? ) http://images20.fotosik.pl/91/b91687589a33c911med.jpg obudowa nie pomalowana, bo trwaja dywagacje teoretyczne co do kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 24.02.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 cala tajemnica duzej lazienki http://images21.fotosik.pl/21/ebe427cbec846503med.jpg gustowna kanapa a'la Pan Miecio murarz, koniec lat 70-tych XX wieku i piec - wszystko pojdzie (+pralka, -kanapa) za zabudowe z drzwi suwanych a moze ktos ma inny pomysl jakby ukryc te watpliwe ozdoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Noooooooooooo, jeszcze raz - słupek przepyszny Bardzo podoba mi się ułożenie płytek względem parkietu: takie ciekawe wejścia i ten kąt, w całości super, aż szkoda zastawiać meblami. A od kominka to już wogóle nie wiem czego chcesz? Radzę zapomnieć,że coś nie taki ma rozmiar jak zaplanowałaś, bo wyjdzie niedługo na to, że właśnie tak miało być A tajemnica dużej łazienki - nic nie mówię, zaskoczyłaś mnie Naprawdę nie wiem co Ci doradzić. Jedno pewne - trzeba oddzielić i schować! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A do czego jest Ci potrzebna kanapa w łazience ??? Słupek fajny i kominek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 24.02.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 A do czego jest Ci potrzebna kanapa w łazience ??? Słupek fajny i kominek też nie no, nie ta przeciez! ;) ta jest, poki co, jedynym miejscem na ktorym mozna posadzic cztery litery, a niedlugo pojdzie na smietnik ale planuje pod oknem jakis fotel albo szezlong czy cus, a moze jakas lawke?? (po co? - nie wiem, taka fanaberia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 24.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ania co to za kolor przepyszny na słupku? mieszałaś czy gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.02.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Jeszcze jedno. Dlasczego zdecydowałaś się na umieszczenie pieca w łazience, a nie w pomieszczeniu gospodarczym? Jaki to piec? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.02.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Jeszcze jedno. Dlasczego zdecydowałaś się na umieszczenie pieca w łazience, a nie w pomieszczeniu gospodarczym? Jaki to piec? Pozdr normalny - dwufunkcyjny pom. gosp. jest za male na kotlownie w pierwotnym planie dom mial miec piwnice i tam kotlownie, ale w trakcie budowy okazalo sie, ze okolica jest baaaaardzo podmokla i zaizolowanie piwnicy niemal niemozliwe (no i koszty niebagatelne), wiec z niej zrezygnowalam a duza lazienka byla w planie pokojem, ale po zmianie planow zyciowych postanowilam zaszalec i zrobic pokoj lazienkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.02.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Ania co to za kolor przepyszny na słupku? mieszałaś czy gotowy? nazywa sie "Country Maple" firma Cap Arreghini (farba k81) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Aga takiegi pokoju kąpielowego to zazdroszczę, nigdy nie spełnię takiej ciągoty (chociaż nigdy nie mów nigdy). Faktycznie, że takie duże pomieszczenie może mieć wiele funkcji. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasialu 25.02.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Ania co to za kolor przepyszny na słupku? mieszałaś czy gotowy? nazywa sie "Country Maple" firma Cap Arreghini (farba k81) Nie słyszałam o takiej farbie - czy to Polska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.02.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Aga takiegi pokoju kąpielowego to zazdroszczę, nigdy nie spełnię takiej ciągoty (chociaż nigdy nie mów nigdy). Faktycznie, że takie duże pomieszczenie może mieć wiele funkcji. Pozdr hmm... no wiesz... czy ten pomysl okaze sie funkcjonalny i estetyczny to sie dopiero okaze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.02.2007 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nie słyszałam o takiej farbie - czy to Polska? chyba wloska, tu jest strona przedstawiciela http://cap.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A jak tam przemyślenia na temat koloru kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 18.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Agnieszko. Kolor błota jest rewelacyjny. Myślę że nie muszę Cię o tym zapewniać bo już Ci się podoba. Widziałam gdzieś w czasopiśmie takie drzewo na ścianie i byłam zauroczona. Chyba się wproszę do ceiebie obejrzeć kolory ścian i podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 lazienka widok z duzej lazienki http://images20.fotosik.pl/85/c282da6edea412a6med.jpg mala lazienka (smiesznie blikuja ryfle w kaflach - tak naprawde sa proste) http://images21.fotosik.pl/15/d2c3a6995828677cmed.jpg Napisz prosze co to za płytki masz w łazience... W małej łazience kafle są zakończone drewnem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts