Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SOLID:ALARMY ,MONITORING z załogami,KAMERY-Przed tynkami wew

Recommended Posts

• Odpowiedzi 303
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wysłany: Sob, 10 Luty 2007 22:12 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

czeee

interesuje mnie alarm czekam na jakiś kosztorys i w jakim czasie i kiedy trzeba założyć alarm przed elektrykączy po

http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498

czeee proszę o ofertę na alarma firmy satel i czy są termin realizacji czerwiec ewentułaline poczatek lipca tamta oferta mi pasowała ale poczta mi się zablokowała i została skasowana /oferta oczywiście na całośc z rootą i termin jaki poałem/

• 2 weeks później...
Alicjo Nowak udowodniła Pani kilka miesięcy temu na ile jest wiarygodna podszywając się za pracownika MURATORA W KORESPONDENCJI DO Solid i w swoich wypocinach jako OCHRONA ROKU.Proszę się pochwalić w jakiej Agencji ochrony Pani pracuje -niech zgadnę POGOŃ?.Proszę nie zazdrościć Solidowi tak szybkiego rozwoju na terenie całej Polski.Gdybyśmy byli badziewiarscy to byłoby to nie możliwe I KLIENCI NIE POLECALIBY SOBIE NASZYCH USŁUG JAK TO JEST TERAZ.Powiedziałbym Pani co o niej myślę ,ale nie chcę być chamski i zniżać sie do Pani poziomu.Proszę "reklamować" się na swoich wątkach bo nikt tu Pani nie zapraszał aby obrażać naszych tysiecy klientów i nazywać ich frajerami.

Żeby nie ten agresywny i chamski marketing, to ta badzewiarska firma cienko by przędła, no ale frajerów nie brakuje...

:-?

doprawdy nie rozumiem skąd u Ciebie taka frustracja - nie pasuje Ci Solid to uargumentuj dlaczego.

Ja wybrałem Juwentusa po długich przemyśleniach ale to żaden powód aby wieszać psy na innej firmie...

Alicjo Nowak udowodniła Pani kilka miesięcy temu na ile jest wiarygodna podszywając się za pracownika MURATORA W KORESPONDENCJI DO Solid i w swoich wypocinach jako OCHRONA ROKU.Proszę się pochwalić w jakiej Agencji ochrony Pani pracuje -niech zgadnę POGOŃ?.Proszę nie zazdrościć Solidowi tak szybkiego rozwoju na terenie całej Polski.Gdybyśmy byli badziewiarscy to byłoby to nie możliwe I KLIENCI NIE POLECALIBY SOBIE NASZYCH USŁUG JAK TO JEST TERAZ.Powiedziałbym Pani co o niej myślę ,ale nie chcę być chamski i zniżać sie do Pani poziomu.Proszę "reklamować" się na swoich wątkach bo nikt tu Pani nie zapraszał aby obrażać naszych tysiecy klientów i nazywać ich frajerami.

Andrzeju Przybylski, nic nie zamierzam nikomu udowadniać. Pod nikogo się nie poszywałam. E-mali do firmy Solid był reakcją na Pana wszechobecny w sieci SPAM!!! Czy ja w e-mailu do firmy napisałam, że jestem pracownikiem Muratora??? Napisałam tylko, że "na naszym forum Muratora...", a to Pan sobie ubzdurał, że ja się podaję za pracownika Muratora!

Nie wiem o jakich "wypocinach" Pan pisze?

Nie pracuję w żadnej agencji ochrony. Jestem tylko jedną z niezadowolonych z chamskiego marketingu, jaki wszędzie prezentujecie. Nachalne wydzwanianie do mnie pod numer telefonu podany na tablicy budowy skutecznie mnie zraziło do korzystania z Waszych usług. Dodatkowo jak przy różnych okazjach wymieniłam poglądy o Waszej firmie, to wygląda na to, że nie jestem odosobniona i proszę mnie nie ciągnąć za język...

Solidowi nie mam czego zazdrościć, a i nie sądzę, aby Wasi klienci Was polecali (chyba, że Ci, którzy jeszcze Was nie znają!). Właśnie dlatego tak walczycie o klientów i wciskacie się przez dziurkę od klucza - BO NIKT WAS NIE POLECA!

Nie interesuje mnie, co Pan o mnie myśli, ale nie trudno się domyśleć, co Pan chciał napisać. To jest właśnie Pana poziom. Do niższego poziomu już nie można się zniżyć...

Ja się nie reklamuję. Ja tylko wyrażam swoją opinię. Od tego jest to forum!!!

I NIE JEST TO PANA PRYWATNE FORUM, ŻEBY SIĘ PAN TAK PANOSZYŁ!

Od dzisiaj już nie przejdzie Panu żaden numer z nadpisywaniem postów...

Już ja o to zadbam!

ja z firmy jestem zadowolony, w sumie obsługują 5 nadajników i jak do tej pory jestem zadowolony a to już 6 lat 8)

sposób i forma reklamy oraz docieranie do klientów to juz inna sprawa, z punktu klienta nachalna z punktu działu sprzedaży skuteczna - ale zawsze punk widzenia zależy ....etc