Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Baba Budownicza i jej dom

Recommended Posts

wanna ze swiatelkiem (i oczywiscie z czym? - prawidlowa odpowiedz: z kotem :) )

http://images20.fotosik.pl/265/072454f453eb75eemed.jpg

http://images21.fotosik.pl/210/60f09b71f84f0897med.jpg

balam sie tych babalekow jak diabli, ale wreszcie po dwoch tygodniach odwazylam sie wejsc i bylo mmmm..... cud mniod i orzeszki :)

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no. i to by bylo na razie na tyle.

w tym tygodniu beda jeszcze drzwi wewnetrzne, kafelki w kuchni i na schodach wejsciowych.

a w czerwcu mam nadzieje wreszcie ogrod sie zazieleni.

na razie na taras musze wyskakiwac (nie ma wylanego, bo bedzie kostka), a dookola domu mam plaze (w ktorej z ogromna luboscia tarza sie kota i przychodzi brudna jak nieboskie stworzenie).

:) :)

to tyle doniesien z pola walki z materia :)

calusy dla wszystkich :)

Aga

Drzewko przepiękne :D :D . U mnie mógłby nawt malować tydzień, byleby efekt był taki. I teraz świetnie widać tą zieleń. Mówiłam, że to kwestia oświetlenia (pewnie tego za oknem).

Naprawdę ślicznie gabarytowo prezentuje się Twój salon łącznie z podłogą. Nie powtarzam o naświetleniu.

Teraz pzostały "drobiazgi" ale to one nadadzą charkter. Tak trzymaj :lol:

Pozdr

najbardziej podoba mi sie podloga w salonie

i ogromna ilość światła dziennego

mam krótkie pytanko: jaka jest wysokość salonu i jaka jest wysokośc drzwi tarasowych w salonie?

pozdrawiam i gratuluje!

dzieki :) swiatla jest rzeczywiscie duzo, tak chcialam od poczatku, ale efekt jaki uzyskali projektanci nawet mnie zdziwil

salon standardowo - 2,7m, a drzwi - cos kolo 2,3

Witam AnkaSzklanka, a nie myslałaś o zmianie koloru ścian w łazience (pokoju kąpielowym)? Drzewo w sypialni super - jestem na etapie różnych szablonów i wzorów.

dzieki :)

koloru nie zmieniam, bo na scianach jest brokat i przy odpowiednim oswietleniu (kiedys w przyszlosci) bedzie dawalo fajny efekt

mi kolega zrobil kilka projektow malych, a pozniej wybrany przeniosl olowkiem na papier 1:1 i odrysowal na scianie

Aga

Drzewko przepiękne :D :D . U mnie mógłby nawt malować tydzień, byleby efekt był taki. I teraz świetnie widać tą zieleń. Mówiłam, że to kwestia oświetlenia (pewnie tego za oknem).

Naprawdę ślicznie gabarytowo prezentuje się Twój salon łącznie z podłogą. Nie powtarzam o naświetleniu.

Teraz pzostały "drobiazgi" ale to one nadadzą charkter. Tak trzymaj :lol:

Pozdr

dziekuje :) i milo mi, ze odwiedzasz mimo, ze pojawiam sie nieregularnie :)

wlasnie z ta przestrzenia i swiatlem to jest amazing, bo tak chcialam ale efektu sie nie spodziewalam, a teraz kazdy kto wejdzie zwraca na to uwage, wiec chyba sie udalo :)

pozdrawiam

Czesc Aniu :-)

Caly domek super! Bardzo mi sie podoba.

Aniu, jestem na etapie wyboru wanny z bajerkami. Skrobnij z jakiej firmy wybralas swoja. Moim faworytem jest wanna z Rubena. W sklepie prawie do niej weszlam i sprawdzilam co jest warta 8) No i warta jest grzechu :lol:

Jeszcze jedno ... masz piekna baterie. Podasz firme? 8)

• 2 weeks później...

braza - ale to już koniec, nic wiecej nie ma :) teraz tylko kostka na taras i trawa na trawe i tyle. lustra, oswietlenie, nowe meble - kiedys tam, kiedys tam :) (aaaaa - i dziekuje uprzejmie w imieniu kota, powtorze jej wieczorem :) )

amtla - zrobie, tylko musze naladowac baterie do aparatu :) kolor - jasny orzech (przepiekny fornir, nie wiem skad oni go biora, gdybym wiedziala i wczesniej decydowala zrobilabym tez takim cala kuchnie)

pozdrawiam :)

wiesz co? taka wanne to i ja sobie zrobie! aha! zapomnialam Ci powiedziec, ze ja tez moge byc kornik - podloga jest naprawde ladna. chyba pisalas cos o niej, wiec sie cofne i dokladnie poczytam co to za cudo. Pozdrawiam serdecznie i usciski dla kocilli