Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

piękny dom za mniej niż 100 tysięcy!

adam_mk

Recommended Posts

Jak ktoś ma rodzinę na wsi to jest dla niego oczywiste, że można nie widzieć takich pieniędzy na oczy przez całe życie i ładny dom postawić.

A ilu ludzi "z miasta" widziało taką gotówkę na oczy?

To, że 99% ludzi buduje domy znacznie droższe to nie znaczy, że ma takie pieniądze ani, że kiedykolwiek widziało taką gotówkę. Z reguły pieniądze pożyczają z banku i biorą w transzach mniejszych niż 100 000zł.

Na papierku to ja widziałem znacznie większe kwoty co o niczym nie świadczy.

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 7 months później...
Planuje wraz z męzem wybudowac dom (pow. uzytkowa ok.100m2), wiekszosc prac wykonamy sami, bedziemy posiadac projekt domu po bardzo niskiej cenie, moj tato ma firme uslugiowo-budowlana i wiekszosc prac wykonczeniowych oraz pomoc przy budowie nam zaoferowal. tesc zas jest elektrykiem i bedzie robil nam cala elektryke itp. Fundamenty bedziemy mieli wykopane za darmo, i z wiazku z tym mam pytanie, ile na wasze doswiadczone praktyka oko wyniesie nas koszt budowy (zapomnialam dodac, ze dom jest parterowy z prostym dachem dwu spadowym) i zafascynowala mnie budowa typu crosdwood i czy mozna wykonac tylko jedna sciane domu tym spobem ?? czy nie ?? Prosze o pomoc :):)

• 2 years później...
  • 4 months później...