AnkaSzklanka 25.04.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wanna ze swiatelkiem (i oczywiscie z czym? - prawidlowa odpowiedz: z kotem ) http://images20.fotosik.pl/265/072454f453eb75eemed.jpg http://images21.fotosik.pl/210/60f09b71f84f0897med.jpg balam sie tych babalekow jak diabli, ale wreszcie po dwoch tygodniach odwazylam sie wejsc i bylo mmmm..... cud mniod i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 drzewo w sypialni kolega artysta malowal cztery dni, juz myslalam ze mnie cos trafi, ale jak artysta to artysta http://images20.fotosik.pl/265/a4784173e582d7c8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no i kuchnia jeszcze bez kafelkow i oswietlenia, ale juz mozna gotowac, zmywac i ustawiac pierdolki http://images20.fotosik.pl/265/166e09e8fe581a12med.jpg http://images20.fotosik.pl/265/f4166dd1f4ec1153med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no. i to by bylo na razie na tyle. w tym tygodniu beda jeszcze drzwi wewnetrzne, kafelki w kuchni i na schodach wejsciowych. a w czerwcu mam nadzieje wreszcie ogrod sie zazieleni. na razie na taras musze wyskakiwac (nie ma wylanego, bo bedzie kostka), a dookola domu mam plaze (w ktorej z ogromna luboscia tarza sie kota i przychodzi brudna jak nieboskie stworzenie). :) to tyle doniesien z pola walki z materia calusy dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 25.04.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 najbardziej podoba mi sie podloga w saloniei ogromna ilość światła dziennego mam krótkie pytanko: jaka jest wysokość salonu i jaka jest wysokośc drzwi tarasowych w salonie?pozdrawiam i gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbyl 25.04.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam AnkaSzklanka, a nie myslałaś o zmianie koloru ścian w łazience (pokoju kąpielowym)? Drzewo w sypialni super - jestem na etapie różnych szablonów i wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Aga Drzewko przepiękne . U mnie mógłby nawt malować tydzień, byleby efekt był taki. I teraz świetnie widać tą zieleń. Mówiłam, że to kwestia oświetlenia (pewnie tego za oknem). Naprawdę ślicznie gabarytowo prezentuje się Twój salon łącznie z podłogą. Nie powtarzam o naświetleniu. Teraz pzostały "drobiazgi" ale to one nadadzą charkter. Tak trzymaj Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 najbardziej podoba mi sie podloga w salonie i ogromna ilość światła dziennego mam krótkie pytanko: jaka jest wysokość salonu i jaka jest wysokośc drzwi tarasowych w salonie? pozdrawiam i gratuluje! dzieki swiatla jest rzeczywiscie duzo, tak chcialam od poczatku, ale efekt jaki uzyskali projektanci nawet mnie zdziwil salon standardowo - 2,7m, a drzwi - cos kolo 2,3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam AnkaSzklanka, a nie myslałaś o zmianie koloru ścian w łazience (pokoju kąpielowym)? Drzewo w sypialni super - jestem na etapie różnych szablonów i wzorów. dzieki koloru nie zmieniam, bo na scianach jest brokat i przy odpowiednim oswietleniu (kiedys w przyszlosci) bedzie dawalo fajny efekt mi kolega zrobil kilka projektow malych, a pozniej wybrany przeniosl olowkiem na papier 1:1 i odrysowal na scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 25.04.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Aga Drzewko przepiękne . U mnie mógłby nawt malować tydzień, byleby efekt był taki. I teraz świetnie widać tą zieleń. Mówiłam, że to kwestia oświetlenia (pewnie tego za oknem). Naprawdę ślicznie gabarytowo prezentuje się Twój salon łącznie z podłogą. Nie powtarzam o naświetleniu. Teraz pzostały "drobiazgi" ale to one nadadzą charkter. Tak trzymaj Pozdr dziekuje i milo mi, ze odwiedzasz mimo, ze pojawiam sie nieregularnie wlasnie z ta przestrzenia i swiatlem to jest amazing, bo tak chcialam ale efektu sie nie spodziewalam, a teraz kazdy kto wejdzie zwraca na to uwage, wiec chyba sie udalo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Czesc Aniu Caly domek super! Bardzo mi sie podoba. Aniu, jestem na etapie wyboru wanny z bajerkami. Skrobnij z jakiej firmy wybralas swoja. Moim faworytem jest wanna z Rubena. W sklepie prawie do niej weszlam i sprawdzilam co jest warta No i warta jest grzechu Jeszcze jedno ... masz piekna baterie. Podasz firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 26.04.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 dzieki wanna victory spa i baterie dornbracht seria lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 26.04.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Dzieki za odpowiedz Gratuluje domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 04.05.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 kuchnia jeszcze raz http://images20.fotosik.pl/300/e6bee80b083cd1dbmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 04.05.2007 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 mam wreszcie drzwi :) drzwi piekne i zalozone ze mucha nie siada a Pan z Dewro i jego zona, to jedni z najmilszych ludzi, ktorych spotkalam w czasie budowy http://images21.fotosik.pl/246/9ba3eaa24939b2b7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 04.05.2007 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 a na koniec - kota w sloncu http://images20.fotosik.pl/300/2ce1672cc333745dmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Agunia, dawaj jakies nastepne fotki bo az nogami przebieram z niecierpliwosci. Bo ja taki ciekawski typ jestem i chce wszystko wiedziec do konca. Jaki jest efekt tego szalenstwa??? A kocilla jest przecudnej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A można o zbliżenie drzwi poprosić Jaki to kolor? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 14.05.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 braza - ale to już koniec, nic wiecej nie ma teraz tylko kostka na taras i trawa na trawe i tyle. lustra, oswietlenie, nowe meble - kiedys tam, kiedys tam (aaaaa - i dziekuje uprzejmie w imieniu kota, powtorze jej wieczorem ) amtla - zrobie, tylko musze naladowac baterie do aparatu kolor - jasny orzech (przepiekny fornir, nie wiem skad oni go biora, gdybym wiedziala i wczesniej decydowala zrobilabym tez takim cala kuchnie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 wiesz co? taka wanne to i ja sobie zrobie! aha! zapomnialam Ci powiedziec, ze ja tez moge byc kornik - podloga jest naprawde ladna. chyba pisalas cos o niej, wiec sie cofne i dokladnie poczytam co to za cudo. Pozdrawiam serdecznie i usciski dla kocilli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts