koniu34 13.04.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 wysłałem oferte na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 14.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Wysłany: Sob, 10 Luty 2007 22:12 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- czeee interesuje mnie alarm czekam na jakiś kosztorys i w jakim czasie i kiedy trzeba założyć alarm przed elektrykączy po http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498 czeee proszę o ofertę na alarma firmy satel i czy są termin realizacji czerwiec ewentułaline poczatek lipca tamta oferta mi pasowała ale poczta mi się zablokowała i została skasowana /oferta oczywiście na całośc z rootą i termin jaki poałem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 25.04.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wysłałem oferte na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 25.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 26.04.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 http://images20.fotosik.pl/389/4bad78222a846810m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 26.04.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Żeby nie ten agresywny i chamski marketing, to ta badzewiarska firma cienko by przędła, no ale frajerów nie brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 27.04.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Alicjo Nowak udowodniła Pani kilka miesięcy temu na ile jest wiarygodna podszywając się za pracownika MURATORA W KORESPONDENCJI DO Solid i w swoich wypocinach jako OCHRONA ROKU.Proszę się pochwalić w jakiej Agencji ochrony Pani pracuje -niech zgadnę POGOŃ?.Proszę nie zazdrościć Solidowi tak szybkiego rozwoju na terenie całej Polski.Gdybyśmy byli badziewiarscy to byłoby to nie możliwe I KLIENCI NIE POLECALIBY SOBIE NASZYCH USŁUG JAK TO JEST TERAZ.Powiedziałbym Pani co o niej myślę ,ale nie chcę być chamski i zniżać sie do Pani poziomu.Proszę "reklamować" się na swoich wątkach bo nikt tu Pani nie zapraszał aby obrażać naszych tysiecy klientów i nazywać ich frajerami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzyna 27.04.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Żeby nie ten agresywny i chamski marketing, to ta badzewiarska firma cienko by przędła, no ale frajerów nie brakuje... doprawdy nie rozumiem skąd u Ciebie taka frustracja - nie pasuje Ci Solid to uargumentuj dlaczego. Ja wybrałem Juwentusa po długich przemyśleniach ale to żaden powód aby wieszać psy na innej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 30.04.2007 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 refresh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 30.04.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Alicjo Nowak udowodniła Pani kilka miesięcy temu na ile jest wiarygodna podszywając się za pracownika MURATORA W KORESPONDENCJI DO Solid i w swoich wypocinach jako OCHRONA ROKU.Proszę się pochwalić w jakiej Agencji ochrony Pani pracuje -niech zgadnę POGOŃ?.Proszę nie zazdrościć Solidowi tak szybkiego rozwoju na terenie całej Polski.Gdybyśmy byli badziewiarscy to byłoby to nie możliwe I KLIENCI NIE POLECALIBY SOBIE NASZYCH USŁUG JAK TO JEST TERAZ.Powiedziałbym Pani co o niej myślę ,ale nie chcę być chamski i zniżać sie do Pani poziomu.Proszę "reklamować" się na swoich wątkach bo nikt tu Pani nie zapraszał aby obrażać naszych tysiecy klientów i nazywać ich frajerami. Andrzeju Przybylski, nic nie zamierzam nikomu udowadniać. Pod nikogo się nie poszywałam. E-mali do firmy Solid był reakcją na Pana wszechobecny w sieci SPAM!!! Czy ja w e-mailu do firmy napisałam, że jestem pracownikiem Muratora??? Napisałam tylko, że "na naszym forum Muratora...", a to Pan sobie ubzdurał, że ja się podaję za pracownika Muratora! Nie wiem o jakich "wypocinach" Pan pisze? Nie pracuję w żadnej agencji ochrony. Jestem tylko jedną z niezadowolonych z chamskiego marketingu, jaki wszędzie prezentujecie. Nachalne wydzwanianie do mnie pod numer telefonu podany na tablicy budowy skutecznie mnie zraziło do korzystania z Waszych usług. Dodatkowo jak przy różnych okazjach wymieniłam poglądy o Waszej firmie, to wygląda na to, że nie jestem odosobniona i proszę mnie nie ciągnąć za język... Solidowi nie mam czego zazdrościć, a i nie sądzę, aby Wasi klienci Was polecali (chyba, że Ci, którzy jeszcze Was nie znają!). Właśnie dlatego tak walczycie o klientów i wciskacie się przez dziurkę od klucza - BO NIKT WAS NIE POLECA! Nie interesuje mnie, co Pan o mnie myśli, ale nie trudno się domyśleć, co Pan chciał napisać. To jest właśnie Pana poziom. Do niższego poziomu już nie można się zniżyć... Ja się nie reklamuję. Ja tylko wyrażam swoją opinię. Od tego jest to forum!!! I NIE JEST TO PANA PRYWATNE FORUM, ŻEBY SIĘ PAN TAK PANOSZYŁ! Od dzisiaj już nie przejdzie Panu żaden numer z nadpisywaniem postów... Już ja o to zadbam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 05.05.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 ALANOWA nie chce mi się z tobą gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alanowa 05.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 ALANOWA nie chce mi się z tobą gadać. ...zabrakło argumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 06.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam Proszę o wycenę i kontakt. Mam już SOLID w firmie i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 07.05.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 WYSŁAŁEM OFERTĘ NA EMAILA.W RAZIE PYTAŃ PROSZE O KONTAKT TELEFONICZNY.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 07.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ja z firmy jestem zadowolony, w sumie obsługują 5 nadajników i jak do tej pory jestem zadowolony a to już 6 lat sposób i forma reklamy oraz docieranie do klientów to juz inna sprawa, z punktu klienta nachalna z punktu działu sprzedaży skuteczna - ale zawsze punk widzenia zależy ....etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 10.05.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 http://images20.fotosik.pl/389/4bad78222a846810m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arli 10.05.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witam Poproszę o wycenę - dla tego projektu - połówki bliźniakahttp://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m402a0bf3973ca [email protected] Dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 15.05.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 wysłałem oferte na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 15.05.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 hej,ja rowniez poprosze o oferte projekthttp://gmistudio.pl/projekt_mak.html prosze o uwzglednienie zmianhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/79a74477ef0636b3.html mail[email protected] dzieki i pozdrawiam,pawel[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koniu34 15.05.2007 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 wysłałem oferte na emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts