-kurczak- 08.02.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jaki system do styropianu ? w miarę dobry jakościowo i w przystępnej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodas46 09.02.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Witam. Ja też stoję przed wyborem styropianu na elewację. Wiem, że chce 12cm z frezem, ale zastanawiam się nad firmą. Na allegro w dobrej cenie jest Termoorganika FS-15 za 129zł. bruttu , nijaki Styropex za 136zł brutto. A może koledzy maja jakąś ciekawszą alternatywę w dobrych pieniądzxach. Z tego co się rozglądałem po hurtowniach to ceny kształtują się w granicy 155-160zł. więc te oferty z allegro wydają się dobre. Proszę o poradę, pozdrowionka. Włodas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin-jogo 09.02.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Styropmin mińsk mazowiecki http://www.styropmin.pl/ A propos termoorganiki i czarnych ciapek na nich radze nie myśleć że one coś dają bo jest to czysty chwyt marketingowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 jaki system do styropianu ? w miarę dobry jakościowo i w przystępnej cenie ? Zamówilismy styropian FS15 12cm frezowany termoorganiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlodas46 09.02.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 torchę się pomyliłem z ceną termoorganiki fs-15 ok 147zł. jest jeszcze jakiś MAXBUD i parę innych w cenach ok 140zł. Może ktoś z Was ma jakiś doświadczeninie co taniego obecnie można kupić i gdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 09.02.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 ja będę miał styro 12cm z frezem (135zł) Producent chyba magbud (muszę podjechać na budowę i zobaczyć) tynk mineralny atlasa i potem na to malowanie farbą ale dopiero po około roku jak tynk nabierze odpowiednich właściwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kurczak- 09.02.2007 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 a jaki system lepszy do styropianu ? kreisel kabe czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.02.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Radzę system Relius, Sto, Caparol, tynki farby jeszcze Huma. Szcególnie Kreisel to nie rewelacyjna jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts