Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Baba Budownicza i jej dom

Recommended Posts

powoli zaczyna sie malowanie. najciekawsza jestem sypialni, ktora jest w przeuroczym kolorze... zielonego blota. Pan Wiesio cztery razy dzisiaj pytal "naprawde Pani chce miec taki kolor w sypialni??" "ale naprawdę Pani taki kolor wybrała??" hmm....... no ciekawe co z tego bedzie...

:lol:

czekamy przytupując z nóżki na nóżkę

• Odpowiedzi 172
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo ładny dom! Przestrzeń salonu aż dech zapiera! (u mnie będzie taki malusi... :cry: )

PIĘKNA PODŁOGA (doczytałam co to za cudo), ale równie podobają mi się Twoje OKNA !!!! Czy możesz prosze napisać o nich coś więcej? Z czego, od kogo... no i może za ile :wink:

czekam na więcej zdjęc i pozdrawiam!

Bardzo ładny dom! Przestrzeń salonu aż dech zapiera! (u mnie będzie taki malusi... :cry: )

PIĘKNA PODŁOGA (doczytałam co to za cudo), ale równie podobają mi się Twoje OKNA !!!! Czy możesz prosze napisać o nich coś więcej? Z czego, od kogo... no i może za ile :wink:

czekam na więcej zdjęc i pozdrawiam!

dzieki :)

okna - poszlo na priv

pozdrawiam

Aga

i ja, i ja...

....i jeszcze przypominam się z rzutami :wink: .

Czekamy

voila - upitolilam to wlasnie w wordzie, takze prosze o wyrozumialosc (te dziwne trumienki po bokach to okna) :)

http://images20.fotosik.pl/45/a3145884891ac346med.jpg

chopinetka i kropq - jeszcze maluja, nic nie widac, nic nie jest zrobione, moze daj Boze next week, ale mam wrazenie, ze to sie nigdy nie skonczy, bo konca nie widac, konca nie widac...

;)

calusy i dzieki za wsparcie :)

Anka

Zdolna z Ciebie kobitka.

Fajnie to wygląda.

A ja znowu o coś czego nie ma. Jakiej wielkości jest wiatrołap?

i tzrzymam kciuki za dalsze efekty...

Pozdr

Amtla, poprawilam wczesniejszy rzut, dodajac do niego wejscie - wiatrolapu jako takiego nie ma (to co domalowalam to schody), przy wejsciu od zewnatrz jest tylko malenka wneka (okolo 0,3m). tam gdzie namalowalam krzyzyki planuje zrobic niski plotek drewniany, ktory bedzie chronil przed nawiewaniem sniegu. calosc schodow jest zadaszona. co do efektow braku wiatrolapu - sprawdze gdy pomieszkam (choc kierbud juz straszy, ze bez kurtyny sie nie obedzie).

Agnieszko

a gdzie sie podział Twój domek....tak ładnie wyglądał z tym ogrodzeniem :lol:

miło było popatrzeć :D

obejrzałam Twój rzut domku i widzę, że jest bardzo podobny do mojego ( w moim są wprowdazone zmiany, nie jest taki sam jak w projekcje)

jeszcze jedno pytanie - a co z garażem????

czekam na dalszy ciąg.......

pozdrawiam :D

Agnieszko

a gdzie sie podział Twój domek....tak ładnie wyglądał z tym ogrodzeniem :lol:

miło było popatrzeć :D

obejrzałam Twój rzut domku i widzę, że jest bardzo podobny do mojego ( w moim są wprowdazone zmiany, nie jest taki sam jak w projekcje)

jeszcze jedno pytanie - a co z garażem????

czekam na dalszy ciąg.......

pozdrawiam :D

nooo - podobny :) a kuchnie masz po tej samej stronie? (bo pamietam, ze pisalas cos o "lustrzanym odbiciu")

garaz mam zaprojektowany w osobnej bryle. ze wzgl finansowych nie planuje go na razie. a i pozniej nie wiem czy bede stawiac murowany (moze jakas wiata, cos w rodzaju altany czycus?)

pozdro :)

Ag

U mnie po rozmowie mojego mężą z tym gościem ,wygląda na to, że powinno być dobrze ale jeszcze go w naszym urzędzie nie było i nic nie odpisał (przyjeżdża rzadko bo pracuje na umowe zlecenie) więc dla mnie to jeszcze nie koniec .... dopiero jak papier będę miała to się uspokoję :lol: swoj projekt naszkicowałam też sama (ze zmianami) ale nie udało mi się go wkleić gdyby jednak to będzie w moich komentarzach....

powodzenia w dalszych pracach :lol: :lol: :lol: