daxima 12.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powoli zaczyna sie malowanie. najciekawsza jestem sypialni, ktora jest w przeuroczym kolorze... zielonego blota. Pan Wiesio cztery razy dzisiaj pytal "naprawde Pani chce miec taki kolor w sypialni??" "ale naprawdę Pani taki kolor wybrała??" hmm....... no ciekawe co z tego bedzie... czekamy przytupując z nóżki na nóżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Pan Wiesio cztery razy dzisiaj pytal "naprawde Pani chce miec taki kolor w sypialni??" "ale naprawdę Pani taki kolor wybrała??" bardzo lubię takie pytania .....po czym przeważnie ludziom otwieraja się usta ze zdziwienia , że tak pięknie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martynka75 13.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Bardzo ładny dom! Przestrzeń salonu aż dech zapiera! (u mnie będzie taki malusi... ) PIĘKNA PODŁOGA (doczytałam co to za cudo), ale równie podobają mi się Twoje OKNA !!!! Czy możesz prosze napisać o nich coś więcej? Z czego, od kogo... no i może za ile czekam na więcej zdjęc i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 13.02.2007 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Bardzo ładny dom! Przestrzeń salonu aż dech zapiera! (u mnie będzie taki malusi... ) PIĘKNA PODŁOGA (doczytałam co to za cudo), ale równie podobają mi się Twoje OKNA !!!! Czy możesz prosze napisać o nich coś więcej? Z czego, od kogo... no i może za ile czekam na więcej zdjęc i pozdrawiam! dzieki okna - poszlo na priv pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm3844 14.02.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 domek jak już wcześniej pisałem na forum piękny.Mam pytanie poglądowe. Jaka jest szerokość korytarza/holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 14.02.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 domek jak już wcześniej pisałem na forum piękny. Mam pytanie poglądowe. Jaka jest szerokość korytarza/holu? 4,5m na 3 m (3m szerokosc), w sumie cos kolo 14m2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 14.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 czekamy przytupując z nóżki na nóżkę Agnieszka nie trzymaj nas w niepewności i niepokoju bo umrzemy z ciekawości. Dawaj te fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Agnieszka nie trzymaj nas w niepewności i niepokoju bo umrzemy z ciekawości. Dawaj te fotki podpisuję się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 i ja, i ja... ....i jeszcze przypominam się z rzutami . Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 15.02.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 i ja, i ja... ....i jeszcze przypominam się z rzutami . Czekamy voila - upitolilam to wlasnie w wordzie, takze prosze o wyrozumialosc (te dziwne trumienki po bokach to okna) http://images20.fotosik.pl/45/a3145884891ac346med.jpg chopinetka i kropq - jeszcze maluja, nic nie widac, nic nie jest zrobione, moze daj Boze next week, ale mam wrazenie, ze to sie nigdy nie skonczy, bo konca nie widac, konca nie widac... calusy i dzieki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Anka Zdolna z Ciebie kobitka.Fajnie to wygląda. A ja znowu o coś czego nie ma. Jakiej wielkości jest wiatrołap?i tzrzymam kciuki za dalsze efekty...Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 15.02.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Anka Zdolna z Ciebie kobitka. Fajnie to wygląda. A ja znowu o coś czego nie ma. Jakiej wielkości jest wiatrołap? i tzrzymam kciuki za dalsze efekty... Pozdr Amtla, poprawilam wczesniejszy rzut, dodajac do niego wejscie - wiatrolapu jako takiego nie ma (to co domalowalam to schody), przy wejsciu od zewnatrz jest tylko malenka wneka (okolo 0,3m). tam gdzie namalowalam krzyzyki planuje zrobic niski plotek drewniany, ktory bedzie chronil przed nawiewaniem sniegu. calosc schodow jest zadaszona. co do efektow braku wiatrolapu - sprawdze gdy pomieszkam (choc kierbud juz straszy, ze bez kurtyny sie nie obedzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 I teraz już wiem skąd się wzięło to wrażenie ogromnej przestrzeni. Sprawdzaj, sprawdzaj.....wielu twierdzi, że bez wiatrołapu ani rusz. Ale najlepiej się przekonać. Też jestem ciekawa A wygląda ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Agnieszko a gdzie sie podział Twój domek....tak ładnie wyglądał z tym ogrodzeniem miło było popatrzeć obejrzałam Twój rzut domku i widzę, że jest bardzo podobny do mojego ( w moim są wprowdazone zmiany, nie jest taki sam jak w projekcje) jeszcze jedno pytanie - a co z garażem???? czekam na dalszy ciąg....... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 15.02.2007 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Agnieszko a gdzie sie podział Twój domek....tak ładnie wyglądał z tym ogrodzeniem miło było popatrzeć obejrzałam Twój rzut domku i widzę, że jest bardzo podobny do mojego ( w moim są wprowdazone zmiany, nie jest taki sam jak w projekcje) jeszcze jedno pytanie - a co z garażem???? czekam na dalszy ciąg....... pozdrawiam nooo - podobny a kuchnie masz po tej samej stronie? (bo pamietam, ze pisalas cos o "lustrzanym odbiciu") garaz mam zaprojektowany w osobnej bryle. ze wzgl finansowych nie planuje go na razie. a i pozniej nie wiem czy bede stawiac murowany (moze jakas wiata, cos w rodzaju altany czycus?) pozdro Ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.02.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 a kuchnie masz po tej samej stronie? (bo pamietam, ze pisalas cos o "lustrzanym odbiciu") tak zgadza się - lustrzane odbicie ale poza tym to układ pokoi podobny dlatego tak miło mi sie ogląda Twój domek ale gdzie będziesz miała schody na górę bo poddasze masz użytkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 15.02.2007 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 schody sa planowane w holu, przy rogu sciany gabinetowej i kominkowej ale na razie tylko planowane, bo poddasza nie wykanczam (poki co wystarczy 130m2 do sprzatania) (a co u Ciebie? ciekawa jestem czy juz cos wiadomo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 U mnie po rozmowie mojego mężą z tym gościem ,wygląda na to, że powinno być dobrze ale jeszcze go w naszym urzędzie nie było i nic nie odpisał (przyjeżdża rzadko bo pracuje na umowe zlecenie) więc dla mnie to jeszcze nie koniec .... dopiero jak papier będę miała to się uspokoję swoj projekt naszkicowałam też sama (ze zmianami) ale nie udało mi się go wkleić gdyby jednak to będzie w moich komentarzach.... powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 16.02.2007 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 a oto pierwsze zdjecie szaro-zielonego blotka w sypialni http://images20.fotosik.pl/52/4fcea72b5293a446med.jpg blotko jest wyciagnete na zoltawa sciane, bo na styku kolorow bedzie namalowane drzewo (cos jaby jakies japonskie czy cus) czesciowo w negatywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.02.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Agnieszko wszystko ładnie i pięknie ale ja jakoś tego kolorku nie mogę dojrzeć u mnie jest taki zamazany kolor a raczej smugi kilku kolorków ale to taki efekt na tym zdjęciu może jakies inne będzie lepiej widać ...może juz z tym drzewkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts