Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SOLID:ALARMY ,MONITORING z załogami,KAMERY-Przed tynkami wew

Recommended Posts

Natomiast monopolu na ten rynek firma jescze poki co nie ma i warto powiedzec ze plusem jest miec system montowany przez jedna firme a monitoring w innej. Dlaczego? Moze kolega KONIU zechce napisac. Pozdrawiam.

Jestem bardzo ciekaw odpowiedz, ja osobiście wiem o co chodzi ale niestety wielu klientów firm ochroniarskich nie wie. Poczekam na odpowiedz. Chociaż przyzanm się że podłączam dość sporo nadajników Solida i gdy nie podłacze pewnego sygnału to nie robią problemów ale za to z Juwentósem dlugo musiałem walczyć.

• Odpowiedzi 303
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przede wszystkim przepraszam wszystkich zainteresowanych moim wątkiem -zwłaszcza xwinga za te dyskusje z naszą konkurencją,nie zapraszałem ich tutaj-wydaje im się chyba że się reklamują!? Ostatni raz się do nich odniosę .Nie wiem o jakich wadach piszecie,ale zaletą montażu systemu alarmowego i monitoringu kompleksowo w naszej firmie jest to,że pełna odpowiedzialność jest po naszej stronie za komplet.Nie ma odbijania piłki w przypadku problemów z alarmem,asekuracją serwisową 24 h czy dalej idąc niezadziałania alarmu przy jakimś zdarzeniu.Co do rabatów to chyba jest to logiczne ,że możemy sobie na nie pozwolić przecież nam chodzi o pozyskanie klienta do monitoringu ,a nie o jednorazowy zysk jak to jest u Was.Proszę abyście się reklamowali na swoich wątkach.Jogi tak na marginesie ,żeby współpracująca z Panem firma się na niego nie obraziła za pisownie ich nazwy(pisze się Juwentus).U nas GWARANCJA 24 miesiące.Pozdrawiam i dziękuję już za dyskusje na tym wątku.